Autor Wątek: W co dzis zagralem... Co przeszedłem... Gdzie poległem...:P  (Przeczytany 408764 razy)

henek155

• Aktywny użytkownik
  • The Dragon
Odp: W co dzis zagralem... Co przeszedłem... Gdzie poległem...:P
« Odpowiedź #1710 dnia: 05.02.2026, 23:50:46 »
Kolejna cześć Batmana zaliczona na  jednym życiu. Chciałbym podzielić się tutaj małymi różnicami jakie są pomiędzy Batman Return the Joker a Batman 2 obie gry piraty. 
Batman Return of the Joker to kopia 1:1 z oryginałem tylko ma wycięte logo sun soft. za to Batman 2 pirat posiada logo Sun soft ale gra ta jest ułatwiona tzn . Liczba żyć jest większa do momentu użycia continue . Przy każdym bossie  mamy z 3 razy lub więcej punktów dodanych ( tutaj to tak wygląda że zamiast  krwi ,to punkty się nam odejmują gdy oberwiemy) oraz żeby mieć super gana wystarczy zdobyć 3 kulki  tylko , a w return of the joker wszystkie trzeba było zebrać . Pozdrawiam i czas zacząć przymierzać się do ostatniej części Batmana Pozdrawiam wszystkich Kolekcjonerów oraz graczy jak również zbieraczy 😉

henek155

• Aktywny użytkownik
  • The Dragon
« Odpowiedź #1711 dnia: 28.02.2026, 14:05:38 »
I trylogii nadszedł czas ostatnia cześć Batmana ukończona dzisiaj.

Nowy

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #1712 dnia: 19.03.2026, 10:40:25 »
Mega man 2 ukończony  :)

henek155

• Aktywny użytkownik
  • The Dragon
« Odpowiedź #1713 dnia: 04.04.2026, 18:56:28 »
Gratulacje kiedyś przyjdzie czas na serie rockmanów , nie wiesz czym sie róznią wersje Rockman i Megaman ?

henek155

• Aktywny użytkownik
  • The Dragon
« Odpowiedź #1714 dnia: 04.04.2026, 19:57:09 »
Witam udało mi sie ukończyc rzadką grę "Dragon Fighter" Unlicensed(Bez użycia Continue oraz Na poziomie trudności Normal).Gra która nie wystepuje ani na famicoma ani na nesa jest to freak piratów ze stajni „Flying Star” i bardzo ciężko zdobyć ten tytuł.Wbrew pozorom grało sie w nią fajnie jak już poznamy kombosy, silnik nie zamula aż tak jak master fighter.Jest to taka troche składanka kawałek mortal kombat trochę street fighter i część fatal fury. Gra do prostych nie należy i bardzo ważny jest timing wymiany ciosów. Ze względu na wielkiego fana Bruce Lee grałem tylko tą postacią.Pozdrawiam i życzę Wesołych Świat Wielkanocnych oraz mokrego Poniedziałku.

henek155

• Aktywny użytkownik
  • The Dragon
« Odpowiedź #1715 dnia: 12.04.2026, 15:47:27 »
"The Dragon" ukończone na jednym życiu gra jest dosyć prosta każdy episod jest nazwany jednym z filmów z Brucem Lee. Na intro również muzyczka z filmu z "The Way of The Dragon" Jak dla mnie obowiązkowa pozycja do ukończenia.Pozdrawiam i miłej Niedzieli :)