Autor Wątek: W co dzis zagralem... Co przeszedłem... Gdzie poległem...:P  (Przeczytany 415685 razy)

Rantarun

• Belmont
  • Stały bywalec PG
  • old player
Odp: W co dzis zagralem... Co przeszedłem... Gdzie poległem...:P
« Odpowiedź #105 dnia: 03.01.2010, 02:47:30 »
ja dzisiaj dalej grałem w Castlevania - Aria of Sorrow i oto co osiągnąłem

opis:

osiągnięty max 99 lvl bohatera, zdobyte wszystkie dusze, odkryta cała mapa zamku.

cele ukończenie Boss rush Somą kruz, ukończenie gry ukryta postacią (Julius Belmond) ukończenie Boss Rush (Julius Belmond)

no i jak robi wrażenie ?? :F :F :F

jak ktoś miał by ochotę spróbować swoich sił w tej grze to pisać mogę pomóc jak będzie problem i ktoś się gdzieś zatnie i nie będzie wiedział co zrobić to służę pomocą :F :F :F
« Ostatnia zmiana: 03.01.2010, 02:53:29 wysłana przez Rantarun »

SebaSan1981

• Gość
« Odpowiedź #106 dnia: 03.01.2010, 19:54:47 »
No ładnie ładnie..tylko pogratulować zapału. Ale Castlevania należy do grupy tych niewielu gier które aż się chce masterować (sam coś o tym wiem). 

Doolo

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #107 dnia: 11.01.2010, 22:03:01 »
Dziś pierwszy raz od czasów dzieciństwa zagrałem na pegasusie w Chip n Dale 2 i przeszedłem tracąc tylko (aż?) 2 życia tym samym udowadniając, że to jedna z najprostszych gier na NES.

UczeńCzarnoksiężnika

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #108 dnia: 13.01.2010, 20:27:22 »
Wszedłem na forum, przeglądam to, przeglądam tamto ... użytkownik Mati i printscreen w podpisie. Przyglądam się i przyglądam, no cholera coś jakby poznaję. Kran, talerze, ptak zrzucający jajo ... ja to już gdzieś widziałem. Patrzę w lewo, hoł hoł hoł, jest i nazwa ! Szybki skok na youtube. JEST, kurna przecież ja to miałem, zarąbista gierka ! ... I tak oto zniknąłem na godzinę w świecie MONSTER IN MY POCKET :D

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #109 dnia: 17.01.2010, 17:37:11 »
a ja buga wyczaiłem Wildfire. były w inwentarzu na jednym stosiku 6 granatów dymnych, myślę sobie, dołożę jeszcze jeden. bach. pojawiły mi się 3 itemy "nic". nie da się ich przenieść, chyba że kładąc w to miejsce inny przedmiot. podczas przenoszenia wyglądają jak moździerz. każdy ma inną masę i da się go wsadzić w inne miejsca. jeden z nich przy próbie włożenia Irze jako broń wydawał dźwięk eksplozji!!! no i przy okazji pojawiły się granaty łzawiące ważące więcej niż law, a i pokazuje mi w centralnym samie samoobronę, której nie ma w sektorze. a najgorsze, że jeszcze raz będę musiał sektor zdobywać :(

Kis93

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #110 dnia: 17.01.2010, 20:00:33 »
A ja wczoraj zasiadłem za sterami 328 Twin Turbo, w grze Highway Star (Rad Racer). Do gry podchodziłem cztery razy. Pierwszy game over nastąpił na 5 trasie. Drugi na trasie Snow White Line. A kolejny wyścig przegrałem w Atenach. Przesiadłem się więc do bolidu F1, by dojechać tylko do 3 trasy. Brakowało mi dosłownie kawałeczka i ukończył bym ten odcinek. No, ale cóż. Może to dlatego, że byłem zmęczony? Dziś także jest dzień i na pewno zasiądę za kierownicą 328 TT.

UczeńCzarnoksiężnika

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #111 dnia: 18.01.2010, 23:57:54 »
A ja ponownie usiadłem za sterami plującego ołowiem blond bydlaka, czyszczącego naszą planetę z kosmicznego ścierwa - Duke Nukem 3D.

14 lat i nadal wymiata !

Czas wziąć do łapy bazukę i odbić nasze kobiety !

I'm Duke Nukem. And I'm coming to get the rest of you alien bastards!

...

No, przeszedłem. Żaden sukces, bo z kodami (co by się nie denerwować). Ale jedno mogę stwierdzić na pewno : układ poziomów projektował jakiś pierdzielony, chory człowiek z oryginalnym poczuciem humoru. Pokręcone labirynty, karty wejściowe poukrywane w najbardziej wydumanych miejscach ... pffffff ... i tak warto

« Ostatnia zmiana: 20.01.2010, 19:58:39 wysłana przez UczeńCzarnoksiężnika »

Kis93

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #112 dnia: 19.01.2010, 14:44:30 »
Wczoraj odpaliłem Mighty Final Fight i doszedłem do 3 poziomu. Ich bossem był jakiś bokser, którego nie udało mi się pokonać. Chociaż, mało brakło.

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #113 dnia: 19.01.2010, 20:22:57 »
a ja znowu poległem w gun nacu. raz, e w 7 poziomie nie dawałem rady a dwa, że czas i tak już wskazywał na to, że koniec grania. a szkoda.

Rantarun

• Belmont
  • Stały bywalec PG
  • old player
« Odpowiedź #114 dnia: 20.01.2010, 00:48:34 »
no to ja bez zmian ale z  jakim finiszem :D

Castlevania - Aria of Sorrow

Soma Cruz - ukończona gra w 100 %

1. max 99 poziom doświadczenia
2. odkryta cała mapa zamku
3. zdobyte wszystkie dusze potworów
4. odkryte wszystkie drop itemy potworów
5. zdobyta max ilość kasy 999999 $
6. ukończenie Boss Rush mode z czasem 03:18:98 + zdobyte wszystkie 3 nagrody za ukończenie tego wyzwania

pozostało ukończyć grę i Boss Rush Julius'em Belmont'em i to by było na tyle mam nadzieje że muj wyczyn jest imponujący xD
« Ostatnia zmiana: 20.01.2010, 00:50:34 wysłana przez Rantarun »

VerminatorX

• Mroczny Kombajnista
  • Aktywny użytkownik
  • Jestem Spamistą.
« Odpowiedź #115 dnia: 20.01.2010, 10:23:13 »
Gram w stare, dosowe Prince of Persia 1 i Prince of Persia 2 - Shadow and the Flame... niepokonane platformówki pod względem realizmu.

UT2004 - dorwałem mutator umożliwiający expienie w trybie Invasion i ciupię :D

Zdaemon - klasyczne Doomy przez neta :D

Diablo 1 i 2

Prince of Persia: Warrior within po raz czwarty przechodzę :D

EDIT: Walczę z Dahaką... chyba bez nerwosolu nie wyrobię, jeszcze nie widziałem bardziej randomowego i wk*rwiającego bossa... a najgorsze jest to, że kiedyś dawałem mu radę a teraz ni huhu -.-
« Ostatnia zmiana: 20.01.2010, 23:11:05 wysłana przez VerminatorX »

SebaSan1981

• Gość
« Odpowiedź #116 dnia: 21.01.2010, 03:47:54 »
A mnie ostatnio wzięło na granie w New Star Soccer 3. I musze przyznać że gra jest ŚWIETNA!!! Masa opcji do wyboru, treningi, mecze, 47 lig z różnych krajów. Bardzo to wciągające. Zacząłem grać jako 16-latek i na pierwszy klub wybrałem Górnika Łęczna. Po zdobyciu Mistrza Polski dostałem propozycję gry w angielskim Totenhamie...

...póki co zdobyte mistrzostwo anglii i Puchar Ligi Mistrzów. Pozostało trenowanie skilli na maksa i zdobycie pozostałych trofeów...

MNK666

• Aktywny użytkownik
  • Konsolowy Pierdoła @(0_o)@
« Odpowiedź #117 dnia: 21.01.2010, 19:57:11 »
a ja ostatnio pogrywam w tetrisa na takim pseudo radzieckim komputerku

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #118 dnia: 21.01.2010, 20:02:10 »
aaa też mam jeszcze tetrisa na gierce high - tec 1999. zapodam zdjęcie jak wrzucę posta w "wasze kolekcje". na razie poczekam, bo jeszcze jedna gra w niedługim czasie mi przybędzie.
dziś za to w UT 2004 na ITS nordic rekordowy (dla mnie) wynik 32-20, zdobyłem 75 adrenaliny na 1-szym życiu i nauczyłem się niedawno jej używać :)

VerminatorX

• Mroczny Kombajnista
  • Aktywny użytkownik
  • Jestem Spamistą.
« Odpowiedź #119 dnia: 21.01.2010, 22:43:00 »
A ja rozwaliłem tego rogatego skur**syna Dahakę!! Ale jestem happy :D
Przechodzę karierę w NFS: Most Wanted, jestem już z iomkiem umówiony na hamachi a nie odblokowałem wszystkich części.

PS: Mcin, długo grasz w UT04?