Autor Wątek: Strona głowna stoi  (Przeczytany 7004 razy)

potak

• Stały bywalec PG
Strona głowna stoi
« dnia: 09.03.2009, 22:37:29 »
strona sie nie rozwija :!:
News - 09.09.2007 <- to widzi każdy jak wchodzi na tą stronę, myślę że nie daje to nam chwały,przynajmniej ja chętniej wchodzę na jakieś forum, jak widzę ze strona główna się rozwija i jest dużo newsów, nawet takich jak dodano 3 gry, dodano artykuł itp. bo wtedy widac ze i forum nie spi.
Przydały by się w końcu nowe romy dodane na główna, w sumie po to ludzie wchodzą na takie strony - by pościągać i pograć w gry z dzieciństwa. Myślę że można by również usunąć emulator z downloadu- FCE ultra,ponieważ wykrywa niekiedy trojana.Nawet jeżeli nikt nie chce pisać recki to czasem jakąś grę można dodać, lub zamiast recki dać link do tematu na forum i też źle by nie było.
Na razie bardziej się żalić nie będę:P
« Ostatnia zmiana: 09.03.2009, 23:18:21 wysłana przez potak »

Maciu

• Użytkownik
  • *
Odp: Strona głowna stoi
« Odpowiedź #1 dnia: 10.03.2009, 01:13:17 »
hmm. szczerze mówiąc ja nawet tego nie zauważyłem bo nie zwracam uwagi na takie rzeczy. Nie wiem czy dużo ludzi obliguje swoje uczestnictwo na forumach datą ostatniego niusa... chyba nie. Jak ktoś chce to będzie. Choć może znajdzie się więcej zwolenników teorii potaka. w każdym razie mnie to wcale nie przeszkadza, a wam?

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #2 dnia: 10.03.2009, 14:55:01 »
a ja powiem, że jak już FCEU, to może chociaż nową wersję, inne emu jak nnestopia z wtyczką sieciową czy NNNesterJ też by się przydały. problem jest taki, że nawet jak ktoś doda reckę czy coś innego się zdarzy, nie ma komu newsa wkleić... :/
sam o tym myślałem, ale nie miałem tyle odwagi cywilnej, coby o tym napisać (brava dal potaka)

gararz

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #3 dnia: 10.03.2009, 15:20:31 »
Skoro ktoś już poruszył temat, to napiszę nad czym się ostatnio zastanawiałem.

Można by przy recenzji gier na stronie głównej dawać linka do dyskusji na forum. Może dzięki temu ktoś, kto wszedł na stronkę żeby ściągnąć grę zainteresuje się, wejdzie na forum, poczyta, spodoba mu się i zostanie na dłużej  :P

I tak jak pisał potak, czasem tam gdzie nie ma recki można dać sam link do tematu

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #4 dnia: 13.04.2009, 12:18:19 »
Witam, wpadłem na strone główną i szczerze mówiąc po dacie newsa myślałem, że strona jest już przeszłością...

widział pan, panie admin ??

Yogut

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: 15.04.2009, 13:10:15 »
Dlatego jak ktoś wchodzi na stronę to zaraz wychodzi z niej bo patrzy na newsy które są z 2007r

Evil

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 15.04.2009, 17:53:29 »
mam pomysł! Panie admin, przerób pan datę przy newsie :p

VerminatorX

• Mroczny Kombajnista
  • Aktywny użytkownik
  • Jestem Spamistą.
« Odpowiedź #7 dnia: 15.04.2009, 17:55:34 »
No ale trudno napisać ciekawego newsa o grach i konsoli które nie są już produkowane i praktycznie zanikają...

Evil

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 15.04.2009, 18:00:22 »
ale przecież newsy na stronie głównej nie dotyczą konsoli, tylko tego, co się nowego dzieje w portalu, były dodawane gry, nic się nie pojawiło, robiliśmy turnieje, też można było strzelić newsa, artykuł się pojawił... Na stronie głównej cisza. Mnie to w zasadzie wszystko jedno, bo i tak tylko z forum korzystam, a ostatnio to i z tego coraz mniej, bo czasu ubyło. Ale skoro strona na popularności nie traci, to newsy nie mają chyba aż takiego znaczenia.