Autor Wątek: Piłka Nożna  (Przeczytany 70629 razy)

potak

• Stały bywalec PG
Odp: Piłka Nożna
« Odpowiedź #45 dnia: 01.04.2009, 23:17:31 »
a tam zawsze uważałem i chyba będę uważał polskich piłkarzy za bandę leni ( i łajz) i chyba nic mnie nie przekona ze tak nie jest,sa słabi psychicznie i to jest chyba najgorsze, może dziś "lepiej zagrali"  ale niech graja na takim poziomie i tak pewnie z innymi drużynami,a nie robia z siebie bandę dałnów co się nawet na boisku nie rusza:P

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #46 dnia: 02.04.2009, 15:42:49 »
nieee no, ja tam nie uważam, że polscy piłkarze to banda łajz, ale grali lepsze mecze, a tutaj san marino wyraźnie zlamiło.
nic specjalnego.
nieraz przegrywali jakiś mecz, ale grali na takim poziomie, że aż miło było patrzeć. a tu lipa.

Lecho1523

• Stały bywalec PG
  • Pozdro forum 2012 :)
« Odpowiedź #47 dnia: 02.04.2009, 19:59:55 »
Ja tam popieram Evila... każda drużyna ma zawsze jakiś kryzys... może Polska ma trochę więcej... ale co z tego ze im nie idze.. jak jest o co walczyć to zawsze biorą się w garść i walczą! Tak samo było wczoraj nie ważne jaki rywal ważne jaka wygrana(2 rekordy pobite) i polscy piłkarze zagrali dobry mecz i w grupie sie wyrównali z innymi(prawie)... Ja w nich wierze... A Smolarek i Jeleń zawsze uważałem że to dobrzy piłkarze i wczoraj także nie zawiedli... a Smolarkowi to by sie przydał klub gdzie by mógł grać całe mecze(chociarzby ang 2 liga)

Dudek

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 21.04.2009, 18:51:30 »
Wczoraj z kolegami rozegraliśmy finał "Szóstek" na dzielnicę Targówek, Praga i Bródno (W-wa ;),
w którym to przegraliśmy 19:0 ;D Lecz nie ma z czego tu się śmiać :F bo przegraliśmy z chłopakami którzy grają w klubach między innymi: Legia Warszawa, Polonia Warszawa itp. :/ gdzie jechali nas jak chcą ;D a z mojej ekipy nikomu nie chciało się wracać gdzie właśnie wyszedł taki oto rezultat. A na końcu się wkurzyłem i sam stanąłem na bramce gdzie przepuściłem 2 bramki po akcji 3 na 1 ;D

Buu

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 13.09.2009, 23:59:31 »
Najgorzej jak zdechlaki nie chcą wracać bo mięsień piwny przeszkadza albo kondycji nie ma. To bolączka wielu dzikich drużyn w rozgrywkach międzyosiedlowych. A wynik całkiem nienajgorszy jak na grę z "profesjonalistami" z ligi. Szacun dla Ciebie Dudek za podejście bez strachu i bronienie.

Jeśli chodzi o piłę krajową to ostatnio nasze Orły pokazały "klasę" w meczu ze Słowenią. Oglądałem w telewizorni i się nieźle uśmiałem. Nawet nie było mi ich szkoda. No i Szpaku nieźle pojechał po trenerze na końcu transmisji. Grając w takim stylu nawet San Marino ma szanse sklepać naszych kopaczy (bo do miana piłkarzy brakuje im wiele).

Kaptuch

• !!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
  • Stały bywalec PG
  • !!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!
« Odpowiedź #50 dnia: 14.09.2009, 15:33:36 »
Nie ma co gadać!!!banda patałachow!!!
Z dziećmi by przegrali ,nawet by ich ekipa Dudka pojechała!!!:))

cyklop22

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 15.09.2009, 19:32:32 »
Jest!!!jest juz dzisiaj Champions League startuje juz sie nie moge doczekac na kogo stawiacie w tym roku??

Przemek_07

• Stały bywalec PG
  • PEGASUS jest moim hobby a nie musem ;)
« Odpowiedź #52 dnia: 15.09.2009, 21:02:41 »
Ja sercem jestem jak zawsze za JUVENTUSEM. Ale gdybym miał typować to stawiam na Chelsea lub Arsenal.

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #53 dnia: 15.09.2009, 21:52:40 »
a ja nie. nie lubię włoskich drużyn, reprezentacji i ogólnie ich stylu gry. strasznie dużo faulują, wymuszają fauli i udają. a jak się potkną o trawę to zwijają się z bólu, jak ich zniosą nagle jest "cudowne ozdrowienie i grają jak wcześniej.

cyklop22

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 15.09.2009, 23:12:19 »
no ja tez niespecjalnie za wloskimi przepadam zbyt defensywnie graja ale kazdy ma swojego faworyta ja Real i Liverpool
(im kibicuje ) ale tez wydaje mi sie ze chelsea jest faworytem zwlaszcza z Ancelottim (o ile znowu UEFA ich nie skrzywdzi)
PRZEMEK co do Juve widzialem skroty i tak sobie grali ale wzmocnili sie dopiero i musza sie zgrac tak jak REAL ktory juz ma przeblyski kapitalnej gry tylko jak zwykle ta obrona,no ale trzymam kciuki

Kaptuch

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #55 dnia: 16.09.2009, 18:35:00 »
AC Milan!!!tej drużynie kibicuje od dawna!!!Teraz chociaż nie mają zbyt mocnej ekipy i tak dużo ugrają i na Boiskach Champions League jak i w Serie A.Na pewno!!!Ja w nich WIERZĘ!!!

A co do wczorajszego meczu Olimpique Marsylia -AC Milan 1-2
znowu Inzaghi uratowal Milan.

Pegasus Master 2

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: 16.09.2009, 18:52:27 »
A co do wczorajszego meczu Olimpique Marsylia -AC Milan 1-2
znowu Inzaghi uratowal Milan.

ja stawiam na remis : 2 - 2

Kaptuch

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #57 dnia: 16.09.2009, 19:12:26 »
Ale ten mecz był wczoraj!!!
Bylo 2-1 dla ACM

cyklop22

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: 16.09.2009, 19:32:54 »
tak i pierwsza bramka dla Milanu ze spalonego ...no ale coz taka pilka ja mysle ze z grupy C wyjdzie Real z pierwszego i Milan z drugiego miejsca.Dzisiaj za to mecz kolejki Inter-Barca!!!!!!!!!!!!!!!kto bedzie ogladal??ja stawiam 1:1a Wy??

Przemek_07

• Stały bywalec PG
  • PEGASUS jest moim hobby a nie musem ;)
« Odpowiedź #59 dnia: 16.09.2009, 19:33:03 »
Inzaghi pokazał, że nawet piłkarskich "emerytów" nie wolno przekreślać. Jest dla Milanu tym kim dla Juve jest Trezegeut i Del Piero. Ja też nie lubie włoskiego futbolu ale Juve kocham od dziecka. Nie mogę się doczekać już Mundialu. Trzy mecze dziennie, kocham wpisywanie wyników do tabelek i obliczanie do końca kto ma jeszcze szanse na awans itp. I na dodatek ta cała oprawa: logo, puchar, maskotki, hymny, naklejki PANINI. Wogóle jak reprezentacje grają to jest tak jakoś więcej emocji. I wcale mi nie żal, że Polski na mistrzostwach nie będzie. Wręcz przeciwnie, w końcu będzie się można na spokojnie rozkoszować piłką bez tych zawodzeń naszych partaczy, tłumaczących się co poszło nie tak.
Oczywiście, że będę oglądał, Inter-Barca 0:0
« Ostatnia zmiana: 16.09.2009, 19:34:58 wysłana przez Przemek_07 »