Autor Wątek: Piłka Nożna  (Przeczytany 70614 razy)

dudekkk

• Gość
Odp: Piłka Nożna
« Odpowiedź #30 dnia: 01.03.2009, 19:47:53 »
Dobra Lecho no to zobaczymy JAK i GDZIE  Madin Mohammad będzie grał za jakieś 10-12 lat ;)

Lecho1523

• Stały bywalec PG
  • Pozdro forum 2012 :)
« Odpowiedź #31 dnia: 01.03.2009, 19:49:51 »
Jak  by mi sie chciało szukał to bym ci pokazał więcej takich dzieci,ale sam se poszukaj... A gdzie będzie grał? Może w jakiejś izraelskiej 3 lidze ;)

dudekkk

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 01.03.2009, 19:51:54 »
Bez przesady tutaj rośnie drugi Zinedine Zidane ;) czyli będzie grał w Juve albo w Realu albo w jakimś lepszym Pierwszo ligowcu ;)

Lecho1523

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #33 dnia: 01.03.2009, 19:59:27 »
Ciekwe,opisałem ci co się dzieje z takimi piłarzami,żeby był dobry to musi mieć już od teraz dobrego managera i już od teraz załatwić mu miejsce w klubie np.real,machester albo jakiś z jego kraju dobry i musi uczyć się przedewszystkim zgrania,ale zobacz se innych młodych piłkarzy na youtube ale i tak nie wierzę w jego talent,jest mnóstwo takich dzieci na prawde setki albo i tysiące tylko nie wszyscy muszą być na youtubie a teraz pewnie jakiś 8 latek co gra w machesterze i nie umie się dobrze i kiwac i nie jest znany i jest przecietny ale umie sie zgrać i grać technika za 12 lat pewnie i tak bedzie lepszy i bardziej znany... ale ja proponuje zakończyć pisanie na ten temat ;)

Dudek

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 10.03.2009, 22:54:58 »
Bayern dzisiaj ładnie pocisnął 7:1 Sporting Lizbonę , no i Liverpool Real Madryt 4:0 :P (oglądałem sobie przez NETa LIV - RM :) ). A jutro Manchester z Interem to ja stawiam na Manchester, że puknie Internazionale z 2:0 ;)

Lecho1523

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #35 dnia: 11.03.2009, 12:11:10 »
Gratulacje dla Liverpoolu ;D

Villareal-Panathinaykos 2-1 ;D(ciesze się)
Chelsea-Juve 2-2 ;( (no cóż)
------------------------------------------------------------------

Dzisiaj Barca musi wygrać,ManU przegrać(cris połamać nogi ;D,żart),Arsenal wygrać,Athletico przegrać i będę zadowolony z życia ;)

Maciu

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 11.03.2009, 14:03:09 »
kto by się spodziewał tylu bramek. Mam nadzieję, ze dzisiaj czeka mnie równie dobra uczta. Wczoraj nie mogłem niestety oglądać. I ja w przeciwieństwie do Lecha kibicuje MU!!

Dudek

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 11.03.2009, 21:48:59 »
Zaczęła się teraz druga połowa MU : INT (1:0 4' Vidić) Stawiam na to, że Manchester pyknie jeszcze jedną bramkę ... ;D
No i z góry zakładam, że MU znowu wygra Ligę Mistrzów :P

ed. Cristino Ronaldo 49' (2:0) :P
« Ostatnia zmiana: 11.03.2009, 21:51:19 wysłana przez Dudek »

Lecho1523

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #38 dnia: 12.03.2009, 12:34:53 »
Eee tam oby cris sie znowu nie popłakał... :F

A teraz napiszę najlepsze 8 drużyn europy tego sezonu czyli zwycieskie drużyny z 1/8 LM oraz moje zadowolenie przy każdej z drużyn w skali do 5 :F

Manchester U--> -1
FC Barcelona --> 5+
Villareal --> 4
Chelsea --> 1
Bayern --> 2
FC Porto --> 5
Arsenal --> 4
Liverpool --> 4+

------------------------------------------------

Barcelona znów na fali 5:2 z Olimpiqe... :D
FCB !

Maciu

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 12.03.2009, 13:56:41 »
połowa z Anglii - dominacja!!

Dudek

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 12.03.2009, 14:04:51 »
Ja tam nie lubię Barcy :/ Tak samo zły jestem, że beznadziejne Chelsea wygrało z Juve... :P A półfinaliści to Manchester : Chelsea  Bayern : Liverpool :P (finał to MU i LIV)

;D

Lecho1523

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #41 dnia: 19.03.2009, 20:53:09 »
ManU dostało od Livera 4-1 :D A legia przegrała z jagą ;> Bayern to cieniasy myślisz że jak wygrali tyle ze sportingiem to są dobrzy? O.o. Półfinałów nie należy obstawiać bo nie wiadomo kto na siebie trafi w ćwierćfinale ale 4 najlepsze drużyny najbardziej zasługujące na półfinał(nie musze ich lubić) to Barca,Liver,ManU,Chelsea albo Arsenal ale anglicy dominują co rok i to nie żadna nowość(i co to im dało,czasami wygrają LM)... Ale ciekawsza i bardziej widowiskową ligą jest hiszpańska
----------------------------------------------------------------------------------------------------

No i losowanie LM za nami :

Arsenal-Villareal(DejaVu :D )

Barcelona-Bayern ;)

Liverpool-Chelsea :D

ManU-Porto

---------------------

ManU/Porto - Villareal/Arsenal

Barca/Bayern - Chelsea/Liver

-------------------------------------------------------------------------------------------

UEFA :

Hamburg-Man City
Paris-Dynamo
Szachtar-Marsylia
Werder-Udinese
-------------------
Werder/Udinese - Hamburg/ManC
Shachtar/Marsylia - Paris/Dynamo
-------------------------------------------------------------------------------------------

« Ostatnia zmiana: 20.03.2009, 17:14:54 wysłana przez Lecho1523 »

potak

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #42 dnia: 01.04.2009, 22:20:44 »
no i koniec meczu Polska wygrala z San Marino 10/0
ja tam się nie ciesze,bo to nie świadczy o naszych umiejętnościach tylko o poziomie rywali:P
Ale Smolarek ladnego gola zapakowal z nozyc  :F

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #43 dnia: 01.04.2009, 22:28:11 »
słusznie prawi, polać mu <za San Marino, hyp> .mecz mało dobry, ja tam po cichu liczyłem na san marino, oj działoby się wtedy, działo !!! :)
najbardziej jak zwykle rozwalili mnie działacze, którzy wczoraj zwołali oficjalne spotkanie dotyczące gry polskich piłkarzy. ciekawe, czy to im pomogło podczas meczu.
a tak swoją drogą, to tak jak dla mnie mogli jak by rozwalić te wszystkie PZPN'y i inne federacje sportowe, bo to gorsze darmozjady i kradzieje od naszych polityków :F ech, ale tak pięknie nie będzie.

Evil

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 01.04.2009, 22:51:04 »
bzdury gadacie, poziom rywali był jaki był, ale wygrana 10:0, to bynajmniej nie tylko "zasługa" graczy San Marino. Kilka akcji (zwłaszcza rozegrania R. Lewandowskiego z Boguskim) były na wysokim poziomie, koncentracja też ważna sprawa, bo nasi nie stanęli po tych kilku strzelonych golach, tylko atakowali od początku do końca. Jakaś dziwna ta mentalność polskich "kibiców", jak przegrają, to wina ich i trenera, jak wygrają, to "zasługa" rywali. Bzdura i tyle :p Oni średnio tracą 4 gole w meczu. Z nami stracili 10, strzał w poprzeczkę i 2 gole ze spalonych. To nie był przypadek :)