Autor Wątek: Małe recenzje konsol dostępnych na rynku Polskim.  (Przeczytany 5877 razy)

Hamster

• Aktywny użytkownik
Małe recenzje konsol dostępnych na rynku Polskim.
« dnia: 24.02.2009, 17:26:25 »
Proponowałbym takie coś. Niech każdy kto posiada Pegasusa, zrobi mu kilka fotek i opisze jakie gry są w wyposażeniu (w pamięci) lub spis gierek na kartridżu jakie zakupił z konsolką.
Sam zastanawiam się nad zakupem Pegasusa i nie wiem co wybrać bo jest tego od groma na Allegro. A sprzedawcy wogóle nie piszą jakie gry są załączone do konsoli.

Lecho1523

• Stały bywalec PG
  • Pozdro forum 2012 :)
Odp: Małe recenzje konsol dostępnych na rynku Polskim.
« Odpowiedź #1 dnia: 24.02.2009, 18:37:38 »
Kup se zwykłego pegasusa podróbe i tyle prawie na każdym 9999999 in 1 masz mario i terisa a tak się nie dowiesz bo każdy ma innego a większość ma orginalne na których nie ma gier w pamięci.

Maciu

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 25.02.2009, 16:03:55 »
dobry pomysł hamstera!! Ja mam gówniane street fighter III ( http://www.allegro.pl/item564744751_pegasus_gra_telewizyjna_kartridz_9999999_grier.html [nofollow] )od miesiąca i już się rozpi..... blaszka od gniazda zasialcza(ta od minusa) się oderwała i musiałem kombinować. System wyciągania cartridge-y beznadziejny, trzeba się nieźle nasiłować żeby  wyciągnać. I co najgorsze to czytanie dysków. Żeby załapało przez pół godziny trzeba ruszać, wkładać i wyjmować, tak że za n-tą próbą można spróbować zagrać. I nie daj Bóg żeby ktoś lekko choć ruszył konsolą. Zabawa z wczytywaniem gry zacznie się na nowo. Jednym słowem wielkie G!! NIE KUPUJCIE

Lecho1523

• Stały bywalec PG
  • Pozdro forum 2012 :)
« Odpowiedź #3 dnia: 25.02.2009, 16:09:15 »
On już kupił...Podróby trzeba kupować 10 pakami!! Jak to opisał pewien użytkownik ;) a i tak wyjdzie taniej niż orginał. Kupując podróbę trzeba się nastawić na to że się w każdej chwili rozpi**dol* ale wtedy kupuję się drugiego ;D a mój BS-500AS przetrwał dłużej niż mój Famicom(nie wiem co się z nim stało,zaginoł w akcji) Street Fightery i te różne badziewia są do d*py , jak się chce kupować podróbe to najlepiej normalnego BS-500AS z podrób najlepiej się sprawuje mi działał około 7 lat!!!!

Maciu

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 25.02.2009, 16:28:42 »
prośba do admina o przeniesienie postów z tego tematu tutaj: http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,13.0/topicseen.html [nofollow]

Hamster

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #5 dnia: 25.02.2009, 16:40:22 »
Kupiłem wczoraj przez Allegro BS-500AS, czekam na paczkę. Mam nadzieję, że jakieś małe żółte chińskie dziecko złożyło mój egzemplarz wzorcowo i będzie długo służył :688:.
Znalazłem w sieci recenzję tej konsolki - nie jest za dobra, ale czego można się spodziewać za 22zł.

poskus

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 06.04.2009, 23:22:50 »
Ja posiadam taka konsole już od około 3 lat newbielink:http://img150.imageshack.us/my.php?image=img2107y.jpg [nonactive] nie miałem z nią żadnych problemów tak jak inni piszą ,że kartridże nie czyta ani nic podobnego, wszystko śmiga elegancko nie muszę dmuchać, chuchać na nią lub kartridże tak jak pamiętam mój kuzyn musiał robić by odpaliła. Kupiłem ją bez padów ponieważ gościu sprzedał osobno i mi spuścił tam ileś zł ale dostałem gwarancje na pół rok, ale i tak nie skorzystałem z niej... dokupiłem sobie pady i też mi działają bez zarzutów ale przy kostce kable mi się zaczęły rozszczepiać przy końcu od wyginania i musiałem ją wymienić. Kabel który dostałem w komplecie s-video nie było dźwięku wiec kupiłem nowy, to tyle o tej konsoli wo gulę jej nie mogłem znaleźć na internecie ani żadnych opinii poczytać wiec jakbyście coś mieli podeślijcie linka. A i kupiłem ją też dlatego ponieważ przypominała mi playstation 1 ,którego też miałem od razu jak wyszedł jeszcze koledzy na osiedlu grali na pegasusie, ale mniejsza z tym, podobał mi się z wyglądu i to też zadecydowało o kupnie.
« Ostatnia zmiana: 07.04.2009, 09:27:38 wysłana przez poskus »