Ja posiadam taka konsole już od około 3 lat newbielink:http://img150.imageshack.us/my.php?image=img2107y.jpg [nonactive] nie miałem z nią żadnych problemów tak jak inni piszą ,że kartridże nie czyta ani nic podobnego, wszystko śmiga elegancko nie muszę dmuchać, chuchać na nią lub kartridże tak jak pamiętam mój kuzyn musiał robić by odpaliła. Kupiłem ją bez padów ponieważ gościu sprzedał osobno i mi spuścił tam ileś zł ale dostałem gwarancje na pół rok, ale i tak nie skorzystałem z niej... dokupiłem sobie pady i też mi działają bez zarzutów ale przy kostce kable mi się zaczęły rozszczepiać przy końcu od wyginania i musiałem ją wymienić. Kabel który dostałem w komplecie s-video nie było dźwięku wiec kupiłem nowy, to tyle o tej konsoli wo gulę jej nie mogłem znaleźć na internecie ani żadnych opinii poczytać wiec jakbyście coś mieli podeślijcie linka. A i kupiłem ją też dlatego ponieważ przypominała mi playstation 1 ,którego też miałem od razu jak wyszedł jeszcze koledzy na osiedlu grali na pegasusie, ale mniejsza z tym, podobał mi się z wyglądu i to też zadecydowało o kupnie.