Cześć,
Postanowilem napisac tutaj poniewaz na pegasusowych facebookowych grupach nikt chyba nie wie bo zero odzewu.
Jak dobrze pamietam (mam nadzieje, ze nie myle tego z inna konsola niz pegasus) ale mialem kiedys dyskietke na ktorej byla gra Gremlins 2 + albo wiecej gier albo wlasnie tylko jedna...
szukam bijatyki ktorej nie idzie zadnym sposobem mi znalezc nazwy ani nawet obrazka w internetach, nawet chatgpt nie daje rady xd pamietam i przepraszam ale jak przez mgle, ze w tle byl jakis... ciemny las? pioruny? burza? 2 grywalne postacie, nie pamietam czy bylo wiecej pamietam ze zawsze bylem zly bo mozna bylo grac dwoma, jedyna jak z nich pamietam to chlopak z blond czupryna zaslaniajaca oczy, biala koszulka na ramiaczka i czerwone spodnie a druga postac jedynie co mi z nia swita to kolor fioletowy i to byloby na tyle z tego co pamietam, zawsze jak ogladam jakies gameplaye na youtube z pegasusa zawsze przypominam sobie o tej grze i szukam ale bez skutku moze ktos kiedys trafil na taka gre cos pamieta cokolwiek