... ja bym tam polemikę zostawił bo to podsycanie tylko nienawiści jak w niemieckich mediach kolonii^^ a jak coś cytujesz to nie wyrywaj fragmentów, bo się ludzie zniechęcą do czytania tylko porządnie cytuj tak to chyba w całości leciało :
"Ps. Powracamy do pierwotnego celu tego tematu, kontynuowanie dyskusji na temat mojej "mowy nienawiści" (Chichot) będą karane chłostą i nakazem zakupu plastelinowego pegasusa za 2 tysiące od nowego forumowego eksperta, który sprzedał nintendo pokemona za 42 735 nowych dolarów tajwańskich. Chichot"
aaa i faktycznie należy uważać nasz moderator pochodzi z .....XXXX...., kurde tam faktycznie można dostać bana i to na cały net nie tylko na forum...
machbed: Gość wyrwał niepełny fragment zdania, chyba poznał podstawy dziennikarstwa i manipulacji wypowiedzią.
Ps. Nie pochodzę z Niska i nie życzę sobie upubliczniania mojego polskiego adresu zameldowania.A dokładnie mówiąć chyba MIEJSCOWOSCI bo adresem ciężko to nazwać wasze życzenie przyjeliśmy do wiadomości...OVER