Tego newsa powinienem dać już wczoraj jednak z pewnych względów po prostu nie byłem w stanie tego zrobić
Oficjalnie ogłaszam, że wczoraj 2 partia Everdrive N8
JUŻ DOTARŁA!! (tym razem "armia zielonych" xD )

Tym samym już wszystkim pozostałym oczekującym rozesłałem to co potrzeba, jednak rzecz jasna wstrzymałem się z kilkoma tymi, z którymi jeszcze indywidualnie nie jestem w 100% rozliczony ale oficjalnie już całą sprawę uznaję za zakończoną

.
No i rzecz jasna, do zainteresowanych odbiorem osobistym-zapraszam po odbiór

Tak więc, jeszcze raz, wielkie podziękowania dla wszystkich za świetną i zgraną współpracę!!!
Aha i jeszcze jedna sprawa tak na koniec: informuję, że temat dotyczący dalszych zamówień ED N8
uważam nadal za otwarty!! W sensie, jak się uzbiera ponownie kolejne minimum 10 osób to wtedy po odpowiednich uzgodnieniach mogę jeszcze raz otworzyć worek wpłat i zrobić powtórkę z rozrywki, czyli jeszcze raz zrealizować zamówienie. Aha, i teraz obiecuję, że.... nie będę chodzić więcej do kasyna

No i oprócz jeszcze ED N8 mam w planach zrealizować (rzecz jasna jeżeli się uda) zbieranie chętnych na Everdrive 64 (na Nintendo 64) tak więc jakby byli jacyś potencjalni chętni to proszę mi dać znać na PW/GG/skype/cokolwiek. Takie są moje wstępne plany jednak nie wiem czy się uda uzbierać minimum 10 chętnych ale jak to się mówi, spróbować zawsze można. Oprócz EDa 64 i N8 to można do mnie napisać praktycznie z każdą prośbą o sprowadzenie jakiegokolwiek EDa, jeżeli się rzecz jasna uzbiera te minimum 10 osób