Autor Wątek: Euro 2012  (Przeczytany 3847 razy)

djwebster

• Aktywny użytkownik
Euro 2012
« dnia: 08.06.2012, 23:49:10 »
Tak zacznę temat trochę zmęczony dzisiejszym dniem  :F ...
A więc aż się zdziwiłem , że nikogo tutaj nie poruszył dzisiejszy mecz? Ja strasznie przeżywam takie rzeczy , flaga wywieszona na balkonie, szalik na mnie razem z koszulką (oczywiście wszystko w kolorach narodowych).Jedyny minus to później zdarty głos ale to się wyleczy tak więc niestety dzisiejszy dzień nie poszedł po naszej myśli...Zamiast wygranej mamy remis (Polska 1-1 Grecja) , a w kolejnym meczu dzisiejszego dnia za to ruscy wygrali z czechami (4-1).Na nic zdał nam się nasz słoń który przewidywał spotkania skoro według niego mieliśmy wygrać  :angry:.
Śmiał piszcie jak uważacie czy damy radę 12 .06 , jakie będą wyniki i oczywiście czy po latach trudu i nerwów uda nam się wyjść z grupy :?:
Więc trzymajmy kciuki i życzmy powodzenia naszym :!:
pzdr

MaarioS

• Stały bywalec PG
  • Famicom, SNES & N64 fan
Odp: Euro 2012
« Odpowiedź #1 dnia: 08.06.2012, 23:57:55 »
W takim razie odnoszę wrażenie, że tylko ja jedyny podczas meczu siedziałem przy kompie i zakuwałem elektronikę i matmę?? :F

Matisek

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 09.06.2012, 07:22:30 »
Nie, ja grałem w World of Tanks i rFactora bo nie mnie nożna nie obchodzi. :]

kuback81

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 09.06.2012, 07:38:15 »
Ładnie się zaczęło ale potem było już coraz gorzej. Myślę że to wina trenera. Nie zdecydował się na żadną zmianę. Możliwe iż kilka "świeżaków" mogłoby zmienić bieg spotkania. Ale nie mamy co narzekać, wykazali chęć do gry, ich potencjał i chęć wygrywania są wysokie. Jeżeli skupią się jeszcze bardziej i kilka rzeczy doszlifują mają całkiem sporą szansę zarówno na wyjście z grupy jak i na wygrywanie meczy.
Ale z drugiej strony... Zauważyłem kilka dziwnych rzeczy w zachowaniu sędziego.
1) Bramkarz grecki przeciągał cały czas wznowienie gry,  nie dostał ani jednej żółtej kartki
2) Karagounis, symulant straszliwy Nawet jak go ktoś popchnął ręką w plecy łapał się za nogę i leżał minutę
3) Nie wiem czy to ważne ale jak Szczęsny sfaulował tego greka w polu karnym, sędzia stał i śmiał się z jednym z greków (pewnie mało ważne ale warto wspomnieć)
Podsumowując, mamy całkiem wysoką szansę na wyjście z grupy. Polska jest podbudowana. Gramy u siebie, mamy doping kilkudziesięciu tysięcy osób na stadionie, drużyna jest całkiem zgrana.
Bądźmy optymistami i wierzmy że się uda :D

machbed

• Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
  • Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.
« Odpowiedź #4 dnia: 09.06.2012, 08:59:24 »
Trochę niedoceniana jest akcja Szczęsnego, gdyby go nie skosił byłoby pewne 1:2. Tytoń uratował im dupy.

papaj88

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 09.06.2012, 14:28:27 »
Brakuje nam playmakera niestety niema kogos kto umialby pociagnanc gre do przodu, czasami zwolnic tempo gry itp. Swieta Trojca z BVB nie wystraczy co bylo widac w 2 polowie gdy opadli z sil. Decyzja Szczesnego sluszna zawsze lepiej miec szanse na obrone karnego niz miec gola w plecy. Po meczu czulem niedosyt byla szansa na 3pkt ale jest 1 trudno, Rosja wcale nie musi byc mega wymagajacym przeciwnikiem 4:1 z Czechami nie czyni z nich superdruzyny jestem dobrej mysli. Dodam jeszcze tylko ze ten zamkniety dach wyraznie dal sie nam we znaki (jak wiadomo u Grekow skwar jest zawsze) no ale coz taka byla decyzja UEFA

machbed

• Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
  • Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.
« Odpowiedź #6 dnia: 09.06.2012, 14:33:02 »
Skwar skwarowi nie równy. W Grecji mają wilgotne powietrze co daje większy komfort oddychania.
Wiadomo, że wysoka wygrana nie czyni z nich superdrużyny, ale Rosja to bardzo solidny zespół, co udowadniają nam regularnie. Nie ma co się oszukiwać, na chwilę obecną są lepsi od Polaków. Zdarzyć się może wszystko, czekajmy do wtorku.

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #7 dnia: 09.06.2012, 15:23:39 »
Nieprawda. Przy wysokiej temperaturze bardzo wilgotne powietrze utrudnia ochładzanie organizmu, co sprawia, że odczuwalna jest większa. Czym innym lekka wilgoć przy wietrznej pogodzie nad morzem, a czym innym w okolicach ulewy. Spróbuj pograć w piłkę, jak jest gorąc i wilgoć zarazem. Jeden jedyny raz w życiu lało się ze mnie :)

SebaSan1981

• Astromaniac
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #8 dnia: 09.06.2012, 17:15:45 »
Zasłoniety dach stadionu swoje zrobił. Po 20 minutach po naszych Orłach było to widać aż nadto..

Mati

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #9 dnia: 21.06.2012, 23:08:07 »

YAHHA

• Ultra ANTYRecenzent PG - LORD MEGAZORD
  • Stały bywalec PG
  • WAKE UP BITCH
« Odpowiedź #10 dnia: 22.06.2012, 08:53:55 »