Autor Wątek: Zniewalające Gry  (Przeczytany 23212 razy)

tonny

• Użytkownik
  • *
Odp: Zniewalające Gry
« Odpowiedź #45 dnia: 03.03.2017, 08:23:17 »
W Go Dizzy Go nawet żonka ze mną niedawno popykała. A to już musi oznaczać, że gra jest naprawdę zacna... :)

Natomiast grą, która ostatnio przykuła mnie do TV na kilka bitych godzin był Battle Kid: Fortress of Peril. Świetnie przemyślana, bardzo wciągająca i zróżnicowana rozgrywka. Niestety przy trzecim Bossie musiałem odpuścić :/ (pad prawie nie przetrwał  ;D ).
« Ostatnia zmiana: 03.03.2017, 08:29:16 wysłana przez tonny »

brother2335

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 04.03.2017, 22:03:55 »
Co do Battle Kida to racja. Sam ostatnio też się wciągnąłem. Trzeci boss to jakaś masakra. Po nie wiem ilu próbach (liczonych w dniach) udało mi się go przejść, zapisać i tak sobie niefortunnie niewyraźnie hasło zapisałem, że za cholerę nie mogę rozkminić co tam napisałem. I chcąc nie chcąc muszę używać ostatniego dobrze zapisanego, czyli z przed bossa :(

Poza tym z dzieciństwa najlepiej wspominam (chyba jak każdy) Contra, Super Mario i Duck Hunt ale również Felix the Cat, którego miałem tylko przez tydzień na pożyczonej dyskietce niestety no i Księga Dżungli. Trochę trudna gra zwłaszcza przez niezbyt dobre sterowanie przynajmniej jak dla mnie, ale miło się grało. I ten boss, wąż na szczycie drzewa... Ale to było wyzwanie za dzieciaka :D Nie, nigdy jej nie ukończyłem ale miło wspominam  ;D

tonny

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 08.03.2017, 09:25:16 »
Jest taka stronka, na której możesz wygenerować zagubione hasło z Battle Kida.
Nie sprawdzałem jeszcze, czy działa, ale wygląda legitnie.
https://jroatch.xyz/2013/bk-password [nofollow]

brother2335

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 08.03.2017, 19:13:52 »
Właśnie sprawdziłem ten generator i niestety albo nie umiem się nim posługiwać albo nie działa jak trzeba. Wygenerował mi hasło podobne do tego co mam niewyraźnie zapisane, na tyle podobne, że myślałem, że zadziała. Ale niestety nie zadziałało  :cry: