Autor Wątek: Emotikony  (Przeczytany 10128 razy)

polancky

• imperator 7
  • Aktywny użytkownik
  • IQ-502 rev.2
Emotikony
« dnia: 26.07.2011, 22:35:25 »
Temat może lekki, ale nie dający mi spokoju podczas wieczornego relaxu... emotikony. Wchodzę w temat, odpowiadam i wrzucam buźkę. Standardowe są ok, nie mam do czego się przyczepić. Jednak gdy dam "więcej" rozpościera się po całości padlina... kilku rzyga, kilkunastu skacze, a paru napierdziela ostro jak na dniach w Norwegii. Nie wspomnę o tych połączonych, smutnych i bez wyrazu buźkach. Carnagge, odgórnie proszę zmienić tzw. dodatkowe uśmieszki na życiodajne buźki...

mtek9

• Nes Fan
  • Aktywny użytkownik
Odp: Emotikony
« Odpowiedź #1 dnia: 26.07.2011, 22:53:43 »
No chyba lepiej jak jest wiele różnych nie?

polancky

• imperator 7
  • Aktywny użytkownik
  • IQ-502 rev.2
« Odpowiedź #2 dnia: 26.07.2011, 23:19:01 »
No chyba lepiej jak jest wiele różnych nie?
Nie chodzi o ilość, a o jakość.... Nie sztuką jest zapodać 6 uśmiechniętych gostków czy jak wspomniałem tematy się powtarzają, a zmienia się ilość wyświetleń czy kolor. W tym momencie puszczę Ci w odpowiedzi taki temat

:pppppp  :509: :-//////  :704: :511:

na lepsze samopoczucie. Jeżeli miałbyś okazję używania tych emotikonów to nie ma sprawy... zapodajesz je na na co dzień? Wiem, że to forum o tematyce sportowej i lekka nutka seksapilu, minionej dekadencji czy browara ubarwiłaby w tej materii forum  :)  

mtek9

• Nes Fan
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #3 dnia: 26.07.2011, 23:31:49 »
W sumie... usunął bym te "po sześć takich samych" bo nie rozumiem do czego to niby ma służyć, ale niektóre są nawet fajne z tych dodatkowych, więc przyda się jednak dogłębna selekcja :) :509:

Carnagge

• Administrator
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #4 dnia: 27.07.2011, 10:40:33 »
Takie wnioski to do tworcow forum SMF ;) Emotikonek podstawowych jest wystarczajaca ilosc, a te dodatkowe sa bo sa. Nikt nie musi ich uzywac.