domin54 - kupowałem od niego grę na Allegro, przesłał mi zdjęcia innych gier na sprzedaż, wybrałem kolekcjonerski LOLO 3, opłaciłem. W międzyczasie w rozmowie z henkiem, zgadaliśmy się, że on także kupił niedawno tą grę, też niebieski box. LOLO 3 hurtowo? Coś nam tu nie pasowało. Za dwa dni dostałem info, że pieniądze zwrócono, bo gra jest uszkodzona. Oczywiście heniu ją dostał, taką samą jak ze zdjęcia które mi pokazał ten użyszkodnik Allegro. Heniowi mówił, że ma dwa takie katridże - jasne - LOLO 3 w hurcie latają.
Napisałem do niego, i oczekiwałem informacji - przepraszam pomyliłem się, grę sprzedałem komuś innemu, czy coś w tym stylu. Mi jednak przez dwa tygodnie ściemniał, że grę otrzymam, tą "drugą sztukę", tylko od elektronika wróci. No to czekam i czekam, piszę, niby na urlopie ktoś odpisuje, mija tydzień, i po moim ostatnim mailu z kolei otrzymałem informację:
"Dzień dobry
Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą. W tej chwili wspomniany przez Pana tytuł nie znajduje się w sprzedaży. Część kaset do konsoli Pegasus okazała się niesprawna i została zezłomowana.
Od 3 lipca handel prowadzimy już jako sklep i każdy nasz towar objęty jest roczną gwarancją a do każdego zakupu klient otrzymuje dowód transakcji w postaci paragonu lub rachunku. Nie możemy zatem sprzedawać niesprawnych sprzętów ani nośników danych.
Ponieważ nasza oferta retro stale się powiększa jest bardzo prawdopodobne, że znajdzie Pan u nas jeszcze wiele unikalnych tytułów, które niezależnie od wartości kolekcjonerskiej sprzedajemy po stałej cenie."
No to ciekawe, dlaczego do tego jednego katridża z Allegro paragonu nie było?
Ostrzegam przed robieniem z nim interesów, jak również zakupu na jego aukcjach. Szkoda zmarnowanego czasu!