Ja kupiłem właśnie tę konsolę, którą pokazałeś i jestem z niej bardzo zadowolony. Zamówiłem dokładnie z tej aukcji, którą udostępniłeś. Na początku miałem pecha, gdyż otrzymałem wadliwy sprzęt, jednak od razu odesłałem w ramach reklamacji i przysłano mi nowy, już całkowicie sprawny:) (sprzedawca jest wyrozumiały, cierpliwy i szybko odpisuje na wiadomości, wysłali mi formularz reklamacyjny, który wypełniłem i włożyłem do paczki, którą następnie odesłałem). Po około tygodniu otrzymałem paczkę ze sprawną już konsolą, która kurier przyniósł mi osobiście. Bardzo fajnie, że nic nie płaciłem za przesyłkę, dlatego polecam paczkomaty InPost! (tanio, szybko) Jeśli chodzi o samą konsolę to jej model to: RS-35. Przed kupnem obejrzałem recenzje na youtube i porównania z innymi konsolami. Ta jest stosunkowo droga (jeśli nie najdroższa) jeśli weźmiemy pod uwagę same nowe modele. Głównie rywalizuje z modelem D99 (nieznacznie tańszym) i po obejrzeniu recenzji od razu stwierdziłem, że RS-35 jest warty swojej ceny. Jedyny minus tej konsoli to brak niskich dźwięków, co może trochę przeszkadzać, jednak da się do tego przyzwyczaić. Poza tym każdy kartridź, który mam działa i nic się nie tnie. Wcześniej przyznam się, że miałem model IQ i byłem także bardzo zadowolony, jednak to było w czasach, gdy byłem dzieckiem i od dawna tej konsoli już nie mam. Mogłem więc kupić używaną od kogoś lub nową RS-35. Zdecydowałem się na tę drugą opcję i jak na razie nie żałuję. Te stare modele może są sprawdzone, lecz nigdy nie wiadomo kim jest sprzedawca i czy będą działały przez wiele lat. Poza tym są zazwyczaj drogie (droższe od nowych). No i nie ma gwarancji, a akurat ta aukcja, którą udostępniłeś zapewnia gwarancje 24 miesiące, co także jest ewenementem, gdyż zazwyczaj jest to tylko 12 miesięcy. Warto dlatego wydać te 200 zł i cieszyć się grą. A jak coś się zepsuje to zawsze można odesłać w ramach gwarancji, tak?

Reasumując, polecam ten model i tego sprzedawcę. Ja kupiłem i jestem zadowolony:)