Autor Wątek: Jak okazujecie innym waszą pasję?  (Przeczytany 8022 razy)

Kemot

• Gość
Odp: Jak okazujecie innym waszą pasję?
« Odpowiedź #15 dnia: 03.11.2010, 07:03:16 »
Grafiti!!!!????!!!!!
Stary jak najbardziej jestem za wtedy mój pokój gier wyglądałby cudownie :)
Gdzie mieszkasz?Kiedy przyjedziesz?

Właśnie sobie wyobraziłem Simona Belmonta na ścianie SZOK!!

Doskonały pomysł!

muszę zgasić zapał tych którzy liczą iż wykonam im grafiti- fakt, faktem jestem w wstanie coś tam "namaziać" ale nie podejmę się namalowania nikomu tematycznego grafiti w pokoju, jestem za chudy w uszach na takie wyzwanie. Chyba że bym wziął się za siebie, przygotował kawałek ściany i potrenował( iskierka nadziei zawsze jest).
do SebaSan1981:
mógł byś pokazać to co zrobiłeś, jestem ciekaw( jeśli uznasz że nie pokażesz tego dzieła- no spoko.)

Uśmiech im znika kiedy wchodzą do "mojego" pokoju i patrzą na półki z grami nie którym musze język z podłogi zbierać :)

inni spodziewają się jednej konsoli i kilku gier- a tu mega zaskoczenie! :F
A moimi pasjami się nikt nie interesuje ;/ xD
ja tu nie widzę problemu- jak powiedział kiedyś wieszcz Polsko-Azjatycki:
Błogosławieni którzy nie stoją w tłumie lecz stoją obok tłumu!* (każdy chyba skmał o co chodzi- jak nie to wstawię wytłumaczenie)

*- czy chyba jakoś tak...

salviador

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 03.11.2010, 16:25:11 »
ja mam prawie same niepopularne zainteresowania wiec znajomi już sie przyzwyczaili, że czytam komiksy, gram w dziwne gierki i słucham dziwnej muzyki ;]

... a najlepsze jest to, że znalazłem dziewczyne która jara sie tym co ja xP, żyć nie umierać ;D - machbed: Pozazdrościć. ;D

Mcin: Temat ciekawy i jak najbardziej zgony z tematyką pegasusową i zasługuje na godne miejsce w tym dziale.
« Ostatnia zmiana: 03.11.2010, 16:55:48 wysłana przez machbed »

Vladzimierz

• Aktywny użytkownik
  • Pegasus/MS-DOS/Commodore
« Odpowiedź #17 dnia: 01.03.2011, 09:51:49 »
Codziennie gram (na konsoli i emulatorze), opowiadam o tym, jak ktoś do mnie przyjdzie to zawsze odpalam konsolę, wrzucam zdjęcia na nk i fejsa z pegasusem :), 2x w tygodniu do ruskich na bazarek.

Soulwatcher

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 23.04.2011, 12:47:10 »
Mam w telefonie masę dzwonków z nesowych gier, zarówno w formacie mp3 jak i midi (na sygnał sms mam melodię z popularnych Tanków). Oprócz tego w szafie mam dwie koszulki nawiązujące do tamtych czasów - jedną z logo Battletoads, drugą z napisem "I love 8-bit".

Poza tym w pracy lubię rozmawiać z innymi o grach z Pegasusa i o tym jak się kiedyś grało całymi dniami :)