No to wiec się wypowiadam ja

Przydała by się pomoc. Niby jest Adam, ale on ostatnio rzadko zagląda. Ostatnimi czasy obrywa mi się za to, że pilnuję przestrzegania regulaminu zgodnie z zaleceniami Carna, przydała by się jakaś żywa tarcza

. Można narzekać, że rzadko on się pojawia i niewiele robi, bo w sumie ... to prawda. I po to jest obsada moderatorska, która robi z polecenia Admina rzeczy, których on nie może/nie ma czasu/nie chcę mu się(niepotrzebne skreślić).
Vash i Machbed i MaarioS to chyba najlepsze kandydatury z możliwych, co wnioskuje po ich wypowiedziach i ilości czasu spędzanego on-line. Chociaż nie wiem, czy 5 modków to nie byłaby przesada, no ale wszystko się jakoś załatwi. Przy czym lojalnie uprzedzam, że jak już ma się niebieskie gwiazdki, to wypada pilnować regulaminu niezależnie, czy się z nim zgadza, czy nie. Inaczej byłoby jak z policemanem, który nie karze gazujących kierowców, bo jakby on ustalał prawo, to limit by zwiększył

No i prosiłbym was o więcej spokoju w wypowiedziach w tym wątku, wyzwiska nic nie zmienią. wiem, klimat 2 tury się udziela, ale nie róbmy z forum pobojowiska jak po batalii PiS-PO.
A co do ortografów, to naprawdę nie ma problemu przeczytać i poprawić post przed wysłaniem, szczególnie że chyba wszystkie przeglądarki podkreślają błędy.