Autor Wątek: Zrzęda online czyli wszystko co nas wkurza in one pack  (Przeczytany 21574 razy)

Vash

• Stały bywalec PG
Odp: Zrzęda online czyli wszystko co nas wkurza in one pack
« Odpowiedź #60 dnia: 28.06.2012, 14:54:10 »
Odnośnie emerytur... To jest to piramida finansowa, która za jakieś 10-20 lat padnie, bo będzie dużo mniej osób będzie wpłacało, a niżeli otrzymywało (demografia się kłania)(obecnie państwo dopłaca do emerytur 70 mld zł rocznie, a będzie to narastało). To pseudo podwyższenie do 67 lat, to tylko odłożeniu problemu w czasie. Kiedyś to pierdyknie z hukiem.

Warto obejrzeć i zastanowić się co partie parlamentarne robią z Polską:
http://www.youtube.com/watch?v=ECAspr-U1Pw&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=8boslfRKMDY&feature=player_embedded

Zelas12

• Fan Famicoma i Castlevani!!
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #61 dnia: 28.06.2012, 15:34:48 »

12) Wkurzają mnie dzieciaki JP i HWDP, co to na każdym kroku chwalą się swoją nienawiścią do policji, a mieli z policją do czynienia co najwyżej grając w GTA. A jak takiemu "hawudepiarzowi" ktoś coś ukradnie, to z miejsca to zgłasza... no właśnie, na policję.

Oj mnie też :)

retciak

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #62 dnia: 29.06.2012, 21:39:15 »
12) Wkurzają mnie dzieciaki JP i HWDP, co to na każdym kroku chwalą się swoją nienawiścią do policji, a mieli z policją do czynienia co najwyżej grając w GTA. A jak takiemu "hawudepiarzowi" ktoś coś ukradnie, to z miejsca to zgłasza... no właśnie, na policję.
Bardziej by pasowało "Wkurzają mnie dzieciaki JP i HWDP, co to na każdym kroku chwalą się swoją nienawiścią do policji, a mieli z policją do czynienia co najwyżej grając w EUROBUSSINES."

Deso

• N7 Weteran.
  • Nowy użytkownik
  • *
  • Prepare yourselves for the arrival !
« Odpowiedź #63 dnia: 30.06.2012, 20:38:24 »
1: Kompleksy narodowe i między narodowe polaków...

No bądźmy szczerzy... Polska to mocno zakompleksiony kraj, i te kompleksy mnie wkurzają, przez co ludzie za granicą myślą o nas stereotypowo jak np. O złodziejach, chuliganach itp.

2: Polityka.

Krótko... Piłsudski miał racje...

3: Młodsze pokolenie.

Jak ja widzę ludzi z młodszych pokoleń, to mam wrażenie że moje pokolenie to święte jest. Jakieś dresy z firmowymi bluzami, ćpuny, pijaki itp. Patologia po prostu aż odechciewa się na to patrzeć.

4: Kościół.

Tu mógłbym sporo napisać, to w skrócie... Narzucanie nam co jest dobre, a co złe... Uważam że to nie rola kościoła, oraz za bardzo pcha się w politykę co miejsca mieć nie powinno.

5: Inne.

Matisek

• Gość
« Odpowiedź #64 dnia: 11.07.2012, 12:56:15 »
No i popatrzcie. Zarejestrowałem się na Kwejku i już tego żałuję. Powód? Zobaczcie komenty (pisałem jako Mateusz Wojsław). http://kwejk.pl/obrazek/1284888/ih-hai-im-a-cat-in-tankz.html Naprawdę nie wiem czemu niektórzy z góry zakładają że jeśli ktoś kto ma 13 lat (ja) to wszystko co wie o rzeczach takich jak np. czołgi drugowojenne, jakieś bitwy czy ogólnie historia to pochodzi to z gier komputerowych...

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #65 dnia: 22.07.2012, 19:34:36 »
Akurat miałem okazję na żywo kontaktować się z fanami historii, dla których zabawa sprowadza się do najazdu na bliźnich mających mniejszą wiedzę tudzież mniej oryginalnego sprzętu, ergo czystej chamówy w środowisku... standard.

bytterfly1

• nesofan
  • Użytkownik
  • *
  • Mam 13 lat. Ktoś to przebije?
« Odpowiedź #66 dnia: 22.07.2012, 19:44:56 »
Co mnie wnerwia?

1. Hejterzy na youtube
2. Telenowele (jak taka nuda może mieć taką oglądalność?!)
3. (Ostatnio) Mój komp (naszczęście mam dwa inne :D )
4. Jak mi się obraz przesuwa w tv jak gram gry z pegaza

Matisek

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: 23.07.2012, 11:16:45 »
Jeszcze mnie wkurza to że oryginalne pegazusy chodzą po +100zł na Alledrogo :(