Autor Wątek: Zrzęda online czyli wszystko co nas wkurza in one pack  (Przeczytany 21571 razy)

Pegasus Master 2

• Gość
Odp: Zrzęda online czyli wszystko co nas wkurza in one pack
« Odpowiedź #15 dnia: 30.01.2010, 09:35:17 »
Mnie denerwuje samochód który nie chce zapalić... "chrącha" i nie chce zapalić...

Denerwują mnie też błędy gry- gdy np. w driver na psx ty musisz ścinać zakręt(uważać na drzewa) by uciec przed policją a radiowóz przejedzie przez drzewa stojąca na pasie pomiędzy drogami bez żadnego uszkodzenia i uderza centralnie w twój bok...
Denerwują mnie też przeróżne odzywki... często jest to powód moich kłótni na forum...

Pangia

• Aktywny użytkownik
  • Pang(i)a
« Odpowiedź #16 dnia: 30.01.2010, 09:44:57 »
Hehe, no to fajnych masz kuzynów. Nie wiem, czy tak jest, czy to zbieg okoliczności, ale moi wszyscy kuzyni to są.....eeee.....nooo.....eeee......takieee.....eeee.....jak to powiedzieć...... no nieciekawe cipki no xP . Może i przesadziłem, ale bynajmniej na pewno z żadnym z nich się piwa nie napijesz, bo to jest "be"......

No to masz okropnego pecha.

Mati

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 30.01.2010, 13:58:18 »
Mnie wkurzaja ludzie, ktorzy przekleslaja ludzi po 1 bledzie. Np powiesz cos w nerwach, ale potem oczywiscie przeprosisz, to dla niego jestes skonczony. Frajerzy.

marcin135

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 30.01.2010, 15:00:01 »
Największy fałsz jest u mnie w Białce Tatrzańskiej i na spiszu.W białce nie mam kolegów ani nikogo.Tylko wyzywają.I na dodatek krytylkują pegasusa (że dla małych dzieci że grafika szajska) poza tym mało kto miał pegasusa.Choć są tam ze 2 czy 3 maniaków. Non stop grają w te plemiona albo metin2 (w to się nie da grać) i jakisi little fighter.Głupie jak but. Ciemna prosta ulica i nic więcej

pegazbicz

• superwoman!
  • Aktywny użytkownik
  • od pegza czuje sie irie!
« Odpowiedź #19 dnia: 30.01.2010, 21:19:48 »

mnie tez wkurza metin, wow, itd.
wkurzaja mnie jeszcze:
puste laski, kolesie z zelem na wlosach, diskopolowce, dzieci z pokolenia 'JP', pseudo ziomy/dresy,
totalni olewacze, zboczence, gwalciciele, ludzie, ktorzy nie znaja podstaw ortografii xD, ludzie
sluchajacy bluesa, koszulki mojego ojca, pewien boss w TT, pegasus' haters, telefony dotykowe,
nauczyciele (nie wszyscy), matematyka, fryzura afro, pseudo scene (potocznie 'emo), jogurt
truskawkowy (ble!), jablka, pomaranczowa galaretka, brak kasy przy duszy, krowki ciagutki, ktore
sie nie ciagna, sklepikarka ze sklepiku szkolnego,  pensetki, kubki, glebokie talerze, skorki od mandarynek,
brudna klawiatura/ekran itd, moj pokoj, moj aparat (i fotograficzny, i ten na zeby)...
dlugo by wymieniac xD.

MaarioS

• Stały bywalec PG
  • Famicom, SNES & N64 fan
« Odpowiedź #20 dnia: 30.01.2010, 21:28:36 »
Kolesie z żelem na włosach??? A niby czemu?? Ja jestem kolesiem z żelem na włosach :P .

Kaptuch

• !!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
  • Stały bywalec PG
  • !!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!
« Odpowiedź #21 dnia: 30.01.2010, 21:31:52 »
A ja tam najbardziej nie lubie cwaniactwa przez sieć....Siedzi jakiś ułomek przed kompem i gada co to on by nie zrobił...a jak przyjdzie co do czego to by sie w pory zesssss.....Taka prawda takich szmat nei lubie ....
Nie lubie też JP-eków....Każdy biega z JP na koszulce...Ale jak przyjdzie co do czego to sprzedaje każdego ja alfabet idzie....taka jest prawda....
I nie lubie jeszce góralskiej muzyki....xD
PZDR....

carrabana

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 30.01.2010, 21:43:34 »
ludzie
sluchajacy bluesa

-Sprzeciw, blues jest git :-)

Pegasus Master 2

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 30.01.2010, 21:56:26 »
ludzie
sluchajacy bluesa

-Sprzeciw, blues jest git :-)

Rysiek... ach
wishky moja żono, piękna tyś najlepsza z dam, już mnie nie opuścisz, wiem nie będę sam..
remix by pm2
Pegasus moja żono, piękny tyś najlepszy z konsol. już mnie nie opuścisz, wiem nie będę sam...

pegazbicz

• superwoman!
  • Aktywny użytkownik
  • od pegza czuje sie irie!
« Odpowiedź #24 dnia: 30.01.2010, 22:03:08 »
Kolesie z żelem na włosach??? A niby czemu?? Ja jestem kolesiem z żelem na włosach :P .
ale wiesz, takich wiejskich, w bialych spodniach, rozowych koszulkach i ciemnych okularach xD.

z tym blusem to taki jeden uraz jest- z dziecinstwa... xD serio.

szczepan

• motórowy guru!
  • Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: 31.01.2010, 18:50:28 »
Dużo by tu mówić ale w skrócie:
-Dresy razem z JP i Peją.
-Disco polo co za tym wiejskie potańcówki(zależy jakie towarzystwo)
-Skuterów...i chińskich plasików
-Chemi, matmy -.-
-pustych dziewczyn
-fałszywych koleszków
-Tibia , Metin
-Pedofili
-Gdy się skończy paliwo 10km od domu i pchanie bo nikt nie pomoże
-Ludzi myślących co stare to gówno
Rysiek i Dżem nie ma równych Harley mój to jest to...

Pegasus Master 2

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 31.01.2010, 19:47:39 »
Rysiek i Dżem nie ma równych Harley mój to jest to...

tak to jest to i jeszcze wisky i można jechać do klubu blues'a

FokusSmok

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #27 dnia: 31.01.2010, 20:56:14 »
postaw się na miejscu kibica, który dzięki Polsatowi obejrzeć może za darmo galę bokserską, z udziałem polskich bokserów. W Ameryce jest to praktycznie niemożliwe, bokser amerykański pokroju Adamka do obejrzenia jest na żywo lub po zapłaceniu za transmisję PPV.

Spoko, ale zauważ bracie że Polska to nie Ameryka. Gdyby zarobki były takie jak w Ameryce nikt by nawet nie odczuł tego że płaci ileś tam za oglądanie TV.

SebaSan1981

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 31.01.2010, 21:53:58 »
Poza tym w Polsce wiele rzeczy to zrzynka z jułesejów i to zrzynka w gorszym tandetniejszym wydaniu.

MaarioS

• Stały bywalec PG
  • Famicom, SNES & N64 fan
« Odpowiedź #29 dnia: 27.02.2010, 15:02:24 »
A wiecie, co mnie naprawdę już doszczętnie wkurza??? "POCZTA" POLSKA...... Baby se w wuja lecą, ociągają się jak nie wiem, ZAWSZE (ZAWSZE) jest u nich są co najmiej 2 okienka "nieczynne" ze wszystkich 4, wszystko u nich drożeje cały czas a ich "usługi" spełniają tak, że coraz bardziej na klienta leją..... Musiałem się po prostu wyżyć, a ten temat jest chyba prawidłowy do tego.....