Zerżnąłeś ten temat żywcem z jednego bardzo znaego mi forum (HAIL nmj!!!), ale co tam.
Co mnie najbardziej ostatnio wkurza?? Te durnawe bokserskie gale polsatu robione pod publiczkę. Zapraszani celebryci, mroczki, Muchy i inne "gwiazdy". A w międzyczasie pełno reklam i totalnie żenujący Ibisz jako komentator.
Jesteś fanem tej dyscypliny? Zdaje mi się, że boksem się nie interesujesz, postaw się na miejscu kibica, który dzięki Polsatowi obejrzeć może za darmo galę bokserską, z udziałem polskich bokserów. W Ameryce jest to praktycznie niemożliwe, bokser amerykański pokroju Adamka do obejrzenia jest na żywo lub po zapłaceniu za transmisję PPV.
A to, że pojawiają się na galach bokserskich gwiazdy "szołbiznesa", jest dziesięć razy starsze niż powstanie samego Polsatu. Obejrzyj sobie kilka pojedynków w całości archiwalnych, jak to mówią "kasa misiu, kasa". Jest boks amatorski, i boks zawodowy, zawodowy - czytaj grube $$$, które przesądzają o 90% wydarzeń. A gdzie kasa, tam gwiazdy, tak jest na całym świecie.
Sorki, że się wkurzyłem

, hehe, ale czekam właśnie na piękną noc, spędzoną z kuzynem przy 5 piwkach na głowę, z padem w ręku, naginając w Fight Night Round 4 na X360, w oczekiwaniu na walkę transmitowaną przez Polsat: Adamek-Estrada. 6/7 luty 2010! Będzie się działo!