Autor Wątek: Zrzęda online czyli wszystko co nas wkurza in one pack  (Przeczytany 21573 razy)

marcin135

• Gość
Postanowiłem założyć taki temat w którym będzie się można wypowiadać co nas najbardziej wkurza i poniża.Mnie np. denerwują reklamy typu through- sru-heyah . Oraz trwanie ich niekiedy ponad 10 minut

SebaSan1981

• Gość
Odp: Zrzęda online czyli wszystko co nas wkurza in one pack
« Odpowiedź #1 dnia: 20.12.2009, 21:33:24 »
Zerżnąłeś ten temat żywcem z jednego bardzo znaego mi forum (HAIL nmj!!!), ale co tam.
Co mnie najbardziej ostatnio wkurza?? Te durnawe bokserskie gale polsatu robione pod publiczkę. Zapraszani celebryci, mroczki, Muchy i inne "gwiazdy". A w międzyczasie pełno reklam i totalnie żenujący Ibisz jako komentator.

marcin135

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 20.12.2009, 21:37:07 »
zerżnąłem bo tu nie ma takiego topiku

Mati

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 20.12.2009, 23:42:32 »
Co mnie wkurza? Falszerstwo, frajerstwo, zlodzieje, gwauciciele i inni ludzie lamiacy prawo.
Reklamy w trakcie jakiegos swietnego programu, czy filmmu.
Edit.
Oczywiscie tez denna Pl Polityka.

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #4 dnia: 21.12.2009, 16:35:24 »
nauczycielka od chemii. piąty raz mam zagrożenie bo mnie tępa s*** nie lubi. UHHH!

SebaSan1981

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 21.12.2009, 16:42:02 »
Ja bym się tam chemią nie przejmował chyba że się edukujesz na profilu fizyko-chemicznym. Zawalcz przynajmniej o mierny, to Ci powinno wystarczyć by nie mieć w domu lipy;)

VerminatorX

• Mroczny Kombajnista
  • Aktywny użytkownik
  • Jestem Spamistą.
« Odpowiedź #6 dnia: 21.01.2010, 21:51:50 »
Co mnie wnerwia ogólnie:
-Homoseksualiści
-Żydzi - czemu nie inwestują w ziemię? Bo jej się nie da oszukać...
-Gwałciciele, mordercy i inne typy spod ciemnej gwiazdy
-Reklamy w TV (jak mam obejrzeć film to na DVD, a skąd go wezmę.. to już moja sprawa.)
-Politycy... paliłbym wszystkich sk**wieli..
-Znacząca większość społeczności szkolnej (przynajmniej w mojej tak jest) którzy zachowują się jak buraki (e a ja wyjonym tłumnik ze skutera i go w całej wsi słychać jak jadę).. jakbym miał shotguna to bym go chętnie użył

Co mnie wnerwiło ostatnio:
-Dahaka z Prince of Persia: Warrior Within, ale z nim już się uporałem :)

Maxwell

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 21.01.2010, 22:53:47 »
Mnie najbardziej wkurzają laski, które bawią się uczuciami chłopaków.

Zylok

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 24.01.2010, 15:26:39 »
Wkurzają mnie wolno chodzące komputery. Przed formatem miałem taki, że jak go właczyłem, przeszłem do swojego profilu, to jak właczyłem wszystko to musiałem 10 minut czekać zanim się otworzy.  oprócz tego to mnie w sumie nic nie wkurza :P

Maxwell

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 29.01.2010, 13:30:23 »
Mnie jeszcze wkurzają ludzie fałszywi oraz ludzie, którzy bezpodstawnie przypisują komuś niemoralne czyny.

Vanessa

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 29.01.2010, 16:23:40 »
To czy ktoś jest fałszywy czy nie zależy tylko od punktu widzenia. Jeśli nie znasz intencji drugiego człowieka i powodów jego działania nie możesz mowić że ktoś jest fałszywy.

Czego ja nie znoszę? Tego pederasty Jacykowa, który obnosi się ze swoim gejostwem, Joli Rutowicz (jest płytka i żalosna) oraz tych niby gwiazdek z polskich seriali.

Maxwell

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 29.01.2010, 16:41:13 »
To czy ktoś jest fałszywy czy nie zależy tylko od punktu widzenia. Jeśli nie znasz intencji drugiego człowieka i powodów jego działania nie możesz mowić że ktoś jest fałszywy.
Ale ja tu mówię ogólnie.

carrabana

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 29.01.2010, 23:53:35 »
A mnie denerwuje, gdy tuż po otwarciu coli trzeba czekać, bo strasznie się pieni w szklance.
Denerwują mnie różnego rodzaju przecięcia na palcach -utrudniają grę na gitarze.
Remonty w domu też mnie wkurzają... Wszędzie jest bałagan i się kurzy.

Martin

• Stały bywalec PG
  • Oldschool come back!
« Odpowiedź #13 dnia: 30.01.2010, 00:02:14 »
Zerżnąłeś ten temat żywcem z jednego bardzo znaego mi forum (HAIL nmj!!!), ale co tam.
Co mnie najbardziej ostatnio wkurza?? Te durnawe bokserskie gale polsatu robione pod publiczkę. Zapraszani celebryci, mroczki, Muchy i inne "gwiazdy". A w międzyczasie pełno reklam i totalnie żenujący Ibisz jako komentator.
Jesteś fanem tej dyscypliny? Zdaje mi się, że boksem się nie interesujesz, postaw się na miejscu kibica, który dzięki Polsatowi obejrzeć może za darmo galę bokserską, z udziałem polskich bokserów. W Ameryce jest to praktycznie niemożliwe, bokser amerykański pokroju Adamka do obejrzenia jest na żywo lub po zapłaceniu za transmisję PPV.
A to, że pojawiają się na galach bokserskich gwiazdy "szołbiznesa", jest dziesięć razy starsze niż powstanie samego Polsatu. Obejrzyj sobie kilka pojedynków w całości archiwalnych, jak to mówią "kasa misiu, kasa". Jest boks amatorski, i boks zawodowy, zawodowy - czytaj grube $$$, które przesądzają o 90% wydarzeń. A gdzie kasa, tam gwiazdy, tak jest na całym świecie.

Sorki, że się wkurzyłem :P, hehe, ale czekam właśnie na piękną noc, spędzoną z kuzynem przy 5 piwkach na głowę, z padem w ręku, naginając w Fight Night Round 4 na X360, w oczekiwaniu na walkę transmitowaną przez Polsat: Adamek-Estrada. 6/7 luty 2010! Będzie się działo!
« Ostatnia zmiana: 30.01.2010, 00:06:34 wysłana przez MartinPn »

MaarioS

• Stały bywalec PG
  • Famicom, SNES & N64 fan
« Odpowiedź #14 dnia: 30.01.2010, 00:24:55 »
Sorki, że się wkurzyłem :P, hehe, ale czekam właśnie na piękną noc, spędzoną z kuzynem przy 5 piwkach na głowę, z padem w ręku, naginając w Fight Night Round 4 na X360, w oczekiwaniu na walkę transmitowaną przez Polsat: Adamek-Estrada. 6/7 luty 2010! Będzie się działo!

Hehe, no to fajnych masz kuzynów. Nie wiem, czy tak jest, czy to zbieg okoliczności, ale moi wszyscy kuzyni to są.....eeee.....nooo.....eeee......takieee.....eeee.....jak to powiedzieć...... no nieciekawe cipki no xP . Może i przesadziłem, ale bynajmniej na pewno z żadnym z nich się piwa nie napijesz, bo to jest "be"......
« Ostatnia zmiana: 30.01.2010, 00:26:39 wysłana przez MaarioS »