Od paru lat w Polsce dość prężnie rozwija się nowa dyscyplina sportowa jaką jest w naszym kraju futbol amerykański. Jeśli więc szukasz jakiegoś sportu dla siebie to z całych sił zachęcam spróbować własnie futbolu. Wbrew opiniom w tym sporcie nie jest ważne czy jesteś wysoki czy niski, gruby czy chudy. W mojej drużynie w jednej formacji grali zawodnicy mający 165 cm i 62 kg i 195 cm i 195 kg. W tym sporcie liczy się wola walki i jezeli ją masz to na pewno sobie poradzisz. Ja już niestety nie mogę trenować prze własną głupotę ponieważ nie doleczyłem kontuzji braku i teraz już nic nie da sie z tym zrobić, jednak jesli bym mógł to chętnie cofnął bym czas zeby znów wyjsc na boisko bo to naprawdę świetne dyscyplina. A dla tych którzy bardziej wolą sport w domowym zaciszu to polecam Tecmo Bowl na pegazusa. Jest jeszcze Tecmo super bolw jednak nie mam tego na karcie a na kompie grać nie lubie wiec ciężko mi się na jej temat wypowiadać. A jesli ktoś lubi nowsze gierki na pc to jest Madden ( coś jak fifa albo nhl - jedna ze sportówek od EA )