Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!
Super wykonanie, ładne pudełko (mam dwa, jeden właśnie w kartoniku ze styropianem - obiecuję, że zdjęcia zapodam wkrótce wraz z innymi obiecanymi!), celowniczek, najdłuższy kabel ze wszystkich pistoletów do Pegasusa, no i ten charakterystyczny głośniczek! Działanie - tu niestety wychodzą babole - miałem już kilka tych pistoletów, i w każdym to samo - spust potrafi się jakoś dziwnie zaciąć i wali "pustakami".AdamStar - zaobserwowałeś to zjawisko? Ja wiem, że idzie się przyzwyczaić, trzeba ładnie mocno nacisnąć, ale jednak czasem lekkie "przycięcie" jest.
Powiem Ci że ja u siebie nie zaobserwowałem takiego zjawiska, pomimo że mam dwa takie pistolety. Może to wina Twojej konsolki, a może masz zaśniedziałe styki w obu pistoletach.
adamstar, możesz dla porównania zrobić "sekcję" pistoletu dołączanego z Termem lub BS'em?? Tak dla porównania jakości obu modeli spluw...
Ale w sumie tabelka z różnymi modelami pistoletów byłą by ciekawa - można by się czasem pewnie pośmiać, np. z długości kabli.adamstar1 - niedługo przetestujesz sobie ten niebieski pistolet od MT-555DX!
Widzę że rośnie mi konkurencja
Cytat: adamstar1 w 19.12.2009, 20:05:23Widzę że rośnie mi konkurencja Nie wiem czym ty robisz zdjęcia i jak niestety mój canon powershot a590is wymięka.