Autor Wątek: Wytropmy carty  (Przeczytany 110987 razy)

JNe

• Użytkownik
  • *
Odp: Wytropmy carty
« Odpowiedź #75 dnia: 26.01.2011, 19:48:02 »
Wielkie dzieki.

Vladzimierz

• Aktywny użytkownik
  • Pegasus/MS-DOS/Commodore
« Odpowiedź #76 dnia: 26.01.2011, 19:53:29 »
W Kaliszu w budynku Biedronki na ul. Wojska Polskiego jest taki sklep z różnościami tam dostaniecie nowiutką konsole (no może nie z nazwą "Pegasus" ale do gry idealny) i carty. Byłem u niego dzisiaj :).
P.S.
Zwykle na bazarach w Kaliszu też się trafiają ale polecam ten sklep bo to taki mój jakby "znajomy".
« Ostatnia zmiana: 26.01.2011, 20:24:01 wysłana przez Vladzimierz »

Kot

• Miau!
  • Użytkownik
  • *
  • Miau!
« Odpowiedź #77 dnia: 29.01.2011, 17:26:43 »
W Słupsku, koło Manhattanu, jest taki "ruski" rynek. I tam jest ze 4-5 stanowisk gdzie ludzie mają BSy, PolyStationy, no i carty. Widziałem tam nawet czarną Złotą Czwórkę za 7 zł.

MaarioS

• Stały bywalec PG
  • Famicom, SNES & N64 fan
« Odpowiedź #78 dnia: 29.01.2011, 17:50:04 »
Widziałem tam nawet czarną Złotą Czwórkę za 7 zł.

Smaż się w piekle za to, że od tak po prostu swobodnie se przeszedłeś obok takiego czegoś :P :P :P

Vladzimierz

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #79 dnia: 29.01.2011, 18:50:13 »
Szkoda że u mnie nie ma takiego ruskiego rynku, bym tam chyba codziennie chodził :P
A propos - byłem dzisiaj na Nowym Rynku w Kaliszu i był tam taki gościu na samym końcu z różnościami (Latarki, czajniki itp.) i on miał cały karton kostek z grami, nie wiem tylko co tam mogło być...
Postaram się także odwiedzić takze inne bazary, jak tylko coś znajdę to dam info.
P.S.
W środę do gościa ze stanowiskiem w budynku Biedronki (o którym pisałem wcześniej) przychodzi w środę dostawa kostek!

Kot

• Miau!
  • Użytkownik
  • *
  • Miau!
« Odpowiedź #80 dnia: 29.01.2011, 20:18:53 »
Widziałem tam nawet czarną Złotą Czwórkę za 7 zł.

Smaż się w piekle za to, że od tak po prostu swobodnie se przeszedłeś obok takiego czegoś :P :P :P

A kto powiedział, że tego nie kupiłem? :P

Bezet

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: 01.02.2011, 10:12:42 »
Przed chwilką wyskoczyłem na bazarek w swoim mieście i gościu chciał mi opchnąć składankę mario 2 in 1 na którym był hack gry Jackie Chan i Adventure Island. Chciał mnie przekonać że to rzadki okaz, a jak odpalił cenę 40 zł to buchnąłem śmiechem :D

nox

• FrankAndStein
  • Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #82 dnia: 01.02.2011, 10:32:41 »
Ja kiedyś widziałem u handlarza złotą 4 i 5. Sprzedawało jakieś dziecko i jak się spytałem o cenę, to powiedzia ło, że zaraz tata przyjdzie, o on wie ile to kosztuje. Więc czekam, czekam, czekam i nagle patrze JEST! Pytam się, a on za 4 50zł, a za 5 100zł, jeśli by tochociaż były w opakowaniach z książeczkami, to jeszcze, ale to zwykłe, obdarte dyskietki:(

Kot

• Miau!
  • Użytkownik
  • *
  • Miau!
« Odpowiedź #83 dnia: 01.02.2011, 14:29:02 »
Po prostu trzeba mieć szczęście i tyle.

Darkhog

• Władca MyCrossSoftu i MTDW
  • Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #84 dnia: 11.02.2011, 10:29:28 »
Ma ktoś namiary na jakieś punkty w Szczecinie? Bo chętnie bym sobie kupił nową konsolkę a Allegro odpada z przyczyn ideologiczno-politycznych (kilka razy dostałem coś innego niż zamawiałem ;) )

Vladzimierz

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #85 dnia: 11.02.2011, 13:38:16 »
Ja z Allegro dostałem konsole z zepsutą ładowarką i pistoletem, a potem sama konsola klękła dzień później. Teraz mam Victor-100 za 35zł wszystko gra i tańczy!
« Ostatnia zmiana: 22.02.2011, 19:44:58 wysłana przez Vladzimierz »

Darkhog

• Władca MyCrossSoftu i MTDW
  • Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #86 dnia: 14.02.2011, 02:08:39 »
Dokładnie. Ja tak samo miałem, ale z drukarką. Owszem to co dostałem miało pudełko drukarki, nawet waga się zgadzała, jednak w środku były... ziemniaki. Na szczęście Allegro zwróciło mi kaskę, ale nie było to przyjemne. Dlatego jeśli ktoś jest ze szczecina, to jak by mógł mi doradzić gdzie kupić konsolę i cartridge do niego w jakimś normalnym sklepie czy nawet bazarze typu turzyn czy manhattan (kiedyś na manhattanie był punkt z kartami, co do konsol to nie wiem), to byłbym wdzięczny.

Heh... Kiedyś to i przy Turzynie był, jak jeszcze nie było Carrefoura (albo był jeszcze w budowie, nie pamiętam, miałem 7 lat :P). Teraz to tam parking jest.

Vladzimierz

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #87 dnia: 24.02.2011, 20:31:32 »
Byłem dzisiaj tradycyjnie w znajomym sklepie o którym pisałem wcześniej - we wiadomym celu - i zadziwiło mnie to że przez 2 tygodnie w Kaliszu wykupili od niego wszystkie kostki (4 szt),  także taką upatrzoną przeze mnie :( ale na szczęście już koło wtorku dostawa!

kemustek

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #88 dnia: 24.02.2011, 20:37:50 »
A ma ktoś coś z Trójmiasta?

newander88

• Użytkownik
  • *
  • Zawsze piecz ciasteczka
« Odpowiedź #89 dnia: 24.02.2011, 21:06:13 »
A ma ktoś coś z Trójmiasta?
Ze dwa lata z rzędu jak byłem u znajomych, nawet  ich pomocą nic nie znalazłem. Gier na PSX, starego Xbxoxa od groma w sklepach i lombardach ale Pegasusa ani śladu.