Autor Wątek: Usuwanie własnych postów - propozycja zmian.  (Przeczytany 6264 razy)

Rantarun

• Belmont
  • Stały bywalec PG
  • old player
Odp: Usuwanie własnych postów - propozycja zmian.
« Odpowiedź #15 dnia: 19.11.2009, 17:33:52 »
No juz mam przykal z afera Zyloka. Nie ma usowania konta, bo teraz kazdy sobie moze sprawdzic, ze dostal on bana. Poza tym to tez blokuje dany nick. Nie bedzie sytuacji w ktorych jeden usuwa, a drugi dla zartu zaklada konto z tym samym nickiem i "kontynuuje kariere".

SB jest jawny, bo moze ktos poczyta i zacheci go to do rejestracji, bo bedzie chcial sie dolaczyc do dyskusji.
Co do usuwania konta to ok może nie być. A co do SB to nie wiem czy taki kij z marchewką pomoże mało prawdopodobne bo kto się rejestruje na forum dla SB, nikt  ;D
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 16:51:02 wysłana przez AdamStar »

VerminatorX

• Mroczny Kombajnista
  • Aktywny użytkownik
  • Jestem Spamistą.
« Odpowiedź #16 dnia: 20.11.2009, 14:25:52 »
ShoutBox to w wolnym tłumaczeniu "Tu drzyj mordę" (xD) więc uważam że nie powinno się przy nim nic robić. Wykwintniej by było gdyby naprawiono upierdliwą rzecz, że gdy przewija się SB do góry żeby zobaczyć starsze wpisy to potem SB sam automatycznie przeskakuje na sam dół. To jest problem.

Kaptuch

• !!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
  • Stały bywalec PG
  • !!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!
« Odpowiedź #17 dnia: 20.11.2009, 19:00:06 »
No ale od tego jest historia. Mi to nie przeszkadza, po co mam iść na górę jak mam gotowe jak na patelni wszystkie wypowiedzi. Te ostatnie oczywiście :P
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 16:56:24 wysłana przez AdamStar »