Autor Wątek: Polska walka stulecia...  (Przeczytany 4368 razy)

cyklop22

• Użytkownik
  • *
Polska walka stulecia...
« dnia: 25.10.2009, 02:51:26 »
Kto ogladal to niech tu wpisze swoje odczucia .Ja wiedzialem,obstawialem i wygralem:)Adamek zmiotl bokserskiego pacana Golote w przeciagu pieciu rund z ringu,zostawiajac mnie i moich gosci z flaszeczka przy VIVIE :)bo gala zakonczyla sie przedwczesnie.Andrzej po raz kolejny pokazal ze chyba juz z 5 lat temu powinien udac sie na emeryture i dac sobie siana z boksem.Nie mnie jednak pozostal pewien niedosyt ze walka na ktora tak wszyscy czekalismy byla tak naprawde jednostronnym widowiskiem pokazujacym jak prawie 20KG lzejszy Adamek wali w worek treningowy...zwany Andrew G. :/

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
Odp: Polska walka stulecia...
« Odpowiedź #1 dnia: 25.10.2009, 14:16:56 »
a moim zdaniem gołota stoczył o jedną walkę za dużo, w Polsce będą go pamiętać jako tego, który wycofał się za późno. dobrze dla Adamka, rozwinie skrzydła w ciężkiej. i dla nas, będzie co oglądać.
podsumowując obstawiałem Adamka ale takiej młócki się nie spodziewałem.

Kaptuch

• !!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
  • Stały bywalec PG
  • !!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 25.10.2009, 14:20:44 »
Z gory było wiadomo:Adamek wygra.Czemu???To jest takie wprowadzenie Go do walk za oceanem,w nowej wadze.WG mnie to było ukartowane.Gołota nawet po walce jak sie wypowiadał nie byl jakoś zdenerwowany,ani nic.A co do Adamka:szybki jak nikt,mocna petarda w łapie.Ma szanse na wielkie walki w nowej wadze.Chciałbym,aby zmierzył sie z Wałujewem.To by bylo coś,to by było coś...

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #3 dnia: 25.10.2009, 14:31:42 »
no chyba że sędziowali by ci sami co walkę Wałujew- hollyfield, to by było coś, przekręt stulecia :D

Kaptuch

• !!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
  • Stały bywalec PG
  • !!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 25.10.2009, 14:39:23 »
e teraz mi sie wydaje takiego czegos by nie zrobili...chociaz...dla rozgłosu..

Pegasus Master 2

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 25.10.2009, 17:52:22 »
no właśnie: Adamek to tłukł jak na treningu w worek a on nie oddawał

sami komentatorzy mówi:
Adamek otrzyma 33%
Gołota 33%
Polsat34%
czyli każdy z bokserów otrzyma po 300 000$!

mało tego ponoć było ustalone a że ma dotrzymać do 5 rundy... (to tylko pogłoski...)
to tak gołota ucieknie teraz do stanów gdzie nie jest znany i spokojnie będzie sobie normalnie żył z kupą szmalu...

a ja jak durny stawiałem na gołotę... jak zdjął bluzę i zobaczyłem ten tłuszczyk załamałem sie...
a jak zaczęło się młocenie to już wcale załamałem ręce,
gdy rozpoczęła się 4 runda do już butelka się kończyła... a tyle butelek czekało i stoją biedule pełne...

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #6 dnia: 25.10.2009, 18:14:48 »
to tak gołota ucieknie teraz do stanów gdzie nie jest znany i spokojnie będzie sobie normalnie żył z kupą szmalu...
wg. sondażu dla wyborczej gołota jest bardziej rozpoznawalny niż Małysz, curie-Skłodowska czy Miłosz.
a co do spekulacji to akurat normalne, zawsze ktoś plotę puści że ustawione, medialne hieny z tego żyją (trzeba rozróżnić prawdziwych dziennikarzy od "dziennikarzy", którzy wala jakąś ściemę, podają to za najprawdziwszą prawdę i skoczy im sprzedaż o 50 % bo mają sensację...)

Buu

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 25.10.2009, 19:07:46 »
Gołota może mieć w dupie boks bo chłop ma tyle kasy że szok. Jest multimilionerem bo ma łeb do interesów. Inwestował w nieruchomości i dzięki temu ma kasy co eskimos lodu. Walkę widziałem i nie miałem pewności co do wyniku walki. Jednak Adamek śladem Lennoxa Lewisa, Lamona Brewstera poszedł od razu na całość.

Gołota chyba myślał że góral będzie się z nim poklepywał...parę gongów i Endriu leżał a deskach. Dodatkowo Adamek spuścił mu farbę i było wiadomo że walka nie dotrwa do 12 rundy. Jedynie w 3 rundzie Andrzej walczył na równo z młodym. Potem w piątej ponownie zarobił kilka bomb w łepetynę i sędzia go uratował. Gdyb nie sędzia mógłby to być o wiele cięższy nokaut niż te które pięściarz z Chicago zaliczał wcześniej.
Walki może były i fajne ale cała transmisja nie. Te cholerne reklamy wkurzały najbardziej. Zamiast pokazać jakies replaye z rund to idioci z polshitu puszczali reklamy kefirków, jakiegos ciecia neo i inne duperele. Od razu widac że najważniejsza jest kasa (bo oglądalność była olbrzymia)a to co myśli widz panowie z polsatu mają w dupie. Mozna się złościć, protestować a to i tak nic nie da.
I po jakiego czorta wzieli oni Ibisza?? Mówił wysilonym basem, krzywił mordę w grymasie uśmiechu..żal.

cyklop22

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 25.10.2009, 20:19:15 »
No daj spokoj ze spedalonym Ibiszem tez mnie wk....al wogole sie nie nadaje do boksu ,jedynie do frajerskich programow:)juz ten co zapowiadal po angielsku byl duzo lepszy,no ale gala miala niesamowity rozglos i wymiar komercyjny wiec polsat "wrzucil"swojego "najlepszego"prezentera.wydaje mi sie ze mimo wszystko kazdy wiedzial ze Adamek rozniesie Endriu dosc szybko,bo wszystkie atuty za nim przemawialy,jedynie obawy mozna bylo miec co do tego ze Goral debiutowal w wadze ciezkiej,no ale swoje zrobil i chwala mu za to!!
« Ostatnia zmiana: 26.10.2009, 19:30:00 wysłana przez cyklop22 »

Nefarian

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 26.10.2009, 18:45:25 »
A nawet jeśli Gołota dostał po dup*e to i tak dostał 300 tysięcy dolarów. Czytałem o tym w gazecie, nie wiem jak wy ale ja bym dał się pobić za tyle kasy. Co do walki liczyłem na Gołotę, on był i będzie historią boksu przecież tyle razy dostawał się na podium, chociaż nie na szczyt.

CZACHA

• Użytkownik
  • *
  • Kto ma pada ten ma władze !!!!!
« Odpowiedź #10 dnia: 03.11.2009, 17:08:53 »
Adamek się dzięki tej walce wypromował gołota myśle że z góry wiedział że to przegra zreszta jaka rużnica wieku dajcie spokuj Gołocie bo to co miał zrobic i zdoyc to zdobył a jak na razie to adamek mu do piet nie dostaje ale zobaczymy za parę lat.