Autor Wątek: Najtrudniejsza Gra na Świecie  (Przeczytany 42106 razy)

Lecho1523

• Stały bywalec PG
  • Pozdro forum 2012 :)
Odp: Najtrudniejsza Gra na Świecie
« Odpowiedź #15 dnia: 06.02.2009, 22:35:18 »
Ja w  nią grałem kiedyś(długą ją znam z 2 lata) i pamiętam że doszedłem do 21(oczywiście nie za 1 razem) ale nie mam screenów :(

A tu dla odmianyNajprostsza gra na świecie tych samych twórców: http://www.joemonster.org/filmy/8084/Najprostsza-gra-na-swiecie
« Ostatnia zmiana: 06.02.2009, 22:50:59 wysłana przez Lecho1523 »

EWEL

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 27.02.2009, 23:06:31 »
To ja was pobijam, bo nie "umiem" wejsc do tej gry- absolutny rekord<LOL>

Yellow

• Stały bywalec PG
  • I Love Anime :)))
« Odpowiedź #17 dnia: 27.02.2009, 23:12:44 »
A tu dla odmianyNajprostsza gra na świecie tych samych twórców: http://www.joemonster.org/filmy/8084/Najprostsza-gra-na-swiecie

AHAHAAHAAAHAHAHAAAHAAHAH polewam popuszczam z krzesla spadlem nie wiem czemu ale nie moge za smiechu :)

Ten patos ta muza jakbym nie wiadomo czego dokonal :) genialne  :!: :!:
Przeszedlem 3 razy :)
« Ostatnia zmiana: 27.02.2009, 23:19:01 wysłana przez Yellow »

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #18 dnia: 28.02.2009, 12:20:43 »
najrudniejsza gra na świecie nie jest najtrudniejsza wcale... przy NGI to pestka:) a jak macie 800 godzin wolnego czasu to znajdźcie grę desert bus, TO jest naprawdę trudna gra, no i dostępna jako abandonware :)

gararz

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #19 dnia: 01.03.2009, 11:03:44 »
Desert bus nie jest trudny, tylko nudny. Programiści stworzyli najnudniejszą grę na świecie

SebaSan1981

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 30.12.2009, 03:31:47 »
Tak sobie myślałem i w sumie nie znam nikogo kto by przeszedł grę Beetlejuice na nesa/pegasusa. Ta gra jest bardzo trudna, nawet na emulatorze (że o konsoli już nie wspomnę).

pawelmalina810301

• Nowy użytkownik
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 05.02.2010, 12:11:55 »
 ;Dja jestem na 22poziomie z 14 deaths'ami  :D

pegazbicz

• superwoman!
  • Aktywny użytkownik
  • od pegza czuje sie irie!
« Odpowiedź #22 dnia: 10.02.2010, 22:09:58 »
Tak sobie myślałem i w sumie nie znam nikogo kto by przeszedł grę Beetlejuice na nesa/pegasusa. Ta gra jest bardzo trudna, nawet na emulatorze (że o konsoli już nie wspomnę).
tu sie zgadzam, poniewaz ja wysiadlam juz w pierwszej rundzie.
wszystko tam zabija. doslownie. wlaczylam to przed chwila, a juz twarz tego kolesia
mnie przerazila na poczatku, haha. mozna probowac, ale to trudne jest. moze ktos to
przeszedl, ja nawet na emu nie umiem :( .
Beetlejuice na najtrudniejsza gre!

MaarioS

• Stały bywalec PG
  • Famicom, SNES & N64 fan
« Odpowiedź #23 dnia: 13.02.2010, 21:21:14 »
Powiem jedno: dla mnie takie flashowe g***a to nawet nie jest gra. Ja to wyłączyłem nie z powodu, że to ma być niby trudne, tylko po prostu nienawidzę takich rzeczy. Same flashowe gry to jest g***o jakich mało. Sam się dziwię, jak można przy tym czas spędzać.... Chyba o wiele lepszą opcją jest włączenie sobie i zagranie w jakąś jakąkolwiek grę na czymkolwiek, na PC, PSX, GameBoy czy może i na naszym Pegasusie niż marnować czas na takich shitowych mini-gierkach.....

UczeńCzarnoksiężnika

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #24 dnia: 13.02.2010, 22:15:09 »
Powiem jedno: dla mnie takie flashowe g***a to nawet nie jest gra. Ja to wyłączyłem nie z powodu, że to ma być niby trudne, tylko po prostu nienawidzę takich rzeczy. Same flashowe gry to jest g***o jakich mało. Sam się dziwię, jak można przy tym czas spędzać.... Chyba o wiele lepszą opcją jest włączenie sobie i zagranie w jakąś jakąkolwiek grę na czymkolwiek, na PC, PSX, GameBoy czy może i na naszym Pegasusie niż marnować czas na takich shitowych mini-gierkach.....

Stary, Ty to masz problemy :D Nie chcesz, nie graj. Każe Ci ktoś ? Dziabnij walerianę i wyluzuj :D Akurat ta gra nie przypadła mi do gustu, ale grałem w inne gry w technologii flash, które były ciekawe i pomysłowe. Nie uogólniaj. Mi się nie podoba metroid. Czy to znaczy, że pegasus to badziew ?

MaarioS

• Stały bywalec PG
  • Famicom, SNES & N64 fan
« Odpowiedź #25 dnia: 13.02.2010, 22:26:35 »
Akurat mogłem tak czy owak uogólnić, bo naprawdę sporo widziałem tych flashowych dziadoctw i żadna mi się nie podobała.

mungom

• Tetris Master
  • Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 14.02.2010, 10:41:12 »
nie no bez kitu gra jest świetna ;d narazie osiągnąłem 10 level ale mam zamiar cała przejść.

UczeńCzarnoksiężnika

• Aktywny użytkownik
« Odpowiedź #27 dnia: 14.02.2010, 10:50:15 »
Ja nie słyszałem ani jednej hiphopowej produkcji, który by mi się spodobała. Nie napiszę jednak, że cały hiphop to wielka kupa g*wna. Mogę jednak powiedzieć kilka słów o konkretnych "piosenkach" np.: gangsta rap pana Ważka G :D

SebaSan1981

• Astromaniac
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #28 dnia: 21.09.2011, 11:21:02 »
Odkupuję bo temat się zastał a na forum troszkę mało się pisze ogólnie o grach.

Nie wiem jak dla Was ale dla mnie cichym faworytem do najtrudniejszej gry jest Star Wars Empire Strikes Back na snesa. Gra jest tak trudna że bez kodów/cheatów chyba nie da się jej przejść.

Pierwszy poziom jeszcze da radę ale to co sie dzieje później to jest masakra. Przeciwnicy nacierają ze wszystkich stron a ich ataki są bardzo często nie do obrony. Gram na konsoli, walczę ale nie wiem czy uda mi się przejść chociaż do połowy gry - taka jest trudna!!

Ja nie słyszałem ani jednej hiphopowej produkcji, który by mi się spodobała. Nie napiszę jednak, że cały hiphop to wielka kupa g*wna.

Podzielam twe zdanie. HH nie przemawia do mnie wcale ale OST z filmów Blade i Blade2 (w ktorych wiele jest świetnych kawałków hiphopowych) uważam za genialne.

ForbiddenEvil

• Aktywny użytkownik
  • Suck my Jamma
« Odpowiedź #29 dnia: 21.09.2011, 14:16:36 »
Odkupuję bo temat się zastał a na forum troszkę mało się pisze ogólnie o grach.

Nie wiem jak dla Was ale dla mnie cichym faworytem do najtrudniejszej gry jest Star Wars Empire Strikes Back na snesa. Gra jest tak trudna że bez kodów/cheatów chyba nie da się jej przejść.

Pierwszy poziom jeszcze da radę ale to co sie dzieje później to jest masakra. Przeciwnicy nacierają ze wszystkich stron a ich ataki są bardzo często nie do obrony. Gram na konsoli, walczę ale nie wiem czy uda mi się przejść chociaż do połowy gry - taka jest trudna!!

Empire Strikes Back to dobra gierka, rzeczywiście w wielu momentach zbyt dużo dzieje się na ekranie, przez co grę przechodzi się fuksem ;)

Ja nie słyszałem ani jednej hiphopowej produkcji, który by mi się spodobała. Nie napiszę jednak, że cały hiphop to wielka kupa g*wna.

Podzielam twe zdanie. HH nie przemawia do mnie wcale ale OST z filmów Blade i Blade2 (w ktorych wiele jest świetnych kawałków hiphopowych) uważam za genialne.

Ja stanę w obronie rapu, bo jest sporo wykonawców, których szanuję i od czasu do czasu lubię sobie posłuchać. Choć rzeczywiście, muszę przyznać że ostatnimi czasy w tych klimatach występuje przerost formy nad treścią i to w negatywnym tego słowa znaczeniu. Co jak co, ale przy takiej muzie powinno być zupełnie odwrotnie.

Jeśli chodzi o temat najtrudniejszych gier, to zawsze najgorzej mi szło z grami typu Pac-Man i Donkey Kong, klasyczne arcade'ówki, o niesamowitym poziomie trudności... trzeba przyznać, że przy takich tytułach, po nabiciu hi-score'a, zawsze przyjemnie się do nich wraca. Widzieliście może film dokumentalny The King of Kong? Obraz ten świetnie ukazuje zawziętość i rywalizację najlepszych graczy, na światowym poziomie, wręcz nieosiągalnym dla zwykłych śmiertelników. Polecam jak najbardziej tę pozycję, obowiązkowa dla każdego szanującego się gracza (dla tych nieszanujących się także) :P

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=xMJZ-_bJKdI