Autor Wątek: Spis wszyskiech gier na Pegasusa - jak myślicie, warto?  (Przeczytany 9846 razy)

cyklop22

• Użytkownik
  • *
Odp: Spis wszyskiech gier na Pegasusa - jak myślicie, warto?
« Odpowiedź #15 dnia: 30.10.2009, 18:07:13 »
Może nie spis a "opis" bo czegoś takiego jeszcze nie ma a fajnie byłoby poczytać opisy na zasadzie recenzji, mnie się coś takiego osobiście podoba, coś na wzór opisów gier ze strony głównej, jednak tam jest ich zaledwie garstka, bez ocen oczywiście bo te są raczej uzależnione od gustów każdego gracza o czym się nieraz już na forum przekonaliśmy :)
Tak na marginesie to można by wydać takie kompendium wiedzy dla fanów Pegasa, takie w wersji full, a nie okrojonej (na ok 100 gier).
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 12:53:50 wysłana przez AdamStar »

Pegasus Master 2

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 30.10.2009, 19:16:41 »
Co do spisu to moim zdaniem nie wart zachodu a krótki opis gier?

A tu masz troszkę:Musiałem :P
To moje www więc proszę nie krzyczeć: linki do konkurencyjnych stron zabronione :F

Coś tam napisałem a raczej spisałem z katalogu...( liczy się gest)
to tym bardziej nie reklamuj własnej strony kosztem PG :P

No dobra, ale i tak mi smutno :cry: :cry: :cry:
cyklop22- PW wysłane.
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 12:55:46 wysłana przez AdamStar »

cyklop22

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 30.10.2009, 20:07:21 »
PM2 fajna ta twoja www co prawda nie wczytałem się jeszcze dokładnie ale po siłce przystąpię do lektury i coś więcej napisze, dzięki wielkie! Bardzo lubię takie rzeczy.
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 12:56:26 wysłana przez AdamStar »

Pegasus Master 2

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 30.10.2009, 20:22:23 »
PM2 fajna ta twoja www co prawda nie wczytałem się jeszcze dokładnie ale po siłce przystąpię do lektury i coś więcej napisze, dzięki wielkie! Bardzo lubię takie rzeczy.
A to się biorę i dopiszę parę recenzji.
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 12:56:48 wysłana przez AdamStar »

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #19 dnia: 30.10.2009, 20:39:41 »
Może nie spis a "opis" bo czegoś takiego jeszcze nie ma a fajnie byłoby poczytać opisy na zasadzie recenzji, mnie się coś takiego osobiście podoba, coś na wzór opisów gier ze strony głównej, jednak tam jest ich zaledwie garstka, bez ocen oczywiście bo te są raczej uzależnione od gustów każdego gracza o czym się nieraz już na forum przekonaliśmy :)
Tak na marginesie to można by wydać takie kompendium wiedzy dla fanów Pegasa, takie w wersji full, a nie okrojonej (na ok 100 gier).
Zobacz ile osób piszących w miarę regularnie na forum było i ilu jakieś recenzje napisało. I tak Ci powiem że marnie to widzę  ::) a poza tym od opisów jest strona główna, napisz coś to będzie wrzucone.
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 12:57:45 wysłana przez AdamStar »

cyklop22

• Użytkownik
  • *
Odp: Spis wszyskiech głier na Pegasusa - jak myślicie, warto?
« Odpowiedź #20 dnia: 30.10.2009, 21:56:38 »
Wiem Mcin ale z reguły gry ,które są opisywane przez forumowiczów, jak i te na stronie głównej są tytułami z górnej, jak nie najwyższej pułki, z reguły kończące się podsumowaniem "dla mnie 10/10.....lub 9/10"co jest ok bo są to gry ,które dana osoba lubi, a mnie chodzi o to aby również opisywane były słabsze gry.
PM2 wyślij mi linka na priva ;)
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 12:59:11 wysłana przez AdamStar »

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #21 dnia: 31.10.2009, 12:54:39 »
No niekoniecznie akurat. I właśnie o to chodzi, że żeby coś opisać trza to dokładnie poznać, a kto będzie przechodził "wally bear & the no gang" czy "baltron". Może i pomysł fajny, ale sądząc po ilości pisanych recenzji, ciężko będzie coś takiego zrobić. poza tym w tym tempie wcześniej będą tematy o wszystkich grach niż opisy, co jest nawet lepsze, bo można poznać opinie innych ludzi.
« Ostatnia zmiana: 18.09.2010, 12:59:48 wysłana przez AdamStar »