Autor Wątek: Głos narodu :)  (Przeczytany 4694 razy)

Evil

• Gość
Głos narodu :)
« dnia: 04.07.2008, 23:14:48 »
Nie dałoby rady przegrzebać wyglądu strony głównej i dodać możliwości komentowania romów? Albo przynajmniej oceny każdej z gier.

ed. Bo jest przycisk Download a po bokach pustki, z jednej strony pasowałby przycisk Komentuj a z drugiej Oceń grę. Albo jeden z tych dwóch. Zawsze głosowanie byłoby bardziej obiektywne i dawałoby pełniejszy obraz jakości danej gry :) Pewnie sporo z tym roboty, ale chyba do wykonania?
« Ostatnia zmiana: 04.07.2008, 23:18:17 wysłana przez Evil »

B@Q

• Gość
Odp: Głos narodu :)
« Odpowiedź #1 dnia: 05.07.2008, 08:32:48 »
Oczywiście że do wykonania... Bardzo dobry pomysł...

Carnagge

• Administrator
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #2 dnia: 05.07.2008, 16:25:10 »
Komenatrzy nie bedzie - jak ktos chce to jest dzial na forum. Mysle nad takim rozwiazaneim, zeby do kazdej gry byl temat na forum i mozna wejsc i podyskutowac. Dlaczego tak? Proste - spojrzcie na ta stronke - pierwsza lepsza gra http://www.stare-gry.info/142-gra-sensible-soccer.html
Komentarze w 90% bezsensowne i jeszcze pelno bluzg, tylko sie smietnik robi. Poza tym komenty w stylu 'super gra', 'hiper wypas' raczej nikomu sie nie przydadza ;)

Oceny obecnie tez raczej nie da rady zrobic ze wzgledow technicznych, bo niestety nie znam sie tak na php, ale w wakacje mam zamiar sie nieco pouczyc wiec moze pozniej cos zwojuje ;)

Evil

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 05.07.2008, 18:13:09 »
może i racja z tymi komentarzami, patrzyłem na to za bardzo optymistycznie ;D

ronhi

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 05.07.2008, 18:16:00 »
Mi najbardziej przypadł do gustu komentarz piąty od dołu oraz piąty od góry - egzekwo  ;D Wierze, że nasi userzy są bardziej ambitni i nie łączą kupy z dżemem  :P ;D
Pozdro.

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #5 dnia: 07.07.2008, 11:58:07 »
ale ocenki by się przydały

ronhi

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 07.07.2008, 20:18:50 »
Wg mnie nie należy się sugerować komentarzami ze strony którą podał @Carnnage.... Na tamtej stronie to jakaś debilna administracja jest, że zezwalają na takiego typu rzeczy, komentarz powinien być zaakceptowany przez admina i wtedy wszystko będzie git a nie taki śmietnik.  :)

Carnagge

• Administrator
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #7 dnia: 07.07.2008, 22:40:43 »
Masz rację ronhi, ale pomyśl ile to trzeba by akceptować jak będzie dużo gier, ale na pewno jak się zrobi komentarze to będą na akceptację. Co nie zmienia faktu, że na razie nie będzie ani jednego ani drugiego bo nie umiem tego zrobić ;)

ronhi

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 07.07.2008, 23:27:26 »
Nie jesteś sam  8) 8) :)

[R]ay

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 23.08.2008, 00:27:23 »
Heh, admin musiałby siedzieć i klikać cały dzień. ;) Nie mówiąc o dziennie przeczytanych stu stronach. Ale ocenki myślę jak najbardziej wporzo, tylko, że musiałaby być blokada IP (jedna ocena to max), by potem nie było wojny fanów (klikanie w grę, by miała lepszą ocenę).

Cz@p!

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 22.02.2009, 22:17:35 »
to dodać prace moderatorom chyba do takich rzeczy są :P

[Evil] !
« Ostatnia zmiana: 22.02.2009, 22:21:31 wysłana przez Evil »