"bo ja chcę i ja mam rację!". nawet z prawie 2 razy młodszym Zylokiem nie potrafisz nawiązać dyskusji, miażdży cię on intelektualnie. a teraz takie coś... nie wiem co chcesz osiągnąć. jedyne co ci się udało to to, że gdzie się w necie nie pojawisz, uważają cie za idiotę.
Dzięki Mcin, ale nie dziw się, jego b przeszkolak zmiażdżył intelektualnie. Widać, Że maxwell sie zachowuje jak panienka
Nie odzywaj się do mnie, dobrze? Nie lubię gadać z chamami.
I jeszcze jedno- wypierdalaj z e9.
Tak mi napisał, a z tego co wiem, to oni go tam na e9 nie chcą. Bo po co on tu jest :?: Nawet jakby chciał pomocy i tak mu nikt nie pomoże, jest jak wrzód na du***, bezhonorowa gnida i idiota.
@edit: A co do bana Mcina to wątpię, żeby Carn go zbanował, prędzej ciebie Maxwellku
[AdamStar: Wymoderowano wulgaryzm], co jest na forum 4 miesiące i się panoszy jakby był od początku. Recenzje się pisze po to, żeby inni wiedzieli o czym jest gra, a nie po to, żeby mieć w szachu admina i mu stawiać ultimatum. Ja na miejscu Carna to bym wywalił Maxwella, sieje tu tylko zamęt, a jego recenzje(oby były sensowne, nie tak jak jego wypowiedzi),umieściłbym na portalu. I co by gnida zrobiła :?: G****. Już by nie miała się komu skarżyć, chyba że mamusi buahahahahhahaa :525: :526: :527: :528: :529: :524: :521: :523: