Autor Wątek: Odzew Admina w sprawie Maxwella  (Przeczytany 15084 razy)

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
Odp: Odzew Admina w sprawie Maxwella
« Odpowiedź #30 dnia: 21.07.2009, 11:28:52 »
Mcin- i nie nazywaj mnie kłamcą, ponieważ nie wyparłem się tego, że w tym wątku był inny mój post.
twoja logika mnie powala. kłamcą nazywam cię za całokształt, a edytowanie posta tuż po tym jak został zgłoszony jako spam i pisanie, że powód był inny. żal mi ciebie po prostu :*
Ty Tamten rób jego postom screeny, wtedy nie wyedytuje ;P

Edit:
Tylko że aby nazwać kogoś kłamcą, trzeba mieć ku temu podstawy. W przeciwnym wypadku zasługuje się na szczególne potępienie.
Chociażby za to, że cytując mój post zmieniłeś jedną literkę, żeby było, że klnę i łamie regulamin. i jakoś nie chciałeś się do tego odnieść, jak cię upomniałem (naprawdę myślałeś że nie zauważę :rofl: ) a o rzeczach "korzystnych" dla ciebie mogłeś pisać. do tego modyfikowanie postów, żeby admin przypadkiem nie zobaczył że głupoty piszesz... brak mi słów. Swoją drogą nieźle bezczelny jesteś, że jeszcze śmiesz prawić morały.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:22:35 wysłana przez AdamStar »

SebaSan1981

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 22.07.2009, 07:59:32 »
Maxwell..to już kolejne forum na którym robisz dym...mało ci na serduchach, forum prawniczym i nmj?? I jeszcze na e9 skarżysz?? Skończ z tymi skandalami człowieku i zajmij się czymś pozyteczym jak to napisał jeden z mądrych userów na e9.

Btw. zrobię sobie screena z tego watku bo tez może zostać poddany edycji i "przeinaczeniu"

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #32 dnia: 22.07.2009, 12:09:05 »

Maxwell jesteś żałosny po prostu. Szkoda mi ciebie. Mimo że masz podobno 25 lat, zachowujesz się jak odmóżdżony 12-letni tibijczyk "bo ja chcę i ja mam rację!". Nawet z prawie 2 razy młodszym Zylokiem nie potrafisz nawiązać dyskusji, miażdży Cię on intelektualnie. A teraz takie coś... nie wiem co chcesz osiągnąć. Jedyne co Ci się udało to to, że gdzie się w necie nie pojawisz, uważają cie za idiotę.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:25:54 wysłana przez AdamStar »

PEGASUS Master 2

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 22.07.2009, 12:34:56 »
Maxwell, sądzisz, że jesteś bóstwem i jesteś wielki właśnie nie!
Zrozum że wszystko zależy od admina może cie zbanować i zrobić co mu się zechce, jak zbanuje to zapomnij o recenzji.

Aha, jak Mcin zostanie zbanowany, to macie moje słowo że będę pisał bez cenzury, wysłałem do admina PW żeby nie zwracał uwagi na Maxwell'a (będę cie kawa nazywał :F ), bo nie wie co pisze.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:26:56 wysłana przez AdamStar »

Kostek

• Stały bywalec PG
  • Pegasus fan
« Odpowiedź #34 dnia: 22.07.2009, 13:08:08 »
Maxwell po raz kolejny udowodniłeś swój poziom. Carn na pewno nie zbanuje Mcina, a twoje recenzje ma w dupie - powód? W każdej może zmienic chocby jedno słowo i nie masz już żadnych (tych pisanych i nie pisanych) praw do nich ;)

Pozdro i dostarczaj nam więcej takiej rozrywki :]

Zylok

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 22.07.2009, 13:58:57 »
"bo ja chcę i ja mam rację!". nawet z prawie 2 razy młodszym Zylokiem nie potrafisz nawiązać dyskusji, miażdży cię on intelektualnie. a teraz takie coś... nie wiem co chcesz osiągnąć. jedyne co ci się udało to to, że gdzie się w necie nie pojawisz, uważają cie za idiotę.
Dzięki Mcin, ale nie dziw się, jego b przeszkolak zmiażdżył intelektualnie. Widać, Że maxwell sie zachowuje jak panienka
Nie odzywaj się do mnie, dobrze? Nie lubię gadać z chamami.
I jeszcze jedno- wypierdalaj z e9.
Tak mi napisał, a z tego co wiem, to oni go tam na e9 nie chcą. Bo po co on tu jest :?: Nawet jakby chciał pomocy i tak mu nikt nie pomoże, jest jak wrzód na du***, bezhonorowa gnida i idiota.
@edit: A co do bana Mcina to wątpię, żeby Carn go zbanował, prędzej ciebie Maxwellku[AdamStar: Wymoderowano wulgaryzm], co jest na forum 4 miesiące i się panoszy jakby był od początku. Recenzje się pisze po to, żeby inni wiedzieli o czym jest gra, a nie po to, żeby mieć w szachu admina i mu stawiać ultimatum. Ja na miejscu Carna to bym wywalił Maxwella, sieje tu tylko zamęt, a jego recenzje(oby były sensowne, nie tak jak jego wypowiedzi),umieściłbym na portalu. I co by gnida zrobiła :?: G****. Już by nie miała się komu skarżyć, chyba że mamusi buahahahahhahaa :525: :526: :527: :528: :529: :524: :521: :523:
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:29:14 wysłana przez AdamStar »

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #36 dnia: 22.07.2009, 14:37:12 »
Mcin- żaden małolat nie będzie mnie pouczał. To że palisz tytoń i pijeszc alkohol wcale nie znaczy, że jesteś mądry.
Skoro nie potrafisz sobie poradzić z małolatem, i uciekasz się do szantażu w walce z nim, to współczuje Ci tych 25 lat spędzonych w ciasnej klitce twojego umysłu.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:30:04 wysłana przez AdamStar »

Kostek

• Stały bywalec PG
  • Pegasus fan
« Odpowiedź #37 dnia: 22.07.2009, 18:09:38 »
Moglibyśmy Cię spokojnie szanowac za tyle recenzji, bo to i owszem jest powód do szacunku - jednakże zepsułeś wszystko będąc modem tego forum. Odzyskac szacunek można tylko w jeden sposób (wg. mnie), jeśli chcesz napisał bym Ci na PW co możesz (lecz nie musisz!) zrobic, a co ja bym zrobił na Twoim miejscu (i nie mówie tu o usuwaniu konta ;])

Pozdro :P

Zylok

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 22.07.2009, 18:10:50 »
Na to to już jest za późno, już tutaj nie nasz szacunku. Admin już ci podziękował za recenzje, dał status recenzanta, inni już cię nie lubią, więc na szacunek od nich nie nasz co liczyć. Więc znowu się powtórzę, ale już chyba pora usunąć konto, i żeby nie było, że cię zmuszam do czegoś, ja ci tylko doradzam, z każdą chwilą nienawiść użytkowników rośnie.

Kostek

• Stały bywalec PG
  • Pegasus fan
« Odpowiedź #39 dnia: 22.07.2009, 18:16:06 »
Ja nie mam nic przeciwko, do tego z resztą zmierzałem w poprzedniej wypowiedzi. Myślę jednak, że to nie jest odpowiednie miejsce. Wydaje mi się, że powinniśmy założyć wątek, w którym każdy by mógł napisać i wyrzucić co kto ma do kogo i dlaczego - wyjaśnić wszystkie nie ścisłości, przeprosić się wzajemnie i zając się tym co ważne - Pegasusem.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:32:46 wysłana przez AdamStar »

Zylok

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 22.07.2009, 18:19:27 »
Kostek jestem za takim wątkiem.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:33:42 wysłana przez AdamStar »

Kostek

• Stały bywalec PG
  • Pegasus fan
« Odpowiedź #41 dnia: 22.07.2009, 18:20:26 »
Wątek w Hyde Parku. Uważam że ten do zamknięcia.
« Ostatnia zmiana: 22.07.2009, 18:22:38 wysłana przez Kostek »

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #42 dnia: 23.07.2009, 12:07:15 »
Wkońcu poszło o drobnostkę. Może by się tak pogodzić?
Kłamanie w żywe oczy i szantaż (do tego zachowanie na TAAAKIM poziomie) to twoim zdaniem drobnostka?
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:34:22 wysłana przez AdamStar »

SebaSan1981

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 23.07.2009, 21:02:04 »
Według jego poczucia winy to może drobnostka. Każdy inaczej się na to zapatruje. Nie mniej  kłamstwo/oszustwo powinno być dotkliwiej karane niż jakiekolwiek inne wykroczenie.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:34:56 wysłana przez AdamStar »

Zylok

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 24.07.2009, 09:42:16 »
Nie mniej  kłamstwo/oszustwo powinno być dotkliwiej karane niż jakiekolwiek inne wykroczenie.
Też mi się tak wydaje.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:35:16 wysłana przez AdamStar »