Autor Wątek: Odzew Admina w sprawie Maxwella  (Przeczytany 15082 razy)

PEGASUS Master 2

• Gość
Odp: Odzew Admina w sprawie Maxwella
« Odpowiedź #15 dnia: 19.07.2009, 21:50:30 »
Żona jest, ochrona też, a w profilu do wieku 10 dodaj, ah miałem nie podawać, nie lubię portalów typu nk, po co podawać swoje dane? Mam pozostać anonimowy.

Poprawiłem wiek, Kostek ach ty podstępny robaczku!

Edit:
Pegasus Master 2 - teraz zbadalem sprawe z tym kontem. Nie wiem jak to bylo. Ono nie jest na liscie zbanowanych. Wczesniej z tego IP pisala 'ania19' pozniej "PEGAZUSmaster 2", a nastepnie "PEGASUS Master 2".
Konta nikt nie zbanowal. Musiales je sam usunac lub ktos Ci je usunal z Twojego kompa - siostra/brat. Innej opcji nie widze.
Po tym co napisałeś w poście głównych dochodzę do wniosku, że jak mnie nie chcecie to wystarczy post i mnie nie ma.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:08:10 wysłana przez AdamStar »

Zylok

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 20.07.2009, 08:09:52 »
Po tym co napisałeś w poście głównych dochodzę do wniosku, że jak mnie nie chcecie to wystarczy post i mnie nie ma.
No, i to jest mężczyzna, a nie taka wazelina jak Maxwell, co zamiast odejść z honorem to kombinował.
Aha, i CARN mam coś dla Ciebie, nie wiem co z tym zrobisz http://img405.imageshack.us/img405/939/beztytuuz.png. I on był dawniej modelatorem...
@edit I ja jestem na NIE, nie usuwaj konta PM
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:09:00 wysłana przez AdamStar »

PEGASUS Master 2

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 20.07.2009, 08:23:08 »
To przechodzi ludzkie pojęcie!
Co? Zobaczcie mój opis albo zylok'a.
http://img405.imageshack.us/img405/939/beztytuuz.png

Patrzcie jaki Maxwell jest święty!
Miałem odejść ale zostanę!

JEDNOŚĆ Z ZYLOK'IEM!
[AdamStar: Proszę o nie obrażanie innych użytkowników]
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:15:45 wysłana przez AdamStar »

Kostek

• Stały bywalec PG
  • Pegasus fan
« Odpowiedź #18 dnia: 20.07.2009, 12:25:53 »
Z tym gadaniem, i podpisem "Widać, że mamusia go nie kocha i musi się w Internecie wyżyć. Biedaczek" to już się trochę dziecinne robi. Napisaliśmy co mamy do niego i starczy. Reszta w rękach admina.

Pozdro
PS. PM 2 wiem ja też na wielu portalach nie mam prawdziwego wieku ;) Ale tu akurat tak :]
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:11:38 wysłana przez AdamStar »

Ten Tamten

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 20.07.2009, 12:53:08 »
Racja Kostek, z moda odwołany, na recenzenta zasługuje, nie wiem czemu po nim jechać i to w sposób, coby nie mówić, gówniarski :p
Ale Maxwell tym tekstem do Zyloka też sporo siebie pokazał. :/

A tak w ogóle, to proponuję zamknąć ten wątek, bo miał on być między innymi po to, żeby pokazać dlaczego Maxwell się na moda nie nadawał, a on go wykorzystał do tego, żeby ponaprawiać swoje własne błędy zanim ktoś zauważy. Przykład:
Kolejne bzdury byłego moda. Upomina usera, żeby zakładał wątek gdzie trzeba:
http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1239.msg14321.html#msg14321

a sam robi dokładnie to samo, za co upomniał usera:
http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1220.msg13668.html#msg13668
Dzisiaj już to co zgłosiłem - ten post z drugiego linku jest usunięty a za niego Maxwell napisał inny. Nie ma sensu takie zgłaszanie :)
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:12:50 wysłana przez AdamStar »

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #20 dnia: 20.07.2009, 13:04:09 »
Widzę że muszę się rozpisać.no więc tak...

Kiedy Maxwell przybył na forum, w 5 (słownie: piątym ) poście napisał, że chce być modem. takie coś wydawało mi się godne co najwyżej dziecka neo, ale to olałem. myślałem, że skoro nawet ja mogłem wynormalnieć jako user, to i on da radę. a potem zaczęło się pisanie przez niego postów i zakładanie tak inteligentnych wątków jak ten http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1197.0.html. przy niemal każdym jego poście myślałem "Maxwell puknij się w łeb co ty piszesz". napisałem też parę postów w różnych tematach, żeby userzy się ogarnęli i zaczęli pisać z sensem. zrozumieli. oprócz Maxwella. Potem dostał moda, rzekomo za wsparcie dla strony i forum, moim zdaniem za podlizywanie się. widać, że nie czytałeś jego postów w innych działach, bo danie takiemu spamerowi moda to tak jakbyś dał mi rok temu :F. miałem coś napisać, ale wyjechałem na 3 dni, wracam, a on już zraził do siebie tylu użytkowników, że chcieli go odwołać z funkcji moda. I KONIECZNIE chciał, żebym się "ustosunkował do rzekomego przekabacania userów na inne fora", co mnie g. obchodziło, że z nieudolnego usera zmienił się w moich oczach w osobnika irytującego. potem zacząłem pisać, co do niego mam, a on raz, że kłamał (modyfikował mój post po to, żeby wyszło, ze bluzgam, o tu http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1197.0.html), dwa, ze argumentował swoją obronę tak nieudolnie, że nie wyrobiłem. złość zamieniła się w cyniczny śmiech i po prostu nie mogłem se z niego jaj nie porobić ;) (tak wiem cham i prostak ze mnie:F)  .
Jaki z tego wniosek?? Maxwell przyszedł na forum tylko po to, żeby zostać modem (od początku było to jego marzeniem). po co- nie wiem, może myśli, że jest fajny jak ma władze. w każdym bądź razie pasuje to do niemoty intelektualnej, której jedyną obroną jest używanie bluzgów i pisanie kłamiecie, zaszczuwacie mnie, buuu! . z własnego niemiłego doświadczenia wiem, że nikt jeszcze na tym forum nie oberwał a niewinność.

Szczerze mówiąc, balem się, że tak zareagujesz. że button allegro na dole forum jak zwykle okaże się najważniejszy. i że ilość wejść z IP Maxwella przeważy w tej dyskusji. ale proszę cię, nie rób z siebie administracyjnej Dody, która dla kasy oleje userów. Maxwella nikt z regularnie piszących tu nie chcę!! po co ci mod, którego wszyscy obśmiewają, i nie potrafi napisać posta z sensem?? mod to ma być wzór dla innych userów, a nie ktoś, kogo jedyną bronią jest wyłapywanie literówek.
a swoją drogą, sam przy okazji się przyznałeś, że nie czytasz, co piszemy na forum. może warto w końcu się nim zainteresować?? :/

racja Kostek, z moda odwołany, na recenzenta zasługuje, nie wiem czemu po nim jechać i to w sposób, coby nie mówić, gówniarski :p
racja. walka pokroju wklejania opisów na gg nie ma sensu. nie zniżajmy się do jego poziomu. głupot sporo nawpisywałem, ale wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać, widząc poziom, jaki sobą reprezentuje :*
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:13:49 wysłana przez AdamStar »

gararz

• Stały bywalec PG
« Odpowiedź #21 dnia: 20.07.2009, 13:17:09 »
Z tym gadaniem, i podpisem "Widać, że mamusia go nie kocha i musi się w Internecie wyżyć. Biedaczek" to już się trochę dziecinne robi. Napisaliśmy co mamy do niego i starczy. Reszta w rękach admina.
Podpisuje się pod tym pora trochę wyluzować.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:14:46 wysłana przez AdamStar »

PEGASUS Master 2

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 20.07.2009, 14:32:06 »
Podpisuje się pod tym pora trochę wyluzować.
Też się pod tym podpisuję, opis zmieniłem bo zmieniłem podejście, chcieliśmy by Maxwell nie był modem i nie jest - cel osiągnięty!
Teraz EasY MeN, dajemy na luz.

Lecz jego obecność to jednak zdeka głupotą.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:16:31 wysłana przez AdamStar »

Kostek

• Stały bywalec PG
  • Pegasus fan
« Odpowiedź #23 dnia: 20.07.2009, 14:41:57 »
Obecność nie, zachowanie - jak najbardziej ;)
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:16:47 wysłana przez AdamStar »

PEGASUS Master 2

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 20.07.2009, 15:10:21 »
Hmm... ale Maxwell się już nie zmieni, jest uparty i nie sądzę by się zmienił. Zdarzają się przypadki, że człowiek normalny zmienia zachowanie, ale Maxwell jest ...
Tak więc zachowania nie zmieni.

Może będziemy musieli przyzwyczaić się żyć obok niego?
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:17:33 wysłana przez AdamStar »

Mcin

• Twój Moderator
  • Moderator Globalny
  • Stały bywalec PG
« Odpowiedź #25 dnia: 20.07.2009, 15:26:36 »
Dobra bez przeginania pały w żadną stronę. Ten topic jest od mówienia adminowi, co i dlaczego do niego mamy. Od takich gadek jest "...KRYZYS"
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:17:53 wysłana przez AdamStar »

Ten Tamten

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #26 dnia: 20.07.2009, 20:22:15 »
Nie umknął mojej uwadze, widziałem go już w wątku i widziałem jak zareagowałeś (coś w stylu "uważaj na słowa bo nie ręczę za siebie" - cytat z pamięci, może być niedokładny, nie chce mi się szukać), dlatego też po takiej reakcji bardzo dziwne, że Ty nazwałeś go jeszcze gorzej i to jest dla Ciebie ok :p

Postu nie zmieniłeś, tylko usunąłeś, sensu to on nie miał od początku, bardzo dziwne, że AKURAT kilka godzin po tym jak go zgłosiłem, znalazłeś tą grę w swoim romsecie i go usunąłeś ;)
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:18:25 wysłana przez AdamStar »

PEGASUS Master 2

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 20.07.2009, 20:32:01 »
Tak! Lejcie się wszyscy! i ja pomogę ale zylokowi :F
Maxwell nie wkurzaj się tak, on podchodzi do tego z żartem a ty zaraz bić chcesz!
Nerwy nic nie dadzą...

Nie czepiajcie się postów, czepiacie się szczegółów.
Jak robię błędy to sorki.
« Ostatnia zmiana: 17.09.2010, 23:19:23 wysłana przez AdamStar »

Ten Tamten

• Użytkownik
  • *
« Odpowiedź #28 dnia: 20.07.2009, 20:38:15 »
Podsunąłeś link do tego wątku, to mi się ta gra przypomniała i postanowiłem wyszukać ją w swoim romsecie, którego jeszcze nie miałem w momencie, gdy tamtego posta napisałem.

A nie uważasz, że jeśli już post został zgłoszony uczciwiej byłoby go nie usuwać, tylko wyedytować i napisać pod spodem np "[edit] już znalazłem tą grę w swoim romsecie." I dalej to co tam napisałeś?

Zylok

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 21.07.2009, 08:56:22 »
A wracając do sprawy tego tekstu zyloka, to byłbym skłonny dać mu za to w ryja.
Są dwa powody na nie.
1. Uderzysz, spocisz sie, wiaterek cie zawieje i gardziołko cie rozboli.
2. Mógłbyś sobie stłuc swoją delikatniuśką rączkę i miał byś ziazi i by bolało i musiał byś się skarżyć mamusi(w czym jesteś naprawde dobry(chyba jedyna rzecz w której jesteś dobry-kablowanie)).