Widzę że muszę się rozpisać.no więc tak...
Kiedy Maxwell przybył na forum, w 5 (słownie: piątym ) poście napisał, że chce być modem. takie coś wydawało mi się godne co najwyżej dziecka neo, ale to olałem. myślałem, że skoro nawet ja mogłem wynormalnieć jako user, to i on da radę. a potem zaczęło się pisanie przez niego postów i zakładanie tak inteligentnych wątków jak ten
http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1197.0.html. przy niemal każdym jego poście myślałem "Maxwell puknij się w łeb co ty piszesz". napisałem też parę postów w różnych tematach, żeby userzy się ogarnęli i zaczęli pisać z sensem. zrozumieli. oprócz Maxwella. Potem dostał moda, rzekomo za wsparcie dla strony i forum, moim zdaniem za podlizywanie się. widać, że nie czytałeś jego postów w innych działach, bo danie takiemu spamerowi moda to tak jakbyś dał mi rok temu :F. miałem coś napisać, ale wyjechałem na 3 dni, wracam, a on już zraził do siebie tylu użytkowników, że chcieli go odwołać z funkcji moda. I KONIECZNIE chciał, żebym się "ustosunkował do rzekomego przekabacania userów na inne fora", co mnie g. obchodziło, że z nieudolnego usera zmienił się w moich oczach w osobnika irytującego. potem zacząłem pisać, co do niego mam, a on raz, że kłamał (modyfikował mój post po to, żeby wyszło, ze bluzgam, o tu
http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1197.0.html), dwa, ze argumentował swoją obronę tak nieudolnie, że nie wyrobiłem. złość zamieniła się w cyniczny śmiech i po prostu nie mogłem se z niego jaj nie porobić

(tak wiem cham i prostak ze mnie:F) .
Jaki z tego wniosek?? Maxwell przyszedł na forum tylko po to, żeby zostać modem (od początku było to jego marzeniem). po co- nie wiem, może myśli, że jest fajny jak ma władze. w każdym bądź razie pasuje to do niemoty intelektualnej, której jedyną obroną jest używanie bluzgów i pisanie kłamiecie, zaszczuwacie mnie, buuu! . z własnego niemiłego doświadczenia wiem, że nikt jeszcze na tym forum nie oberwał a niewinność.
Szczerze mówiąc, balem się, że tak zareagujesz. że button allegro na dole forum jak zwykle okaże się najważniejszy. i że ilość wejść z IP Maxwella przeważy w tej dyskusji. ale proszę cię, nie rób z siebie administracyjnej Dody, która dla kasy oleje userów. Maxwella nikt z regularnie piszących tu nie chcę!! po co ci mod, którego wszyscy obśmiewają, i nie potrafi napisać posta z sensem?? mod to ma być wzór dla innych userów, a nie ktoś, kogo jedyną bronią jest wyłapywanie literówek.
a swoją drogą, sam przy okazji się przyznałeś, że nie czytasz, co piszemy na forum. może warto w końcu się nim zainteresować?? :/
racja Kostek, z moda odwołany, na recenzenta zasługuje, nie wiem czemu po nim jechać i to w sposób, coby nie mówić, gówniarski :p
racja. walka pokroju wklejania opisów na gg nie ma sensu. nie zniżajmy się do jego poziomu. głupot sporo nawpisywałem, ale wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać, widząc poziom, jaki sobą reprezentuje :*