Dzień dobry, jestem tu w zasadzie z uwagi na zaproszenie ze strony kilku osób, (dokładnie 6, ale mniejsza z tym).
Mam nadzieję, że panuje tu jeszcze wolność wypowiedzi i post nie zostanie przy pierwszej okazji usunięty, a jeśli tak, to na wszelki wypadek wyślę kopię na PW do admina.
Z niewiadomych mi przyczyn osoby, jak to zostało ładnie nazwane ludzie "raportują mi", że dzieje się tu nie za dobrze, kiedy to był jeden głos, to po prostu olałem :p ale kiedy pojawiły się kolejne, no to najwyższa pora się odezwać.
Nie rozumiem kompletnie jak można być takim ignorantem panie adminie. Piszesz "Maxwell od samego początku chciał być modem i od jakiś 2 mc regularnie raportuje mi wszystkie nieprawidłowości na forum". Maxwell od samego początku był forumowym dwulicowcem. Zarejestrował się tu i przesiadywał godzinami tylko po to, żeby przeciągać ludzi na forum o NES, na którym był wówczas VIP-em, czy prawie modem. Ba, kilka osób udało mu się nawet przeciągnąć. Niestety kiedy zauważył, że użytkownicy są przywiązani do forum P-G postanowił zaprzestać tego procederu i się przyłączyć (?). I w dodatku został za to, że niszczył forum na korzyść innego, nagrodzony (?!?). Pewnie gdybyś miał lepszy kontakt z użytkownikami to byś o tym fakcie wiedział, mi zgłaszało kilka osób, że jest taki łobuz na forum, który inne propaguje. Chyba sam Maxwell Ci o tym nie "raportował"? :p Odbierz PW Carnagge jak wejdziesz.
Druga sprawa, teraz już bezpośrednio do moda - człowieku delikatnie mówiąc ośmieszasz status moderatora, przenosisz ludziom tematy do działów, do których nie pasują a później je edytujesz żeby pasowały :p Sądząc po Twoich statystykach przesiadujesz na forum od dawna codziennie, a kiedy zostałeś modem zacząłeś odpisywać w pomocnej dłoni na tematy sprzed miesiąca, żeby pokazać że jesteś dobrym modem :> a równie dobrze mogłeś odpisać tydzień, 2 czy 3 wcześniej. Np. tutaj:
http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1240.msg14188.html#msg14188Sam toczysz masę spamu i pozwalasz bezkarnie spamować, np. tu:
http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,1302.msg14218.html#msg14218a niektóre tematy zamykasz, przenosisz Bóg wie po co.
Rozumiem adminie, że to miało być zadośćuczynienie za pracę, jaką włożył w robienie opisów, ale na litość boską - to jest forum. Moderator to osoba związana z FORUM i jego funkcjonowaniem, było mu zapłacić kasę, albo dać status recenzenta a nie robić sobie jaja z użytkowników. Miałeś w kim wybierać jeśli idzie o moda, nawet nie chodzi o staż, bo np. taki gararz nie ma specjalnie wielkiego stażu a nikt nie miałby zapewne nic przeciwko gdyby on został moderatorem. A tak to niestety wyszło jak wyszło. Nikt Ci nic nie powie, to ja powiem za tych, którzy napisali do mnie. Ogólnie to wisi mi to, co się tu dzieje, ale podziwiam ludzi, którzy ciągle tu są i chcą żeby było w miarę fajnie. Może najwyższy czas, żeby mówiąc "forum" mieć na myśli właśnie ludzi go tworzących a nie tą reklamę Allegro na dole. Kiedyś przecież sam byłeś jego użytkownikiem...
Z poważaniem
Starogwardzista.
aha, byłbym zapomniał
"na cześć nowego modelatora hip hip huuuuuuuuuuuura!!!"
Raportuję tego posta i proszę o przyklejenie do tego wątku:
http://forum.pegasus-gry.com/index.php/topic,126.0.htmlAle trzeba przyznać, że słowo "modelator", jak najbardziej tutaj pasuje