czemu mialoby mi byc lyso? to nie jest gra zrobiona stricte na pegazusa tylko na famicom, sam zacytowales moja wypowiedz

ja wciaz nie widzialem nie pirackiej gry na pegazusa i Ty tez

btw mial byc koniec offtopa, a Twoj post napisany na sile, przeciez kazdy wie co to famicom i kazdy wie co to piracki pegasus
ps: sam fakt absurdu wypowiedzi powiazany z wysmianiem kolegi troche wyzej - "pfhehe piracki gimmick za 100zl", a czemu nie skoro nie piracki jak widac wyzej jest za 1000??

Albo zaczynasz przygodę z pegasusem 3 dni, albo serio jesteś trochę "inny".
po 1. Gry pegasusowe NIGDY NIE BYŁY ORYGINALNE (oprócz BIC, które za pozwoleniem CM mogły zostać licencjonowane).
po 2. Offtopa zacząłeś ty. Kolega cie jedynie uświadomił "na miejscu, zamiast grzebać sie w subforach"
po 3. Jeśli nie masz pojęcia o wycenach gier Pirackich/Oryginalnych oraz co najważniejsze, DOSTĘPNOŚCI NA RYNKU OWYCH GIER, to prosze, abyś przymknął się choćby w kwesti, w której chcesz udowodnić swoją super wiedzę.
Gry na Pegasusa to zwyczajne piraty, które konstrukcją Carta przypominają te Famicomowe (60 pin), UŚWIADOM SOBIE ŚWIEŻUTKI USERKU ŻE NIE MA ORYGINALNYCH GIER NA PEGASUSA, SĄ TYLKO GRY FAMICOMOWE, każdy user ci to uświadomi na forum jak i konkurencji, że tak jest. Jedynym wyjątkiem są BIC od Codemasters (tak, od złotej 4 i złotej 5).
machbed, jak bedzie ci sie chciało to wyjeb ten FLAMEWAR, ale nie moge patrzeć na userów, którzy mają pojęcie o grach co 13 latek o seksie i piszą stek bzdur jak w podanym cytacie

bo widze że nowokolega próbuje "wieść prym w argumentach"