21.06.2018, 10:07:18 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!
 
   Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Stałe rozwalanie się forum  (Przeczytany 13722 razy)
MaarioS
Pomylenie powyższego loginu grozi śmiercią
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 1508


Famicom, SNES & N64 fan


Zobacz profil
« : 19.08.2011, 11:39:23 »

Nie wiem czy tylko jak tak mam, ale..... ech, już od naprawdę długiego czasu tak mam, że klikam, piszę, chodzę po forum a tutaj nagle.... to:


Czasami pokazywał mi się ten błąd no i musiałem odświeżać, czekać, kombinować, stać na głowie i robić inne cuda, żeby forum zaczęło chodzić, ale dzisiaj to się stało już naprawdę irytujące. Co drugie, trzecie kliknięcie i wyskakuje to coś, a szczególnie mi się podniosło ciśnienie, jak pisząc posta kliknąłem "wyślij", potem dokładnie ta strona się pokazała a potem cała moja wiadomość poszła się.... ekhm, w zapomnienie. Liczę na jakieś rozwiązanie tego problemu i mimo wszystko wierzę, że ten mój post nie pójdzie na marne.
Zapisane

Ilość cartridge'y jest wprost proporcjonalna do chęci posiadania ich więcej.

Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« : 19.08.2011, 11:39:23 »

 Zapisane
ForbiddenEvil
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 139


Suck my Jamma


Zobacz profil
« Odpowiedz #1 : 19.08.2011, 11:41:27 »

Niestety mam to samo, czasami wystarczy odświeżyć stronę, częściej jednak muszę wrócić do strony głównej i dopiero wejść na jakąś podstronę żeby działała.
Zapisane
Przemek_07
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 573


PEGASUS jest moim hobby a nie musem ;)


Zobacz profil
« Odpowiedz #2 : 19.08.2011, 12:08:26 »

MaarioS, dobrze że nagłaśniasz problem. Mam to samo a myślałem, że jedyny jestem. Mi się ta strona pokazuje jak wchodzę na forum z zakładek. Muszę wpisywać adres w pasek albo wchodzić przez google. Czasami też podczas wpisywania wspomnianej odpowiedzi lub zwykłego przeglądania. Zauważyłem także, że coraz częściej stona dłużej się ładuje lub nie ładuje wcale i trzeba właśnie odświeżać lub wracać do głównej i tak wkółko. Można coś z tym zrobić?
Zapisane


Aktualnie posiadam: PEGASUS: MT-777DX, IQ-502, GB CLASSIC, GB pocket, GB COLOR, GBA, PSone, PS2, PS3, XBOX360, PS4, PS VITA, PC, Laptop.
Vash
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 761



Zobacz profil
« Odpowiedz #3 : 19.08.2011, 12:45:46 »

U mnie czasem pojawia się ten problem. Zapewne to wina serwera. Może jakaś zrzuta na porządny serwer na forum od razu na kilka lat do przodu? Nie kosztowałoby to by to wielkiej kasy, bo forum nie zajmuje dużo miejsca. Niech się admin wypowie.
Zapisane
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2101


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #4 : 19.08.2011, 12:47:09 »

Nie tylko wam takie coś się robi, ja mam niestety to samo.
Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
Roben
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 426



Zobacz profil
« Odpowiedz #5 : 19.08.2011, 12:52:50 »

Odświeżałem z 7 razy, musiałem wyłączyć Firefoxa, i wróciło do normy.
Już myslałem że Carnnage mnie nie lubi, i zablokował mi dostęp na forum xD

Tak BTW. Czy jak wchodzicie na Stronę Pegasus-gry.com to wyskakuje wam Trojan?
Zapisane

Dej zarobić xD
Evil18
I'm here
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 278



Zobacz profil
« Odpowiedz #6 : 19.08.2011, 13:15:19 »

no mi się to też pojawia, ale kilka razy odśwież daję i potem działa
@Roben nie mi nic nie pokazuje
Zapisane

Klękam tylko przed Bogiem. A tutaj go nie widzę.
mtek9
Nes Fan
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 238



Zobacz profil
« Odpowiedz #7 : 19.08.2011, 14:33:36 »

Roben ja też mam trojana, miałem już o tym kiedyś napisać, ale pomyślałem że tylko ja mam takiego kapryśnego antywirusa
a co do tej strony to też co jakiś czas mi się wysypuje, muszę wtedy poodświeżać i działa, kiedyś występowało to częściej teraz się uspokoiło
Zapisane

SebaSan1981
Astromaniac
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 528



Zobacz profil
« Odpowiedz #8 : 19.08.2011, 14:49:15 »

Z tym błędem [403] to i u mnie się pojawia dość regularnie. Carn, zrób coś z tym jak znajdziesz chwilę wolnego czasu.
Zapisane

Carnagge
Administrator
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 391



Zobacz profil
« Odpowiedz #9 : 19.08.2011, 15:22:56 »

Ja powiem jak reszta - myslalem, ze to tylko u mnie, bo nikt nic nie pisal Mrugnięcie To jest jakis problem serwera - musze napisac do hostingodawcy i przedstawic problem. Wyglada to tak jakby serwer na krotka chwile mial pada, a pozniej znowu dzialal.

Co do strony glownej to nie ma wirusa. Tak pokazuje mi tez NOD32, ale jest to zwiazane z zabezpieczeniami, ktore nie pozwalaja na wyswietlanie flasha z zewnetrznych stron i tak jest to blednie rozpoznawane.

[edit] Sluchajcie jak to sie komus zrobi to niech zobaczy dokladna godzine o ktorej pojawil sie ten blad i poda tutaj w temacie, to wtedy spojrze co tam logi serwera pokazuja.
« Ostatnia zmiana: 19.08.2011, 15:36:16 wysłane przez Carnagge » Zapisane
Mati
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 422



Zobacz profil
« Odpowiedz #10 : 19.08.2011, 17:11:05 »

Coś musi być na rzeczy, bo gdy wchodzę na stronę główną odpala mi się Eset smard security, natomiast gdy przez ie wchodzę na forum, to bardzo dziwnie się ono ładuje, niedokońca, a na firefoxie działa wporządku, tylko raz wyskoczył mi błąd, że dostęp zabroniony.
Zapisane
Carnagge
Administrator
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 391



Zobacz profil
« Odpowiedz #11 : 19.08.2011, 17:43:10 »

Na IE u mnie normalnie dziala, ale jak ktos uzywa IE to jego problem, bo ta przegladarka to porazka.
Zapisane
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2776



Zobacz profil
« Odpowiedz #12 : 19.08.2011, 18:09:13 »

No, u mnie też. BTW ktoś mi napisze jakiego Trojana u was rozpoznaje?
Zapisane
Mati
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 422



Zobacz profil
« Odpowiedz #13 : 19.08.2011, 20:39:15 »

Carn ja spoko przez ff wbijam na forum tylko mówię jak to wygląda. Mcin nie wiem co to za trojan, nie chce mi coś pokazać nazwy, tylko wyskakuje mi antywir, może na ekranie nazwę widać, ale ja syntezą tego niemogę sprawdzić jakoś.
Zapisane
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2776



Zobacz profil
« Odpowiedz #14 : 19.08.2011, 21:20:16 »

Poproś kogoś, bo walczę z komputerem i chcę wiedzieć, czy z fałszywką czy z czymkolwiek innym.
Zapisane
Strony: [1] 2
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Sitemap
pegasus