17.12.2018, 07:56:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!
 
   Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
  Drukuj  
Autor Wątek: Różne konsolki - rozmowy ogólne na temat klonów  (Przeczytany 53228 razy)
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2102


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #45 : 01.01.2010, 18:44:38 »

Miał ktoś styczność z takim modelem pegasusa?

Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« Odpowiedz #45 : 01.01.2010, 18:44:38 »

 Zapisane
AdamStar
Fan Code Masters
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 957


小天才


Zobacz profil
« Odpowiedz #46 : 01.01.2010, 19:20:13 »

Miał ktoś styczność z takim modelem pegasusa?
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Aczkolwiek wygląda bardzo interesująco. Gdzie znalazłeś tą fotkę?

AdamStar1: Zimne luty na konsoli IQ 502 chyba nic nie mają do carta Side Pocket bo na BS500AS jest obraz doskonały i nic się nie krzaczy.
Przepraszam ale źle zrozumiałem Twoją poprzednią wypowiedź. Powiem Ci że opisana przez Ciebie sytuacja wygląda dość dziwnie.
Niedługo będę miał karta Side Pocket to zobaczę jak sprawa wygląda na IQ-502 rev.1.
« Ostatnia zmiana: 01.01.2010, 19:23:28 wysłane przez adamstar1 » Zapisane


AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
Paweł
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 129


Zobacz profil
« Odpowiedz #47 : 01.01.2010, 20:26:33 »

Przepraszam ale źle zrozumiałem Twoją poprzednią wypowiedź. Powiem Ci że opisana przez Ciebie sytuacja wygląda dość dziwnie.
Niedługo będę miał karta Side Pocket to zobaczę jak sprawa wygląda na IQ-502 rev.1.
Mam właśnie rev. 1 a cart to 2 in 1 ale to jego wina, bo na BS też tak raz miałem, ale wyjąłem jeszcze raz zasadziłem i ok. a na IQ wyjmowanie i osadzanie nic nie daje.
Zapisane

Moje konsole to:
IQ 502
Podrasowana BS500AS (dzięki AdamStarowi1)
AdamStar
Fan Code Masters
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 957


小天才


Zobacz profil
« Odpowiedz #48 : 02.01.2010, 11:16:45 »

Mam właśnie rev. 1 a cart to 2 in 1 ale to jego wina, bo na BS też tak raz miałem, ale wyjąłem jeszcze raz zasadziłem i ok. a na IQ wyjmowanie i osadzanie nic nie daje.
Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby mój IQ-502 rev.1 nie chciał uruchomić jakiejś gry która na innej konsoli chodzi bez problemu. Ale kto wie, słyszałem o grach które są bardzo wymagające w stosunku do konsoli.
Zapisane


AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2794



Zobacz profil
« Odpowiedz #49 : 02.01.2010, 17:19:25 »

Gdzieś dopatrzyłem się informacji o komputerze na bazie Pegasusa, może to to, bo w sumie nie wiem jak tamto wyglądało.
« Ostatnia zmiana: 27.08.2010, 20:12:35 wysłane przez AdamStar » Zapisane
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2102


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #50 : 04.01.2010, 22:01:42 »

Jakieś paskudne kolorystycznie wersje IQ502:

Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
AdamStar
Fan Code Masters
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 957


小天才


Zobacz profil
« Odpowiedz #51 : 04.01.2010, 22:05:49 »

Jakieś paskudne kolorystycznie wersje IQ502:
Racja, nie wyglądają zbyt zachęcająco. Ciekawe pod jaką nazwą były sprzedawane?
Zapisane


AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2102


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #52 : 04.01.2010, 22:25:15 »

Tutaj jakiś inny klonik coś na bazie SP60:

Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
szpynda
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 171



Zobacz profil
« Odpowiedz #53 : 04.01.2010, 22:58:27 »





Ma wbudowane 200 gier. Kolega od kórego kupiłem "sprecyzował":
"W pamięci urządzenia jest 200 gier (właściwie, to są różne poziomy tych gier). Z tego co pamiętam, to oczywiście jest Mario, Galaxy (a może Galaxian?), Tanki i coś jeszcze, ale nie pamiętam co."

I co Wy na to? Wie ktoś coś na ten temat?
« Ostatnia zmiana: 05.01.2010, 00:30:11 wysłane przez szpynda » Zapisane

AdamStar
Fan Code Masters
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 957


小天才


Zobacz profil
« Odpowiedz #54 : 04.01.2010, 23:06:30 »

Ma wbudowane 200 gier.
To Twoja konsolka?
Zapisane


AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
szpynda
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 171



Zobacz profil
« Odpowiedz #55 : 04.01.2010, 23:21:29 »

Teraz już tak. Jest w strasznym stanie, nawet nie wiadomo czy działa (pewnie nie). Pady ma jak od SNES. Wziąłem, bo żal bylo patrzeć a może da się uratować.
Zapisane

AdamStar
Fan Code Masters
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 957


小天才


Zobacz profil
« Odpowiedz #56 : 04.01.2010, 23:22:44 »

Teraz już tak. Jest w strasznym stanie, nawet nie wiadomo czy działa (pewnie nie). Pady ma jak od SNES. Wziąłem, bo żal bylo patrzeć a może da się uratować.
Jakby nie działała to wiesz z kim się skontaktować Mrugnięcie
Zapisane


AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2794



Zobacz profil
« Odpowiedz #57 : 05.01.2010, 14:53:05 »

SP-60 był rozprowadzany przez BobMark. Osobiście obstawiam, że to to samo, ale pod inną nazwą i przeznaczone na inny rynek, inny importer.
« Ostatnia zmiana: 27.08.2010, 20:14:00 wysłane przez AdamStar » Zapisane
szpynda
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 171



Zobacz profil
« Odpowiedz #58 : 05.01.2010, 15:52:04 »

Ale czy SP-60 ma gry na pokładzie? Ten MT-999DX ma jakieś tytuły w sobie, m.in: Mario, Tank czy Galaxian.
Zapisane

AdamStar
Fan Code Masters
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 957


小天才


Zobacz profil
« Odpowiedz #59 : 05.01.2010, 17:43:29 »

Ale czy SP-60 ma gry na pokładzie? Ten MT-999DX ma jakieś tytuły w sobie, m.in: Mario, Tank czy Galaxian.
Tak, SP-60 posiada wewnątrz dodatkowe gniazdo na kartridże gdzie można włożyć samą PCB która będzie pełniła funkcję niejako wbudowanych gier.
Zapisane


AST serwis laptopów
04-228 Warszawa, Tytoniowa 20
Serdecznie Zapraszam.
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Sitemap
pegasus