Kostek
|
 |
« : 18.07.2008, 17:47:48 » |
|
Elo  Każda gra w jaką gramy kojarzy nam sie nie tylko z główna postacią ale także z Bossem w danej grze. Zazwyczaj jak myślę o starej ulubionej grze wspominam też Bossa i tak oto mam takich swoich ulubionych których szczególnie wspominam. A jak u was? 
|
|
|
|
Nam strzelać nie kazano! Stara gwardia przeciw spamowi. Zastrzegam sobie prawo do usunięcia mojego konta oraz postów, gdy będę przejawiał długą nieaktywnośc
|
|
|
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
|
 |
« : 18.07.2008, 17:47:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : 18.07.2008, 17:49:27 » |
|
ja pamiętam tego wielkiego gościa z Ultimate Stuntman. Śni mi się po nocach, czasem muszę światło zapalać...
|
|
|
|
|
|
|
Kostek
|
 |
« Odpowiedz #2 : 18.07.2008, 17:51:32 » |
|
ja pamiętam tego wielkiego gościa z Ultimate Stuntman. Śni mi się po nocach, czasem muszę światło zapalać...
to kup sobie przytulanke - bohatera tej gry. Nie będziesz musiał się bac obroni cię  żart 
|
|
|
|
Nam strzelać nie kazano! Stara gwardia przeciw spamowi. Zastrzegam sobie prawo do usunięcia mojego konta oraz postów, gdy będę przejawiał długą nieaktywnośc
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : 18.07.2008, 17:52:17 » |
|
może i żart, ale wcale nie głupi pomysł 
|
|
|
|
|
|
|
Yellow
|
 |
« Odpowiedz #4 : 18.07.2008, 17:52:52 » |
|
Tygrysy z Rikiego Kunio-autentyczie sie ich balem-ta muza we wstawkach pomiedzy walkami ciemny ekran i te ich umiejetnosci-->brrrr az mam ciarki 
|
|
|
|
|
|
|
|
Yellow
|
 |
« Odpowiedz #6 : 19.07.2008, 14:15:25 » |
|
wymieklem:)--> zaspiewalem i wymieklem 
|
|
|
|
|
|
|
B@Q
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : 21.07.2008, 09:02:35 » |
|
Moim ulubionym bohaterem jak i Evila to ultimate stuntman...(musze zdobyĆ złotą piątkę żeby na konsoli sobie w niego pograĆ)...
|
|
|
|
|
|
|
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

|
 |
« Odpowiedz #8 : 21.07.2008, 10:42:04 » |
|
hełm z czerwoną gwiazdką z czerwonego października to dopiero boss
|
|
|
|
|
|
|
PegazusMaster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : 21.07.2008, 22:46:50 » |
|
Jak dla mnie największe wrażenie robił boss z gry megaman 3 - NeedleMan. Jeśli idzie o innych bossów (nietypowych) to najbardziej zapamiętałem bossa z gry Kabuki Quantum Fighter - finałowego. Bardzo dziwny był także boss z gry Ninja Gaiden 2 finałowy, oraz z gry Sword Master. Jeśli idzie o strzelanki bossowie z Contry byli naprawdę mocni np: boss z Energy Zone (wielkolud z jednym okiem), oraz ostatni boss z SuperContry - taka głowa kobiety w czymś w rodzaju skorpiona. Z typowych latanych SHMUPóW - wszyscy bossowie z wspaniałej gry Summer Carnival 92 - RECCA. Każdy z nich był potężny, olbrzymi i na swój sposób ciekawy. Ciekawy był również boss finałowy z Chip&Dale2 - gigantyczny robot, którego trzeba było atakować bombami.
|
|
|
|
|
|
|
Yellow
|
 |
« Odpowiedz #10 : 21.07.2008, 23:38:08 » |
|
offtop->Summer carnival dziekuje ci za przypomnienie Pegazus Master-trzeba poszukac
|
|
|
|
|
|
|
PegazusMaster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : 21.07.2008, 23:42:58 » |
|
Miło, że pomogłem. Najlepsze są boss rushe na ostatnim poziomie w easy mode. To co dzieje się w hard mode to już jest przegięcie. Warto spróbować przejść całość choć i tak tylko 1% zdoła wytrwać do końca.
|
|
|
|
|
|
|
szasza31
|
 |
« Odpowiedz #12 : 09.08.2008, 19:48:06 » |
|
Najlepszy boss to takie dinozaur kościotrup z gry o chińskeij nazwie. Chodziło się niebieskim rycerzykiem i przechodziło szaleńczo trudne lvl. Mój ojciec doszedł do bossa z 1 lvl i go nawet nie zranił:( Wie ktoś o którą grę mi chodzi??? Albo może znacie nazwę z angielskiego? A jak ktoś doszedł do 2 lvl a było ich chyba 5 to jest oim idolem. Pierwszy lvl mój ojciec do szedł do bossa po 3 dniach (nie wyłączał pegazusa na noc:D), a zasilacz poległ po 2 tygodniach
|
|
|
|
99% NIE normalnych ludzi czyta posty z rękoma na myszce. Nie odkładaj ręki: jest już za późno.
Kupię Złotą Czwórkę, Megamana
|
|
|
Valvadis
Aktywny użytkownik

www.valvadis.startowy.com
|
 |
« Odpowiedz #13 : 10.08.2008, 13:03:26 » |
|
Chyba kojarzę tą grę, ale moi kumple z klasy nazywali ją po prostu "rycerzyk"  Ja zawsze bałem się potworów z "Aliens 3" nigdy nie przeszedłem pierwszej rundy...
|
|
|
|
|
|
|
potak
|
 |
« Odpowiedz #14 : 10.08.2008, 21:04:20 » |
|
mi najbardziej zapadł w pamięć boss końcowy z mario:D koledzy na osiedlu opowiadali o nim jaki to on nie jest wielki i okropnie trudny,ze nie mieści sie na ekranie telewizora i do tego plonie:D:D a tu jak już do niego dotarłem to az sie załamałem bo wyglądał normalnie...
|
|
|
|
 Nam strzelać nie kazano! Stara gwardia przeciw spamowi!
|
|
|
|