18.08.2018, 00:57:50 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!
 
   Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z hamachi  (Przeczytany 19656 razy)
Przemek_07
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 573


PEGASUS jest moim hobby a nie musem ;)


Zobacz profil
« : 25.08.2009, 20:29:36 »

Chciałem pograć przez sieć ale nie mogę się połączyć. Wpisuję pegasus-gry3 i hasło 12345, klikam dołącz i nic się nie dzieje. Na pasku koło zegara migają tylko trzy zielone kwadraciki. Ktoś wie jaka może być tego przyczyna? Mam najnowszą wersję hamachi a re-install nic nie dał. Wiem, że nikt nie jest cudotwórcą ale może problem jest błachy i ktoś wie jak go rozwiązać?
Zapisane


Aktualnie posiadam: PEGASUS: MT-777DX, IQ-502, GB CLASSIC, GB pocket, GB COLOR, GBA, PSone, PS2, PS3, XBOX360, PS4, PS VITA, PC, Laptop.
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« : 25.08.2009, 20:29:36 »

 Zapisane
gararz
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 325



Zobacz profil
« Odpowiedz #1 : 26.08.2009, 09:04:10 »

Ta sieć jest pełna, spróbuj wejść na pegasus-gry4, albo z wyższym numeram, bo już chyba do 7 jest, hasło takie samo.
Zapisane
Przemek_07
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 573


PEGASUS jest moim hobby a nie musem ;)


Zobacz profil
« Odpowiedz #2 : 26.08.2009, 15:54:24 »

Ok, działa numer 7, dzięki Cool Cool
Zapisane


Aktualnie posiadam: PEGASUS: MT-777DX, IQ-502, GB CLASSIC, GB pocket, GB COLOR, GBA, PSone, PS2, PS3, XBOX360, PS4, PS VITA, PC, Laptop.
Kaptuch
!!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 396


!!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!


Zobacz profil
« Odpowiedz #3 : 27.10.2009, 15:36:19 »

MAM problem:przeinstalowywałem Windka,Mam Hamaka ,ale juz nowy adres na Nim.Nie wiecie czy da sii i jak (jak sie da)Odzyskac stare ,bo troche głupio tak na jednym serwerze dwóch Kaptuchów???Troszke nie halo mi to jest!!!pomożecie???
Zapisane


[
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2781



Zobacz profil
« Odpowiedz #4 : 27.10.2009, 16:42:47 »

nie da się. sorry.
Zapisane
Kaptuch
!!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 396


!!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!


Zobacz profil
« Odpowiedz #5 : 27.10.2009, 17:27:27 »

eHHHHHH.To bedzie dwóch Kaptuchów.Podwojna chała grymas
Zapisane


[
Mars
Użytkownik
*
Wiadomości: 21


Zobacz profil
« Odpowiedz #6 : 27.10.2009, 18:02:00 »

A kto zakładał sieć? Bo wtedy taka osoba jest administratorem i może wywalić danego użytkownika.
Zapisane
Kaptuch
!!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 396


!!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!


Zobacz profil
« Odpowiedz #7 : 27.10.2009, 18:05:16 »

e to było kilka sieci nie pamiętam hasel ani nazw grymas.No cóż trzeba będzie założyć nowa i grac na nowej
Zapisane


[
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2781



Zobacz profil
« Odpowiedz #8 : 27.10.2009, 18:14:56 »

3 założył evil przed formatem i są nietykalne, a reszta nie wiem.
Zapisane
Kaptuch
!!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 396


!!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!


Zobacz profil
« Odpowiedz #9 : 27.10.2009, 18:16:22 »

A nie wiesz może czy są pełne(jak nei To Moglbys podać chociaz jedna nazwę)
Zapisane


[
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2781



Zobacz profil
« Odpowiedz #10 : 27.10.2009, 18:17:08 »

pegasus-gry6, wszystkie inne na których jestem są pełne.
Zapisane
Kaptuch
!!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 396


!!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!


Zobacz profil
« Odpowiedz #11 : 27.10.2009, 18:20:17 »

Pełna grymas.AJAJAJJ
Zapisane


[
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2781



Zobacz profil
« Odpowiedz #12 : 27.10.2009, 21:13:43 »

każda wyższa, jak coś wolnego to pisz.
Zapisane
Kaptuch
!!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 396


!!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!


Zobacz profil
« Odpowiedz #13 : 28.10.2009, 13:33:09 »

pegaus-gry 9 jest spoko
Zapisane


[
Paweł
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 129


Zobacz profil
« Odpowiedz #14 : 24.12.2009, 15:27:26 »

A jest hamachi na macos X? bo nestopię już na macu mam i gram aż miło, ale te hamachi... Mój komp nie wie co w tym zrobić?

Jakby co to tu jest link do nestopii na normalne kompy:
http://www.macupdate.com/info.php/id/15241

edit:
oto i hamachi:
http://fileforum.betanews.com/detail/Hamachi-for-Mac-OS-X/1104137509/2
a to jest jeszcze nowsze i lepsze hamachiX:
http://apfeltaste.net/hamachix/download.html
« Ostatnia zmiana: 24.12.2009, 15:49:15 wysłane przez Paweł » Zapisane

Moje konsole to:
IQ 502
Podrasowana BS500AS (dzięki AdamStarowi1)
Strony: [1]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Sitemap
pegasus