10.12.2019, 17:46:39 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!
 
   Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]
  Drukuj  
Autor Wątek: PEGASUS IQ-502 - fotoprezentacja  (Przeczytany 107984 razy)
vox1986
Nowy użytkownik
*
Wiadomości: 8


Zobacz profil
« Odpowiedz #180 : 29.01.2012, 16:29:55 »

pisze jak nowa odp bo nie mogłem 2 zdj naraz wstawić Smutny wybaczcie!

a oto ekran:
Zapisane
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« Odpowiedz #180 : 29.01.2012, 16:29:55 »

 Zapisane
SebaSan1981
Astromaniac
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 529



Zobacz profil
« Odpowiedz #181 : 29.01.2012, 19:49:31 »

Jak to nie mogłeś?? To jak Ty wstawiasz zdjęcia?? W miejsce sygnatury????
Zapisane

vox1986
Nowy użytkownik
*
Wiadomości: 8


Zobacz profil
« Odpowiedz #182 : 29.01.2012, 20:58:19 »

daje opcje dodatkowe przeglądam jaki plik dodać i dodaje go ale wyskakuje mi że cały załącznik nie może mieć więcej niż 100kilo
Zapisane
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2852



Zobacz profil
« Odpowiedz #183 : 29.01.2012, 21:04:29 »

To wrzuć na imageshack albo coś.
Zapisane
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2120


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #184 : 29.01.2012, 21:05:22 »

Konsola jest sprawna, białe paski to normalka. AdamStar wyjaśniał co jest przyczyną tego czegoś. Przejrzyj cały ten temat - są w nim opisy i zdjęcia każdego modelu z osobna. Brzydki leniwiec!
Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
Martin
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 504


Oldschool come back!


Zobacz profil
« Odpowiedz #185 : 30.01.2012, 13:50:25 »

Jeśli musisz ustawiać odpowiednio cart, to wyczyść dokładnie jego styki patyczkiem kosmetycznym, z jednej i drugiej strony, czyść dopóki kolejny patyczek nie będzie czysty. Uśmiech
Zapisane

Zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji:
lopez
Użytkownik
*
Wiadomości: 27


Zobacz profil
« Odpowiedz #186 : 10.06.2013, 10:46:13 »

Witam
Mam Pegasusa IQ-502 rew.2 i taki kondensator 16v470uF a wymieniłem go na 16v1000uF bo mój był wybrzuszony I na forum pisze że najczęściej ulega awarii  kondensator 16v1000uF i stabilizator 7805 Kondensator był tak zamontowany że nie było go widać i święcie byłem przekonany że taki właśnie jest A tu przy wymianie zonk, kazałem założyć tamten bo akurat taki miałem (a za lutowanie wole się nie brać żeby czegoś nie spalić) I nie wiem czy włączać konsole czy czegoś nie spale
Zapisane
bodzio
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 111



Zobacz profil
« Odpowiedz #187 : 04.05.2014, 12:53:59 »

Mam pytanie. Wersja pierwsza posiada początek numeru MX i nie posiada napisu Made In Taiwan, za to wersja druga X i posiada ten napis. Ostatnio udało mi się zakupić Pegasusa na którym jest zarówno MX jak i napis Made In Taiwan. Czy to będzie jakaś wersja przejściowa między rev.1 a rev.2?
Zapisane
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2120


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #188 : 04.05.2014, 13:31:47 »

Otwórz i sprawdź.
Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
bodzio
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 111



Zobacz profil
« Odpowiedz #189 : 04.05.2014, 13:32:53 »

Szkoda mi plomby Mrugnięcie
Zapisane
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2120


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #190 : 04.05.2014, 14:28:33 »

To się nie dowiesz.
Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
bodzio
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 111



Zobacz profil
« Odpowiedz #191 : 04.05.2014, 15:52:57 »

Wydaję mi się, że się zdziwisz Mrugnięcie Pytanie skierowane do osób które być może też miały taką wersję, jeśli nie umiesz powiedzieć nic sensownego, po prostu nie komentuj i nie "napinaj się" w internecie ;*
Zapisane
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2120


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #192 : 04.05.2014, 17:28:31 »

Ale tu się nikt nie napina. AdamStar odkrywał wersje IQ502 poprzez ich rozkręcenie i dogłębną analizę, więc jedyna metoda, byś się o tym dowiedział jest taka, by to rozkręcić i sprawdzić co jest w środku. Ktoś równie dobrze mógł tam sprytnie wsadzić całkiem co innego niż wcześniej było i co wtedy? Uśmiech Prawdopodobnie i tak się nigdy nie dowiesz, bo nie chcesz przerwać kawałka nic nie wartego papierka. Poza tym przyłóż się do tematu i wrzuć jakieś zdjęcia opisanego sprzętu jeśli chcesz konkretniejszych odpowiedzi. Mrugnięcie
Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
SebaSan1981
Astromaniac
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 529



Zobacz profil
« Odpowiedz #193 : 23.08.2014, 03:04:21 »

Jak będzie chciau opchnąć konsolę na alepipce to jednak plomba może mieć znaczenie - cenowe.
Zapisane

zolwikwkurwik
Użytkownik
*
Wiadomości: 10


Zobacz profil
« Odpowiedz #194 : 03.06.2015, 12:45:38 »

Mam pytanie. Wersja pierwsza posiada początek numeru MX i nie posiada napisu Made In Taiwan, za to wersja druga X i posiada ten napis. Ostatnio udało mi się zakupić Pegasusa na którym jest zarówno MX jak i napis Made In Taiwan. Czy to będzie jakaś wersja przejściowa między rev.1 a rev.2?

Masz rev. 2. Sam mam taką naklejkę, jest MX-5389, numer seryjny zaczyna się od 950 i jest napis made in Taiwan
Zapisane
Strony: 1 ... 8 9 10 11 12 [13]
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Sitemap
pegasus