14.11.2018, 08:26:14 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!
 
   Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13
  Drukuj  
Autor Wątek: Zasilacz do Pegasusa  (Przeczytany 95287 razy)
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2102


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #150 : 03.05.2014, 21:23:46 »

To nie wygląda na problem z zasilaczem.
Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« Odpowiedz #150 : 03.05.2014, 21:23:46 »

 Zapisane
bod22
Nowy użytkownik
*
Wiadomości: 7


Zobacz profil
« Odpowiedz #151 : 04.05.2014, 09:19:44 »

No też mi się tak wydaje bo sprawdzałem na różnych grach ;/ No nic będę musiał ją odesłać. Dzięki za szybkie odpowiedzi.
Zapisane
Jedrek85
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 366



Zobacz profil
« Odpowiedz #152 : 14.07.2014, 17:41:09 »

Panowie szybkie pytanie.
Jaki zasilacz potrzebny do Famicom AV? Standardowy od pegasusa pasuje czy o jakichś innych parametrach potrzebny?
Zapisane
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2790



Zobacz profil
« Odpowiedz #153 : 14.07.2014, 17:44:32 »

10V 850mA - w środku, oficjalnie, wtyk taki sam. Ten od Pegasusa też działa poprawnie.
Zapisane
Jedrek85
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 366



Zobacz profil
« Odpowiedz #154 : 14.07.2014, 17:50:07 »

Ok dzięki. W takim razie nie muszę kupować żadnego konwertera aby używać oryginalnego skoro na pegasusowskim też pociągnie Uśmiech
Zapisane
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2790



Zobacz profil
« Odpowiedz #155 : 14.07.2014, 17:55:34 »

http://www.famicomworld.com/forum/index.php?topic=6933.0:
If you live outside Japan, what all you need to remember is the Output Voltage and Polarity, as you can use any AC-Adapter with the same output ratings (or very similar) and the same type of tip and polarity.
Zapisane
Jedrek85
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 366



Zobacz profil
« Odpowiedz #156 : 15.07.2014, 06:10:12 »

Actually I live outside of Japan hah  DuĹźy uśmiech Dzięki za podpowiedź Mcin
Zapisane
kozus123
Nowy użytkownik
*
Wiadomości: 2


Zobacz profil
« Odpowiedz #157 : 15.11.2014, 14:56:18 »

Witam, znalazłem na strychu Pegasusa iq-502... tylko bez zasilacza...
mam pytanie czy ten uniwerslany zasilacz da rade:
https://pl.hama.com/000466180000/hama-zasilacz-uniwersalny-eco-1000
dzięki za odp i pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 15.11.2014, 14:59:26 wysłane przez kozus123 » Zapisane
lopez
Użytkownik
*
Wiadomości: 27


Zobacz profil
« Odpowiedz #158 : 30.12.2014, 20:19:40 »

Kozus123 Za te cenę będziesz miał zasilacz Tatarek 1 A http://www.tatarek.com.pl/index.php?produkt=T307XX&kat=z&podkat=z2 lub trochę droższy 1,5 A http://www.tatarek.com.pl/index.php?produkt=T308XX&kat=z&podkat=z2 Więc po co się bawić w niesprawdzone produkty A tak na marginesie do Famicoma będzie taki zasilacz dobry I czy lepiej kupić 1 czy 1,5
Zapisane
kawka66
Nowy użytkownik
*
Wiadomości: 1


Zobacz profil
« Odpowiedz #159 : 12.01.2015, 11:06:21 »

Witam czy ktoś pomoże przy zakupie zasilacza do Pegasusa IQ-502 ze strony TATAREK. Bo nie nie mogę poradzić sobie. Z góry dziękuje i Pozdrawiam
Zapisane
waters11
Aktywny użytkownik
***
Wiadomości: 182



Zobacz profil
« Odpowiedz #160 : 27.04.2015, 13:46:03 »

również chciałbym kupić ten zasilacz ktoś wie jak? napisałem do ich działu sprzedaży na ten email sprzedaz@tatarek.com.pl zobaczymy co odpiszą
Zapisane
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2790



Zobacz profil
« Odpowiedz #161 : 27.04.2015, 16:45:56 »

Przez sklep na ich stronie, tyle. Przyjrzyj się a na pewno znajdziesz :>
Zapisane
haker120
Nowy użytkownik
*
Wiadomości: 2


Zobacz profil
« Odpowiedz #162 : 15.09.2015, 13:36:30 »

Jako nowy użytkownik witam wszystkich. Nie zakładając nowego tematu, mam Pegasus Dendy sprawny ale bez zasilacza. Jak przejrzałem wszystkie posty nie zauważyłem czy ten zasilacz Tatarek będzie pasował i do tego modelu. Cena zasilacza nie gra roli, ważne by nie uszkodził konsoli.
Zapisane
Mcin
Twój Moderator
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2790



Zobacz profil
« Odpowiedz #163 : 21.09.2015, 19:15:00 »

Tak, zasilacz do Pegasusa pasuje do Dendy i, generalnie, wszystkich klonów Famicoma.
Zapisane
machbed
Moderator Globalny
Stały bywalec PG
*****
Wiadomości: 2102


Jeżeli jest sprawa, kontakt na PW.


Zobacz profil
« Odpowiedz #164 : 21.09.2015, 20:41:43 »

Nawet pasuje do samego Famicoma, a nawet do Famicoma AV! Tatarek to tylko firma, najważniejsze są jego parametry.
Zapisane

Popełniając setki błędów, okazujesz swoje niechlujstwo, brak zaangażowania w to, co robisz i brak szacunku dla osoby, która ma to czytać.
Strony: 1 ... 6 7 8 9 10 [11] 12 13
  Drukuj  
 
Skocz do:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2007, Simple Machines
Sitemap
pegasus