Sawassas
Użytkownik

|
 |
« : 04.05.2008, 14:41:46 » |
|
Ach, ta bijatyka! Jak ja przy niej sie napracowałem i nerwy traciłem. ALe i tak sądzę, ze jest jedną z lepszych gier na Pegasusa.
|
|
|
|
|
|
Dango, dango, dango, dango. Dango daikazoku! "Co ona do cholery robi Linkowi?!" - Uncle_Mroowa
|
|
|
|
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
|
 |
« : 04.05.2008, 14:41:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potak
|
 |
« Odpowiedz #1 : 02.07.2008, 16:55:38 » |
|
bardzo fajna nawalanka ,najfajniejszy jest haggar..wyglada jak farmer na sterydach:D prawie jak rpg^^
|
|
|
|
|
|
 Nam strzelać nie kazano! Stara gwardia przeciw spamowi!
|
|
|
|
PegazusMaster
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : 22.07.2008, 00:19:55 » |
|
Jak dla mnie gra za łatwa i za monotonna jednak naprawdę dość miodna jak na pegazusowe mordobicie po planszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rafal6659
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #3 : 14.08.2008, 16:06:14 » |
|
Wyj... Gra. Mmmm najfajniejszy był ten "na sterydach" . Czy pamietacie jakies kombinacje do atakow w tej grze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mcin
Softly Spoken Magic Spell
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

|
 |
« Odpowiedz #4 : 14.08.2008, 16:24:35 » |
|
umiem przerzucić przez plecy
|
|
|
|
|
|
Cos we're gonna live this dream someday, Yes we're gonna live this dream someday...
|
|
|
|
Mati
|
 |
« Odpowiedz #5 : 31.08.2009, 01:25:19 » |
|
Gra świetna, jedna z najlepszych. Przeszedłem całą, ale najgorszy był ostatni boss. Co do przeciwników to są łatwi, co do bohaterów, to ja wolę tego odrazu po wciśnięciu start, najszybciej bije itp. Najlepszy kawałek w tej grze, to level 4, coś pięknego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buu
|
 |
« Odpowiedz #6 : 31.08.2009, 06:39:50 » |
|
Najszybciej bije Guy ale uważam że lepszy jest Cody. Ma wypośrodkowane cechy i przez to jest bajlepszym zawodnikiem w gre. Ogólnie Mighty Final Fight to dość łatwa gra ale dopiero po skutecznym treningu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mati
|
 |
« Odpowiedz #7 : 31.08.2009, 11:33:25 » |
|
Ja gierki na pegasusie nieposiadałem, ale jak pierwszy raz zagrałem na emu, to odrazu mi się zpodobała i bez kodów gg doszedłem do drógiego levelu, za pierwszym razem. Ogólnie to to było na początku jak jeszcze się zapoznawałem z rom'ami na nesa na kompie, to jeszcze z kodami gg nie miałem okazji się spotkać, dopiero po jakimś czasie się o nich dowiedziałem, ale bez gg w tej grze najdalej doszedłem do połowy 3 levelu, ale pewnie tylko dzięki sporej ilości żyć a było ich sporo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rantarun
Belmont
Stały bywalec PG

old player
|
 |
« Odpowiedz #8 : 03.09.2009, 01:05:14 » |
|
eh to najlepsza chodzona bijatyka na NES-a zawszę lubiłem grac Guy-em i dochodziłem do 4 czy 5 lvl-u miałem ta grę na cardzie i teraz też mam gra jest super jedna z najlepszych gier na NES-a u mnie 10/10
|
|
|
|
|
|
 Łowca Wampirów Jest Tylko Jeden !!!!!
|
|
|
cyklop22
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #9 : 11.09.2009, 19:49:09 » |
|
Swietna gra do dzis mam ja w swojej kolekcji moich ulubionych 10 gier na NESa,przeszedlem ja kilkadziesiat razy kazdym i wogole sie nie nudzila jednak dawno juz w nia nie gralem jak dla mnie 10/10(najbardziej lubie grac haggarem-tym sterydem) pare wskazowek:) dochodzac bokiem do przeciwnika lub od tylu (najlepszy sposub na bossow ,po tym jak zaatakuja maja mala przerwa w ktorej mozna ich zlapac)mozna go zlapac i rzucic lub skopac(guy,cody),lecz jesli zlapiemy go haggarem mozna sie z nim poruszac a ja majac przeciwnika robie taki myk:z dynki 2 razy po czym skok i atak-haggar go wtedy w powietrzu obraca glowa do dolu i laduje na nim,zabiera to mnustwo energii przeciwnikowi. kazdy przeciwnik daje nam experience points! haggarem robiac kombinacje:przycisk akcji i (prawie natychmiast)kierunek(ale nie razem)wpadamy klata w przeciwnika i polecam od razu go mucic bo ma on przerwe!! to tyle pozdro dla fanow tej gry
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 12.09.2009, 18:38:31 wysłane przez cyklop22 »
|
|
|
|
|
Sylwssu
Użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #10 : 12.09.2009, 19:40:59 » |
|
Szukałem tej gry tyle czasu... to była jedna z moich pierwszy gier ! !!! !! super
|
|
|
|
|
|
San Francisco....
|
|
|
|
Kis93
|
 |
« Odpowiedz #11 : 19.01.2010, 15:51:28 » |
|
Ile razy można kontynuować grę? Bo wczoraj grałem 6 razy i dopiero wyskoczyło mi game over. A tak, to można było brać "continue", chociaż było napisane, że można tylko 3 razy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SebaSan1981
|
 |
« Odpowiedz #12 : 21.01.2010, 00:05:35 » |
|
Ilość "Continue" jest uzależniona od tego ile rozbijesz beczek w bonus stage. Jeśli miniesz jedną (o ile dobrze pamiętam) to dostaniesz właśnie kontynuację. Za perfekcyjne zbicie wszystkich beczułek +2 życia, a za kilka niezbitych dodatkowe punkty doświadczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|