Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
29.07.2010, 14:06:32 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!

Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: game pad w stylu do pegasusa  (Przeczytany 373 razy)
mariuusz85
Użytkownik
*

Zobacz profil WWW
« : 12.03.2010, 23:30:28 »

Buffalo USB Nintendo PC Game Pad

ciekawy game pad --> http://usb.brando.com/buffalo-usb-nintendo-pc-game-pad_p01475c048d15.html
« Ostatnia zmiana: 12.03.2010, 23:33:17 wysłane przez mariuusz85 » Zapisane
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« : 12.03.2010, 23:30:28 »

McTommi
Użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : 12.03.2010, 23:56:33 »

Szok  Retro styl i przewód wypuszczony z góry. Wszystko, co najlepsze dla „upalaczy” emulatorów  Język .
Martin
Aktywny użytkownik

Oldschool come back!

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : 13.03.2010, 00:54:15 »

Panowie - to jakościowo wygląda jak pad od Famicom'a.
Jeśli jest wykonany z takiego samego materiału - to chyba za jakiś czas się skuszę!

Zapraszam do obejrzenia mojej kolekcji:
Hendan
Aktywny użytkownik

I LOVE NINTENDO ^^

« Odpowiedz #3 : 13.03.2010, 09:40:32 »

No nie powiem, robi wrażenie  Uśmiech dlaczego do Polski takich nie sprowadzają? Myślę, że było by sporo chętnych na zakup takiego gadżetu Chichot Wszędzie w sklepach widzę tylko pady w stylu PSX i innych konsol a mi w niektóre gry o wiele lepiej się gra na takim prostokątnym padzie - sam do PSXs mam pad sprowadzony z Anglii w stylu retro, może nie ala NES ale też fajnie wygląda i miło się gra. Mi się wydaje, że ten
pad na zdjęciach jest dobrej jakości i na pewno jest porządnie wykonany, fajnie było by sobie taki sprawić kiedyś Uśmiech

MNK666
Aktywny użytkownik

Konsolowy Pierdoła @(0_o)@

« Odpowiedz #4 : 24.03.2010, 09:18:18 »

moim zdaniem nie ma sie co zbytnio podniecac, cenowo dosc wysoko a jak komus zalezy na padzie retro http://www.allegro.pl/item957115484_joypad_usb_do_pc_w_ksztalcie_pada_od_snes_a_retro.html  dobry tani pad
yojo2
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #5 : 24.03.2010, 14:58:47 »

Ja wiem czy dobry... ponoć straszna tandeta.

Hendan
Aktywny użytkownik

I LOVE NINTENDO ^^

« Odpowiedz #6 : 24.03.2010, 17:39:42 »

Eee tam też mi retro, moim zdaniem jest się czym podniecać i dałbym sporo żeby móc pograć  na padzie w klimacie Famicoma, a napewno bym nie dał 16 zł za taki chłam który podziała mi pewnie z rok czasu, nawet z wyglądu mnie zniechęca tymi mdłymi kolorami Uśmiech jeśli to jest retro to chyba retro-bazar  szczerbaty tego bym sobie nawet na pamiątkę nie zostawił jakby się popsuł, sorry takie mam zdanie Uśmiech

MNK666
Aktywny użytkownik

Konsolowy Pierdoła @(0_o)@

« Odpowiedz #7 : 24.03.2010, 21:25:05 »

jak chcesz pograc sobie na padzie od famicoma to kup takiego, jak juz ktos jest takim koneserem to mu pad nawet w ksztalcie famicoma guzik da skoro gra na emu.
Hendan
Aktywny użytkownik

I LOVE NINTENDO ^^

« Odpowiedz #8 : 24.03.2010, 22:00:36 »

Tu nie chodzi o same granie, ale ogólnie o posiadanie takiego gadżetu do domowego archiwum i kolekcji ciekawych rzeczy związanych z grami, z resztą  pada można użyć do innych gier a nie tylko do romów na emulatorze.. Własnie kształt jest ważny, wielu ludzi jest przyzwyczajonych do padów w stylu Famicom/Pegasus/NES które są dla nich bardzo wygodne i na innych im się niezręcznie gra a taki pad w kształcie famiego jest idealnym rozwiązaniem dla takich osób którzy grają też w gry PC, w sumie nie jestem wstanie zrozumieć co masz do tego pada i czemu Ci się bardziej podoba ten który podałes w aukcji ale Twój wybór o gustach się nie dyskutuje ponoć, pozdrawiam!  Uśmiech

Rantarun
Belmont
Stały bywalec PG

old player

« Odpowiedz #9 : 27.03.2010, 23:05:39 »

pad jak pad jest retro i to bardzo a to z allegro to szajs który nie pochodzi za długo tak słyszałem. więc jak ktos gra na emu bo nie ma innej możliwości to jest w sam raz Chichot

Łowca Wampirów Jest Tylko Jeden !!!!!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!