Mcin

widze ze sie obracasz w tym temacie dosc niezle;D w znajdowaniu gier. to chyba 2 ostatnie pozycje mam do was.
gra taka bijatyka pamietam ze jak sie gralo we dwoch to jedn mial czerwone spodnie drugi zas niebieskie. jak samemu to niebieskie. i walil tak fajnie z kolanka. taki dzwiek syczacy byl przy tym. widok z boku byl tylko taki. jak przygody turtlesow:D nie walczylo sie miedzy soba tylko z przeciwnikami. kolejne plansze sie odsloanialy. taka przygodowka. na koncu rzecz jasna walczylo sie z bosem zeby chyba kogos uwolnic:D
poczatek gry byl na ulicy...
a i w sumie ostatnia pozycja ktorej szukam to taka jakby przygodowka latalo sie samolotem i nie wiem czy upgready byly. wiem ze takich gier sporo. mapa powoli sie przesowala a ty czyms latales:P nie bylo to nic w kosmosie tylko bardziej normalne. nie byl to widok z kokpitu ani nic z symulatorow. byl to widok z boku, ale tak totalnie z boku nie jak w przygodach turtlesow.

grafa taka byla taka w miare prosta. pamietam ze roznego rodzaju czolgi itp strzelay różowymi pociskami kulkami we mnie, wiecej grzechow nie pamietam serdecznie zauje:P nie powaznie to juz nie wiem jak wam przyblizyc opis tej giery.
to chyba jedne z ostatnich pozycji jakich nie pamietam nazwy a bym se pogral:D z góry dzieki:D gra sie toczyla od lewej do prawej:D(przesuniecie mapy:D)