|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : 14.09.2008, 15:47:09 » |
|
Ekhm Yellow, a skąd wiesz, że on jest... "inny"? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
|
 |
« Odpowiedz #15 : 14.09.2008, 15:47:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mcin
Softly Spoken Magic Spell
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

|
 |
« Odpowiedz #16 : 14.09.2008, 16:33:03 » |
|
a ja (oprócz kubicy) najbardziej lubie glocka i albersa. a najgorszy dziad to hamilton, bez 'bogatego wujka' to by pewnie kopał rowy teraz. no i nakajima tez jest niebezpieczny.
|
|
|
|
|
|
Cos we're gonna live this dream someday, Yes we're gonna live this dream someday...
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : 14.09.2008, 16:35:03 » |
|
nie zgodzę się z Tobą w kwestii Hamiltona. O ile w tamtym sezonie faktycznie "wszyscy" starali się stworzyć na siłę młodą gwiazdę F1 i robili wszystko na Jego korzyść, o tyle w obecnym sezonie nic takiego już nie ma miejsca. Po prostu jeździ bardzo dobrze, bo jest zdolnym kierowcą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

|
 |
« Odpowiedz #18 : 14.09.2008, 16:36:04 » |
|
no ale mi tamten sezon został w pamięci. i ten charakterystyczny dźwig. już sauber w kwestii kubicy jest bardziej uczciwe.
|
|
|
|
|
|
Cos we're gonna live this dream someday, Yes we're gonna live this dream someday...
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : 14.09.2008, 16:39:05 » |
|
ale wiesz, co miał do tego Hamilton? On robił to, co umiał najlepiej - szybko jeździł. Ja też nie kibicuję mu w wyścigach i specjalnie się nie martwię, gdy jest daleko lub nie kończy wyścigu  ale nie powiedziałbym, że nie potrafi jeździć i "bez 'bogatego wujka' to by pewnie kopał rowy teraz".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

|
 |
« Odpowiedz #20 : 14.09.2008, 16:41:27 » |
|
metafora taka
chodzi o to, że w tamtym sezonie alonso miał wyraźnie gorszą strategię ustawioną i nie miał dźwigu, a był w tym samym teamie. aha i alonso z kubicą się lubią między innymi dla tego, że obydwaj weszli do tego sportu TYLKO dzięki umiejętnościom, a nie ingerencji wpływowej rodziny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : 14.09.2008, 16:44:25 » |
|
wiem, że to była metafora, ale dla mnie nietrafiona. Akurat w tym sporcie bez talentu i umiejętności niewiele by pomogły nawet wpływy. Gdyby tak było Hamilton tak samo szybko jak się pojawił, by zgasł a to się nie stało i nie wygląda na to, żeby miało się stać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

|
 |
« Odpowiedz #22 : 14.09.2008, 16:46:16 » |
|
no ale mimo wszystko jak ktoś sie interesuje, to widzi, komu pomagają 'ci z góry'(nie chodzi o aniołki) a komu nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : 14.09.2008, 16:48:24 » |
|
no widzi, ale akurat w tym sezonie już mu nie pomagają a mimo wszystko kończy większość wyścigów w ścisłej czołówce. Co znaczy, że jest bardzo dobrym, młodym kierowcą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szasza31
|
 |
« Odpowiedz #24 : 14.09.2008, 19:53:39 » |
|
Mnie wkurza BMW jak rolują Kubice. Ciołki chcą żeby tylko Heidfeld wygrywał  Trochę zboczyłem z tematu...
|
|
|
|
|
|
99% NIE normalnych ludzi czyta posty z rękoma na myszce. Nie odkładaj ręki: jest już za późno.
Kupię Złotą Czwórkę, Megamana
|
|
|
|
B@Q
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : 14.09.2008, 20:45:59 » |
|
No i co z tego sasza... I tak Kubica dowali Heidfeldowi(przepisywałem od ciebie) z "rolowaniem" Kubicy... To jest prawdziwy talent... Jak by był w Mclarenie Mercedes albo w Ferrari do dał by czadu... Ale i tak z 11 miejsca na 3 to jest wyczyn...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : 14.09.2008, 20:49:39 » |
|
tu też nie do końca się z Wami zgadzam. Jednak to Heidfeld jest pierwszym kierowcą teamu a Kubica drugim (mniejsza z tym, który jest lepszy), dlatego to właśnie na Robercie się "eksperymentuje", dla Nicka wybiera sprawdzone rozwiązania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : 15.10.2008, 20:15:35 » |
|
up  Do boju Polskooo! Trzymamy kciuki za kadrę, moim nieskromnym zdaniem mecz będzie cięższy niż sobotni z Czechami, ale damy radę  Obawiam się tylko o występ Krzynówka, byle zagrał na swoim "dawnym" poziomie :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yellow
|
 |
« Odpowiedz #28 : 15.10.2008, 20:45:44 » |
|
eee...z Polski to juz tylko Kubica mnie raduje  Zbocze z tematu co sadzicie o ostatnim wyscigu? Hamilton jak dla mnie pokazal ze hm... miernym jest graczem co by nie patrzec  Kubek/Alonso w Renault to bylby team, no chyba ze BMW cos szykuje dobrego skoro ten sezon juz odpuscili (a szkoda)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : 15.10.2008, 22:28:51 » |
|
Czy wygrywasz, czy nie...  Odbijemy sobie w rewanżu, kurde jak pech to pech.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|