Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
29.07.2010, 13:55:49 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!

Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 9
  Drukuj  
Autor Wątek: Sport  (Przeczytany 8725 razy)
Evil
Gość
« Odpowiedz #15 : 14.09.2008, 15:47:09 »

Ekhm Yellow, a skąd wiesz, że on jest... "inny"? Język
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« Odpowiedz #15 : 14.09.2008, 15:47:09 »

Mcin
Softly Spoken Magic Spell
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #16 : 14.09.2008, 16:33:03 »

a ja (oprócz kubicy) najbardziej lubie glocka i albersa. a najgorszy dziad to hamilton, bez 'bogatego wujka' to by pewnie kopał rowy teraz. no i nakajima tez jest niebezpieczny.

Cos we're gonna live this dream someday,
Yes we're gonna live this dream someday...
Evil
Gość
« Odpowiedz #17 : 14.09.2008, 16:35:03 »

nie zgodzę się z Tobą w kwestii Hamiltona. O ile w tamtym sezonie faktycznie "wszyscy" starali się stworzyć na siłę młodą gwiazdę F1 i robili wszystko na Jego korzyść, o tyle w obecnym sezonie nic takiego już nie ma miejsca. Po prostu jeździ bardzo dobrze, bo jest zdolnym kierowcą Uśmiech
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #18 : 14.09.2008, 16:36:04 »

no ale mi tamten sezon został w pamięci. i ten charakterystyczny dźwig. już sauber w kwestii kubicy jest bardziej uczciwe.

Evil
Gość
« Odpowiedz #19 : 14.09.2008, 16:39:05 »

ale wiesz, co miał do tego Hamilton? On robił to, co umiał najlepiej - szybko jeździł. Ja też nie kibicuję mu w wyścigach i specjalnie się nie martwię, gdy jest daleko lub nie kończy wyścigu Język ale nie powiedziałbym, że nie potrafi jeździć i "bez 'bogatego wujka' to by pewnie kopał rowy teraz".
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #20 : 14.09.2008, 16:41:27 »

metafora taka

chodzi o to, że w tamtym sezonie alonso miał wyraźnie gorszą strategię ustawioną i nie miał dźwigu, a był w tym samym teamie. aha i alonso z kubicą się lubią między innymi dla tego, że obydwaj weszli do tego sportu TYLKO dzięki umiejętnościom, a nie ingerencji wpływowej rodziny.

Evil
Gość
« Odpowiedz #21 : 14.09.2008, 16:44:25 »

wiem, że to była metafora, ale dla mnie nietrafiona. Akurat w tym sporcie bez talentu i umiejętności niewiele by pomogły nawet wpływy. Gdyby tak było Hamilton tak samo szybko jak się pojawił, by zgasł a to się nie stało i nie wygląda na to, żeby miało się stać Uśmiech
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #22 : 14.09.2008, 16:46:16 »

no ale mimo wszystko jak ktoś sie interesuje, to widzi, komu pomagają 'ci z góry'(nie chodzi o aniołki) a komu nie

Evil
Gość
« Odpowiedz #23 : 14.09.2008, 16:48:24 »

no widzi, ale akurat w tym sezonie już mu nie pomagają a mimo wszystko kończy większość wyścigów w ścisłej czołówce. Co znaczy, że jest bardzo dobrym, młodym kierowcą.
szasza31
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #24 : 14.09.2008, 19:53:39 »

Mnie wkurza BMW jak rolują Kubice. Ciołki chcą żeby tylko Heidfeld wygrywał angry

Trochę zboczyłem z tematu...

99% NIE normalnych ludzi czyta posty z rękoma na myszce. Nie odkładaj ręki: jest już za późno.

Kupię Złotą Czwórkę, Megamana
B@Q
Gość
« Odpowiedz #25 : 14.09.2008, 20:45:59 »

No i co z tego sasza... I tak  Kubica dowali Heidfeldowi(przepisywałem od ciebie) z "rolowaniem" Kubicy... To jest prawdziwy talent... Jak by był w Mclarenie Mercedes albo w Ferrari do dał by czadu... Ale i tak z 11 miejsca na 3 to jest wyczyn...
Evil
Gość
« Odpowiedz #26 : 14.09.2008, 20:49:39 »

tu też nie do końca się z Wami zgadzam. Jednak to Heidfeld jest pierwszym kierowcą teamu a Kubica drugim (mniejsza z tym, który jest lepszy), dlatego to właśnie na Robercie się "eksperymentuje", dla Nicka wybiera sprawdzone rozwiązania.
Evil
Gość
« Odpowiedz #27 : 15.10.2008, 20:15:35 »

up Uśmiech Do boju Polskooo! Trzymamy kciuki za kadrę, moim nieskromnym zdaniem mecz będzie cięższy niż sobotni z Czechami, ale damy radę Język Obawiam się tylko o występ Krzynówka, byle zagrał na swoim "dawnym" poziomie :>
Yellow
Stały bywalec PG

I Love Anime :)))

« Odpowiedz #28 : 15.10.2008, 20:45:44 »

eee...z Polski to juz tylko Kubica mnie raduje Uśmiech

Zbocze z tematu co sadzicie o ostatnim wyscigu?

Hamilton jak dla mnie pokazal ze hm... miernym jest graczem co by nie patrzec Uśmiech Kubek/Alonso w Renault to bylby team, no chyba ze BMW cos szykuje dobrego skoro ten sezon juz odpuscili (a szkoda)

Evil
Gość
« Odpowiedz #29 : 15.10.2008, 22:28:51 »

Czy wygrywasz, czy nie... Język Odbijemy sobie w rewanżu, kurde jak pech to pech.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 ... 9
  Drukuj  

Skocz do:  

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!