Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
10.09.2010, 21:44:39 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!

Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Yume penguin monogatari, Dream penguin adventure  (Przeczytany 418 razy)
Mati
Gość
« : 10.12.2009, 23:50:33 »

Znakomita platformowka od Konami o przygodach pingwinka. Gra jest prosta, powiedział
bym, ze nawet dziecinnie prosta. Konami chyba robiac ja myslalo, by wlasnie trafiala
do najmlodszych graczy, ale co tam. W grze sterujemy pingwinkiem pokonujac przeciwnikow
i bossow. Fajny motyw w 2ch levelach z lataniem samolocikiem i strzelaniem. W reszcie
leveli chodzimy. W grze mozemy zbierac jedzeniei picie i zegarki dajace wiecej czasu,
by zdarzyc przed przejsciem danego levelu.
Na jedzonko trza jednak uwazac, bo gdy staniemy sie zbyt grubi nieprzejdziemy levelu.
Sam sie wkurzalem gdy walczac z bossem pokonalem go a tu gameover i zastanawiałem
sie co jest grane? Bossa rozwalilem hmm, czyzby walniety rom? Okazalo sie, ze ten
boss wpychal nam zarcie i bylem zagruby i niemoglem przejsc levelu heh. To jedyna
trudnosc w grze. A gra sie bardzo przyjemnie w ta gre. Muzyka na wysokim poziomie,
wpada w uszko. Kto nie mial okazji pograc, polecam sprawdzic. Ja gre na emu poznałem
i to jedna z moich ulubionych gier.
Yume penguin monogatari, dream penguin adventure.
http://www.youtube.com/watch?v=HLo9SqcnTSk

Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« : 10.12.2009, 23:50:33 »

Buu
Stały bywalec PG

Forumowy Penetrator

« Odpowiedz #1 : 11.12.2009, 19:02:11 »

Znam tą grę i fajna jest muszę przyznać. Faktycznie z tym jedzeniem to trzeba sie pilnować bo w niektórych momentach samo pcha się do dzioba. Fajna platformówka w której trzeba kombinować a nie walić pałą przyciskiem turbo i iść na oślep przed siebie (bez obrazy Mati).
Mati
Gość
« Odpowiedz #2 : 11.12.2009, 19:43:56 »

Spokojna lepetynka Buu. Ja sie za byle co nieobrazam, wiec pelen mylfon Duży uśmiech.
Wracajac do gry, to pamietam jak wlasnie tez mialem problem z ostatnim bossem i musialem 2 razy przechodzic level, bo pokonalem go a pingwinek plakal, ale potem sie udalo i bylo pelne zakonczenie.
krwawa_nutria
jeść ludzi maniak
Użytkownik
*

jeść ludzi fan

« Odpowiedz #3 : 13.12.2009, 16:47:09 »

pff... no bo przeciez gra jest tak zrobiona ze trzeba ja przejsc 2 razy aby uzyskac wlasciwe zakonczenie
Mati
Gość
« Odpowiedz #4 : 13.12.2009, 17:27:35 »

Teraz to ja juz o tym wiem. WJak wczesniej gralem poraz pierwszy, to tego niewiedzialem.
krwawa_nutria
jeść ludzi maniak
Użytkownik
*

jeść ludzi fan

« Odpowiedz #5 : 13.12.2009, 19:24:26 »

miej to na uwadze, gdy jakakolwiek gra kończy się i można grać dalej to z reguły zawsze staram się ją skończyć ponownie... nigdy nie wiadomo.
MaarioS
Pomylenie powyższego loginu grozi śmiercią
Stały bywalec PG

Famicom, SNES & N64 fan

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : 13.12.2009, 20:08:11 »

miej to na uwadze, gdy jakakolwiek gra kończy się i można grać dalej to z reguły zawsze staram się ją skończyć ponownie... nigdy nie wiadomo.

Czyli w takim razie ile razy przeszedłeś mario??? I za którymś razem się skończył???? DuĹźy uśmiech

Ilość cartridge'y jest wprost proporcjonalna do chęci posiadania ich więcej.

Zelas12
Fanatyk PSXa i Castlevani!
Aktywny użytkownik

« Odpowiedz #7 : 13.12.2009, 20:23:22 »

Co do Mariana to 4 razy,iii mi się znudziło  grymas
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!