Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
10.09.2010, 21:36:07 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!

Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: 9999999in1  (Przeczytany 772 razy)
gararz
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #15 : 20.08.2009, 19:27:56 »

Mnie się wydaje że to wina masówki jaką piraci odwalali i tego że przy nagrywaniu kartów pracowali ludzie którzy w życiu w te gry nie grali. Zresztą najpierw nagrywali karty, a potem wsadzali je w obudowy to mogło im się pomieszać Język
Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« Odpowiedz #15 : 20.08.2009, 19:27:56 »

Przemek_07
Stały bywalec PG

Nieważne na czym grasz, ważne byś wogóle grał

« Odpowiedz #16 : 20.08.2009, 19:34:02 »

No możliwe. Pamiętam, że jeszcze kiedyś niedawno, u mnie na bazarze coniektórzy sprzedawcy konsol i kartridży mieli na straganie także mały telewizorek z podpiętą konsolą i można było sobie sprawdzić co dany kart zawiera. Tak więc nie było mowy o kupowaniu kota w worku. U was też tak było??
A bardzo dawno, dawno temu u mnie w mieście w jedynym sklepie, który miał oryginalne IQ-502 i sprzęt do niego sprzedawca obowiązkowo pokazywał i nawet kawałek gry przechodził (i robił to sam z własnej woli, nie musiałeś go o to prosić Chichot. Ale tam były tylko oryginalne kartridże także było 99% że naklejka zgadza się z zawartością. Chodziło tylko o to czy gra ci się spodoba czy nie. Jak powiedziałeś, że nie to wybierałeś sobie następną itd.)
« Ostatnia zmiana: 20.08.2009, 19:39:18 wysłane przez Przemek_07 » Zapisane

Bo każdy miał gry, których nie zapomni... Aktualnie posiadam: GB Classic, GB Color, PSX, PS3, PC, Laptop.
SebaSan1981
Gość
« Odpowiedz #17 : 20.08.2009, 19:36:20 »

i coś podejrzanie często mieszało...albo te literówki. Ale jak podróbki były wykonywane przez ruskich to się nie ma co dziwić. Nie każdy z nich kojarzył dobrze inny alfabet poza własną grażdanką. Niestety teraz już jest trudno o wartościowe carty bo większość na rynku to niestety te wspominane przez Ciebie gararz masówki właśnie.. cale szczęście że w USA czy japonii można jeszcze  kupić (często za kilkadziesiąt dolców) solidne carty. Albo też w polskich realiach nagrać je sobie samemu a labele skombinowac z drukarni.
gararz
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #18 : 20.08.2009, 20:12:54 »

U mnie na targu telewizorka nie było, na jednym stoisku była pani, prawdopodobnie z Mołdawii, która wiedziała jaka gra jest na karcie, ba jak nie znałeś tytułu to potrafiła opisać o co w danej grze chodzi. Niestety nie zawsze była na targu i trudno było9 na nią trafić.
Rantarun
Belmont
Stały bywalec PG

old player

« Odpowiedz #19 : 20.08.2009, 20:29:26 »

no tak ostatnio na ryneczku kupiłem żółtego carta z nalepka Double Dragon II ze screenami z game boya i logiem gry a na carcie była w rzeczywistości gra Power Blade. miesiąc później kupiłem identycznego carta i była taka sama gra jak wcześniej wiec to robota piratów xD
« Ostatnia zmiana: 20.08.2009, 21:07:22 wysłane przez Rantarun » Zapisane

Łowca Wampirów Jest Tylko Jeden !!!!!
Kaptuch
!!!KUNIO GANG!!! !TECHNOS!
Stały bywalec PG

!!!Dobry znajomy KUNIO KUNA!!!

« Odpowiedz #20 : 20.08.2009, 20:55:26 »

ja miałem taki przypadek
Moj brat zobaczył Carta z obrazkiem Turtles
Oczywiście kupił,włączam i co....
Nie działa!!!!!!!!!!!!!!!
Od tamtej pory sam kupowałem Carty bo moj brat to miał pecha grymas

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!