Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
29.07.2010, 14:02:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do rejestracji na forum wszystkich fanów Pegasusa!

Strona główna   Help Szukaj Zaloguj się Rejestracja  

Strony: [1] 2 3 4 5 6 ... 8
  Drukuj  
Autor Wątek: Wasze Perełki-Czyli rzadko spotykane lub wasze cenne cartridge  (Przeczytany 7219 razy)
Lecho1523
Stały bywalec PG

Each wanted to play so as Kunio,Kunio is legend!

« : 19.03.2009, 20:41:00 »

Więc skoro jest temat o chwaleniu się waszymi obecnymi cartridgami jakie posiadacie,to musi być temat o chwaleniu się rzadko spotykanymi cartridgami czy też uznanymi przez was za perełki w waszej kolekcji, a w końcu jak się chwalić to czymś na prawdę dobrym Uśmiech

A oto moje tzw "perełki" :
--------------------------------------
168 in 1
Złota 4
Złota 5
3D Battles of world runner
Avengers
Summer Carnival RECCA 92
Terminator 2
Capcom 92
Goal 3

------------------------------------------
Oczywiście mam też inne (dla niektórych) bardzo fajne i rzadkie gierki, ale te najbardziej cenie a lista pozostałych w tym wątku. A jakie wy macie DuĹźy uśmiech ? Oczywiście zdjęcia mile widziane a nawet bardzo mile widziane(bo ktoś np może zmyślać) a jak by mi ktoś nie wierzył to mogę oczywiście zrobić, a na niektórych grach nie mam obudowy ale jak komuś zależy moge fot z tv wkleić Język
« Ostatnia zmiana: 28.11.2009, 23:06:37 wysłane przez Mcin » Zapisane

Ja kontra........Lagi ;p

Pegasus Gry - forum Pegasusa i gier na Pegasusa
« : 19.03.2009, 20:41:00 »

Mcin
Softly Spoken Magic Spell
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #1 : 19.03.2009, 20:50:44 »

168 in 1. taaaa... mimo że obudowa schrzaniona i nie nadaję sie do użytku, trzymam ją z innymi cartami. a płytka z kośćmi pamięci opiera się o moje zdjęcie z komunii, zdejmuje ją tylko do grania.
Pochwale się jeszcze cardridge z grą super panda prince: jest to jakiś hack, ale chyba naprawdę rzadko spotykany, skoro żadne z moich "niezawodnych" źródeł go nie ma (nawet Evil XD).

@ Lecho tak moim zdaniem wklejanie "perełek" w tak hurtowych ilościach chyba mija się z celem grymas

Cos we're gonna live this dream someday,
Yes we're gonna live this dream someday...
B@Q
Gość
« Odpowiedz #2 : 19.03.2009, 22:02:53 »

Oczywiście złota 5 i 4 Uśmiech Miałem 169in1 ale pożyczyłem bezpowrotnie pare latek temu...
Dudek
Gość
« Odpowiedz #3 : 20.03.2009, 19:18:36 »

1.Golden Five
2.Golden Four
3.168in1

Uśmiech
voltadzontra
Gość
« Odpowiedz #4 : 27.03.2009, 21:53:09 »

Ja mialem kiedys cartridge 208 in 1. Fotki nie mam bo cartridge juz dawno wsiakl. Byl tam "jackal", "contra", "mario" i "tank 1c". Wg mnie troche lepsza wersja "tank 1990". Oprocz tego wiele innych znanych klasykow, ale nie chce mi sie wymieniac.
Parys
Użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : 30.03.2009, 14:57:19 »

Witam wszystkich. Pragnę pokazać wam moją kolekcję gier.

VerminatorX
Mroczny Kombajnista
Aktywny użytkownik

Jestem Spamistą.

« Odpowiedz #6 : 08.04.2009, 22:01:36 »

Perełki, hmmm...
Captain America and the Avengers - chyba to jest rzadkie bo na tylu targach patrzyłem i nie było, a ja mam ;p

Mam trylogię Adventure Island, polowałem z pół roku, najgorzej było z dwójką.

http://www.youtube.com/vermix007?gl=PL&hl=pl <-- oglądajcie moje przeróbki i piszcie komentarze Mrugnięcie

Zawsze gdy piszesz mądre posty, Bóg zabija emo, więc rób tak dalej
PegazusMaster
Gość
« Odpowiedz #7 : 10.04.2009, 01:27:05 »

Chyba tylko kwestia gustu co dla kogo jest perełką...
Miałem kardridż Summer Carnival Recca, ale go zgubiłem. Był jedną z moich perełek.
Obecnie mam Tourtlesy 3 i Tournament Fighters (znacznie bardziej wolę to drugie)
Gun-Naca (Nie muszę pisać dlaczego ta gra to perełka)
Double Dragon 4 (Naprawdę śmieszna animowana bijatyka po planszy, ale tylko jeden śmiga po ekranie)
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #8 : 11.04.2009, 17:14:30 »

no pewnie, tak w zasadzie to wszystkie opinie na temat gier to jest tylko kwestia gustu Mrugnięcie

Zylok
Stały bywalec PG

PegasusFan

« Odpowiedz #9 : 29.06.2009, 11:47:46 »

Aha i moja perełka to 126 in 1, niby nic wielkiego, ale na niej znajduje sie hack do gry donkey kong junior z ninja turtlesem, chyba jest to żadkie, bo nie znalazlem romu do tego Mrugnięcie
Mcin
Moderator Globalny
Stały bywalec PG

« Odpowiedz #10 : 29.06.2009, 12:33:18 »

bo hacki rzadko kiedy występują w postaci romów, ale na cartach-już tak. ja mam to na kardridżu dodanym do poly station Chichot

Zylok
Stały bywalec PG

PegasusFan

« Odpowiedz #11 : 29.06.2009, 14:17:27 »

Aha, a hacki czasami wystepuja w necie, ja mam np. gre Ikki z mario i Adventure island z baba Chichot
Doolo
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : 29.06.2009, 14:41:36 »

168 w 1
Goal 3
Złota Piątka (jeszcze mam do tego pudełko i instrukcję:D)
Tenage Mutant Ninja Turtles 2 i 3 (na jednym kartridżu)

PEGAZUSmaster 2
Gość
« Odpowiedz #13 : 30.06.2009, 09:00:58 »

Poje perełki to między innymi contra, która jest moim pierwszym kartem kupionym w życiu, mam też złote 4 i 5
pegazus11
Gość
« Odpowiedz #14 : 16.07.2009, 12:06:58 »

Moje to:
1.Złota czwórka (Jest tam Robin Hood-Przeszedłem Cały ! DuĹźy uśmiech -Jest się czym chwalić to była baaaardzo trudna gra ! )
2.168 in 1
3.Najfajniejsze-Iron Tank(Super ulepszona wersja Tank ! Cool )
Są tam nie tylko czołgi ale działka strażnicze, łodzie podwodne, miny, pociągi i wiele wiele innych...
Ta gra to prawdziwy labirynt:Możesz wybrać własną drogę(łatwiejsze są długie, a trudne-1 level przechodzisz ponad godzinę są krótkie) a więc to wspaniała gra strategiczna.
Na końcu levelu jest boss (Wielki czołg z paroma działami, są naprawdę trudne !) Czasem są tak ogromne czołgi, że zajmują 1/3 ekranu ! ! ! Są także bossowie jako mury obronne jeden ma armaty a taki drugi ma potężne lasery.Dziwicie się pewnie jak to możliwe, że jak trudne drogi przechodzi się 1 level godZinę to ile ja mam zyć ? Otóż ta gra posiada opcję save ! Po przejściu każdego levelu otrzymujesz kod który zapisujesz i wykorzystujesz w przyszłości(to nie oszustwo, bo zaczynasz  grę w takim stanie jaki był przed użyciem kodu-...no może to 2% oszustwa  Mrugnięcie )
W ostatnim levelu włączonego pegaza miałem o 8:00 i level przeszedłem o 15:00(z przerwą na obiad przechodziłem to 6,5 godziny ! Na końcu jest zamek i z 10 działek strażniczych,gdy wejdziesz do zamku spotykasz się z królem czołgów zajmuje 4/5 planszy ! ! ! gdy zniszczysz króla pojawia się czołg 3 klasy z 5 armatami zajmuje 1/3 ekranu, gdy go zniszczysz pojawia się czołg który mało strzela, a dużo zgniata ma 2 superszybkie armatki, zajmuje 1/4 planszy i bardzo szybko się porusza(trzeba uciekać i strzelać) gdy go zniszczysz oglądasz filmik końcowy jak kończy się wojna i są pokazane zdjęcia zniszczonych maszyn(niestety w baaaardzo niskiej jakości grymas
Oczywiście tak jak w tych "zwykłych" czołgach zdobywasz nowe bronie (nie pamiętam ich, wiem tylko że była kula ognia)
Dostałem tą grę jak miałem ze 6 lat (teraz mam 12) Pegazus mi się znudził wieku 8 lat i był u mojego brata w biurku, potem w szufladzie, teraz jest w moim biurku i przez to zgubiłem moją ukochaną grę ! cry

Polubiłem Pegazusa gdy miałem 11 lat i szukałem tej gry pół roku-NIE ZNALAZŁEM !
Ta gra wtedy kosztowała aż 20 zł !

Jeśli ktoś zna tę grę i wie gdzie ją kupić (Na allegro itp. to niech da link)
Strony: [1] 2 3 4 5 6 ... 8
  Drukuj  

Skocz do:  

Allegro - największe aukcje internetowe, najniższe ceny! Kup i sprzedaj!